Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadasim sayfa 746 bundan sonra ezberinizde olsun..Ya da bu sayfaya gonderdigimi kopyalayin ve ciktisini alip bence buzdolabinizin ustune yapistirin..Akliniza da yavas yavas yazmaya baslarsiniz..

Melo seko cum tesekkur ederim..Biz de sizi sevdik ztn o yuzden ilgileniyoruz cnmm..Simdilik burdayiz bakalim..Bir bomba daha olmazsa yardimlara devam..

benm adımda melıke melo :) desen yeter cnm olmaz ınsallh..yazıcı yok bende cıktı alamadım ama masa ustune netten aynısını ındırdm klasor yaptım..

yine devam etsek ayni sekilde bana cok yariyordu ya :26: cok heves yapiyordum liste icin ayri bi heyecan

canım benim sen meraklanma.. sen mayısta türkiyeye çok zayıf bir kız olarak geliceksin biz sana sonsuz güvenioruz.. hatta belki türkiyede ist falan olursan aslıyla biz minilerimizi giyer yanına gelirizz senin mininide görmeyeee:66:

dun yurumustum belkı bu aksamda yururum ama bellı degıl.bugunku menum: sabah:salam 1,sucuk 1.peynir 1,kasar peynırı 1.bır bardak lıght kola 0=4 öğlen:tavuk 0, akşam:pırasa 8,tvuk suyu corba 0,salata 4.bır bardak lıght kola.1.5 bucuk lıtre su ıctım sımdıye kadr yarım lıtre daha ıcerm..TOPLAM=16

ya kizlar,simdi bu diyette marketlerde satilan hazir tavuk ve sigir birgerlerden yeniyomu gecmis sayflarada bazi arkadaslar yediklerini hatta günde 12 tane yiyen bile varmis bende bugün aldim ama icinde galte unu vs var emin olamadim olsa iyi olurdu cok pratik :)

bahsettiğn arkadaşımız sanırım ayşeebruydu.. oda bizi boşladı zaten pek gelmiyorr :) neyse ben bir arkadaşımıza yazdım.. galeta unu vs olan ya da çıtır tavuk dediğimiz şeyleri bence tüketme.. çünkü onların kbsi yüksek.. onun dışında bu banvitti galiba onların içinden 8-9 tane mi ne çıkıyor tavukburger vardır..onların 1 tanesi 2 -3 kb falan canın çektiğinde mesela 2-3 tane ondan yapıp salatanla yanında yoğurt ya da ayranda içerek güzel bi mönü yapabilirsin ama ben yine sölicem hazır besinleri sevmiorum içinde ne olduğunu bilmediğim emin olamadığım için en iyi markalara bile güvenmiorum ama sen seviosan çok sorun olmaz 2-3 tanesini 6-8 kb ile kapatabilirsin bitanemmm

helinaslı arzuhelkin arkadaşlar sakın ayrılmayın topikden tam olayı anlamadım okuyamadımda ama siz gidersenız bızım sorularımıza kım cvp yazacak lütfen gitmeyın burda kalınnn bak size daha cok soracagım sorular varrr hee sakın kaybolmayınn portakalı unuyorum o zaman ben her akşam eşimle beraber 1su bardagı içiyordum bu akşam içmek yok teşekkürler kızlar :):16:

canım ben sen üzülme suan burdayız biz zaten.. her zaman istediğini sor zaten ne biliosan paylaşırız destek veririz.. aslı cevaplamış zaten meyve olayını bi süre unut.. yani öle portakal suyu falan hepimiss istioss ama içemiosss:27: içme canımcım sende.. meyveye aslı güzel örnek vermiş ama ben kuru kayısı asla yemem sevmem mesela bende çok canım çekerse yarım nar yiyorum narın 1 tanesinde 14 var yarı 7 oluyor ve onunla epey oyalanıyorumm :) suyu unutma dün ki gittiğim yerdek bayanda dedi 2 lt üstünde su tüket canım ben aslıdan korkumdan içiom valla ama artık alıştımm:54:

bu akşam ne yesem diye düşünüyorumdaaa kıvırcıkmı yesem acaba :26: zeytinyağ kullanabılıyzmu yaa sankı helinaslını bi yazıdında kullanılıyordu tam haytırlayamadım şimdi:59: kırvırcık çok azda zeytin yaağ ekmekde niye çok kb var hangi ekmeyi yiyecez yada hiç ekmek yemiyeczmı ben bugun 1,5litre su içtim :)

canım salata olayını inan bana rahatlıkla tüketebilirsin özellikle yeşil salata göbek ya da kıvırcık.. içine zaytinyağı, limon hatta seviosan biraz olmak şartıyla narekşisi vs koyabilirsin... ekmek olayı bizi mahvetti sende biliosun o yüzden tercih senin bitanem :21: ben uno light denge ekmeği yiyorum 2 dilim günde onuda sabahları tüketiorum kızartılmış olarak ve 2 ekmeğin toplamı 12 falan oluyor.. normalde 7.5 kızartılınca değer biraz düşüyor.. o yüzden sabahları ekmek yemeni tavsiye ediorum ben..

su olayına gelince mükemmel bi başarı bence.. demin sölediğim gibi böle devam etmelisin...:54:

Aralarda cok acıktıgım oluyo 0 lardan yıyorum..

canım benim.. çok açıktığın anlarda mesela seversen haşlanmış katı yumurta at ağzına.. ya da ne bilim tavuk falan varsa.. bazen peynir falan üzerinede 1 bardak su iç epey keser seni.. ben öle yapıorum mesela bazı geceler çok acıkıorum hemen birazcık beyaz peynir atıorum ağzıma ya da ne bilim 1 dilim salam su içiorum bi süre sonra kayboluyo o açlığımm zaten açıktığın anda ağzına bişeler atmalısın ki bu metebolizmanın çalıştığını gösterir... süper gidiosun bence bu hafta ilk haftandı yanlış hatırlamıosamm bakalım kaç çıkacaksınn..::54:

dun yurumustum belkı bu aksamda yururum ama bellı degıl.bugunku menum: sabah:salam 1,sucuk 1.peynir 1,kasar peynırı 1.bır bardak lıght kola 0=4 öğlen:tavuk 0, akşam:pırasa 8,tvuk suyu corba 0,salata 4.bır bardak lıght kola.1.5 bucuk lıtre su ıctım sımdıye kadr yarım lıtre daha ıcerm..TOPLAM=16

mönünü yeni gördüm.. bence mükemmel 16 yaaa ben 16yla gün kapatmadımmm hiçç :18: eheheheh:54: du bakiim yarın bende 10-15 leri zorlicammm :54:

canım benim.. çok açıktığın anlarda mesela seversen haşlanmış katı yumurta at ağzına.. Ya da ne bilim tavuk falan varsa.. Bazen peynir falan üzerinede 1 bardak su iç epey keser seni.. Ben öle yapıorum mesela bazı geceler çok acıkıorum hemen birazcık beyaz peynir atıorum ağzıma ya da ne bilim 1 dilim salam su içiorum bi süre sonra kayboluyo o açlığımm zaten açıktığın anda ağzına bişeler atmalısın ki bu metebolizmanın çalıştığını gösterir... Süper gidiosun bence bu hafta ilk haftandı yanlış hatırlamıosamm bakalım kaç çıkacaksınn..::54:

bende ole ypıyorum ıkı gundur tavuk yıyom :) ewet ılk haftam bende merak edıyorum ınsallh ıse yarar zayıflarım :)

Arzucuğum kavitasyonun hayırlı olsun umarım sonuçlarıda güzel olur. Bu arada mesjımı görmüşsündür değilmi canım bizi bırakmıyorsun listeye devam. Biz sendende Aslıdanda memnunuz tamam mı. Bu arada senin beşibiryerde çayının markası ne dün bende aldım benimki Doğadan ama ben 3kez içemiyorum tadını çok beğenmedim.

canım benim bu mesajının alt kısımlarını atlamışımmmm :54: doğadan form çayı diye biliorum onunda mı 5 i bir yerdesi varmış ben görmedim.. benimkinin adını unuttum bitanem akşam eve gidince bakar yarın sabah yazarım.. bu arada benimki poşet çay aslı pek tavsiye etmior bende almış olduğun için içiorum.. aktarcılarda çayı sölediğinde veriolarmış 5 çeşit ot işte demleyerek yapılıyor eğer üşenmezsen sende öle yap canım ben iş yerimde onu demlemekle uğraşamam diye bana kolaylıktan almış arkadaş ama uğraşıcam azimliyimmmm:66:

bu arada dün biraz baktım internette kargo falan gönderen siteler bile var.. ve bi site hazırlanışına hepsinden 1 kaşık yeşil çaydan 2 kaşık koyun demiş.. aslı nası yapıodu onu sormayı unuttum :54:

ben eminim hiç tartılmadıysan cuma günü tartı seni çokkkkk mutlu edicek melocumm.. hiç merak etme senn..

aslında tartıldım sabah 300 gr az cıktım ama ınsallh ole olur bu arada pırasayı yıyemedm 8 puan dusuorm ama cok halsızım basımda gecmedı ya dıyetten yada aman allhım grıp olcam o yuzdn yuruyusten gelınce portakal suyu ıcmek ıstıyorum olur dımı?

yaaaa bitanemmm bak bi kaç gün boşladın burayııı neler olduuu:63: :34:
diyet ikizim benimmmm ben her zaman sana destek olmaya zaten hazırım merak etme.. ama masumada yazdığım gibi .. ve yapım gereği.. susmaya çalışıorum bi yerden patlak verio ve hiç hevesim yok inan bana... ama bu hafta senin bu sessiz sedasız halinden çok umutluyum rejimle alakalııııı canımmmmmmmm:71::54:

canim benim fazla ugrayamasamda yaninizdayim bütün yazilanlari okudum ve herkezin sizi ne kadar sevdigi ve istedigi ortada bütün bunlari gördükten sonra(:36:):34: kaldigimiz yerden yolumuza devam:70:

Kızlar ben karıstırılmış sekilde alıyorum besibiryerdeyi aktardan. Ama okudugum sitelerde ölcü evet aynen arzucugumun dedigi gibi yesil caydan 2 olcek olucakmıs. Ama zaten karıştırılmış satıldıgı icin benim oyle bir derdim hic olmadı.
Arzuuuuu suyunu iç bak veremezsen kiloları gorusuruz cumaya..Ben de bugun abarttım biraz suyu butun gun tuvaletten cıkamadım resmen..2.5 litre su ictim cay da 3 koca bardaktan hesaplarsak 1 litre.. Yani 3.5 litre icmişim bugun..yemek yemek resmen hic icimden gelmedi..
Size yediklerimi yazayım.
Sabah
ceyrek simit (6)
Peynir(1)
5 adet yesil zeytin (1)
Oglen
Et kavurma(1)
Yesil salata(4) (az yedim cunku)
Aksam
1 porsiyon taze fasulye (7)

Günü 20 ile kapamış bulunuyorum. Bakalım nolcak cuma gunu :30:

bende 12.5kb ile kapattim bugün günü kacamaklarim oldu baya cumaya kadar böyle düsük tutacam insallah

canim benim fazla ugrayamasamda yaninizdayim bütün yazilanlari okudum ve herkezin sizi ne kadar sevdigi ve istedigi ortada bütün bunlari gördükten sonra(:36:):34: kaldigimiz yerden yolumuza devam:70:

Pericimmmm bozmuyosun di mi bak? İçiyosun inşallah sularını..Bak bu hafta senden ben de atak bekliyorum..Umarım bi anda şahlanıcan bu hafta :)

bende 12.5kb ile kapattim bugün günü kacamaklarim oldu baya cumaya kadar böyle düsük tutacam insallah

seni karşılayacagız arzuyla eger istanbula gelirsen minilerimizi giyip mayısta..eminim sen de annenin evine fazla gitmezsen vericen butun kiloları ve nişanlına şok yaşatıcan tatlım..hadi bakalımmm..

aslında tartıldım sabah 300 gr az cıktım ama ınsallh ole olur bu arada pırasayı yıyemedm 8 puan dusuorm ama cok halsızım basımda gecmedı ya dıyetten yada aman allhım grıp olcam o yuzdn yuruyusten gelınce portakal suyu ıcmek ıstıyorum olur dımı?

melikecim eger baş agrısı cok oluyorsa biraz daha kb alımını arttır..mesela sebze yiyebilirsin, pırasa guzel olurdu keske yiyebilseydin..sen simdi cumaya kadar tartılma bence..oylesi hem daha heyecanlı oluyor hem de bosuna uzulmemiş oluyor insan..Cunku bazen kilolar duruyo duruyor son gun dusuveriyor. O yuzden diyetisyenler bile haftada bir tartılın diyolar. Gene de sen bilirsin tatlım..Biz oyle yapıyoruz sadece sana da soyleyeyim dedim..

Back
X