Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnn kızlarrrrr....

aslııcımm yaa ben dün 2.5 litre suyumu yine içtim merak etme..dün ki mönümüde paylaşayım..

sabah 2 dilim uno light 2 k k beyaz peynir 3 dilim incecik ızgara bonfile :D ( tavuktan ete döndüm ahahah)

ara 1 fincan nescafe

öğle ızgara tavuk 2 parça

ara 5ibiryerde çay

akşam somon balığı ızgara ve yeşil salata

ama çok mutsuzum yalan söleyemem bugün dayanamadım hiç bozmadan yaptığım için heyecanlandım ve tartıldımmmmmmmmmmmmm

79.3 olmuşum vermem gereken yere gözleriime inanamadım suyumu çayımı yemeklerimi çok düzenli yedim.. ve bu hafta çok umutluydummm:59:

neden böle olduğunu anlayamadım aslıı yaa

sena olsam gizlemem için ne gibi bir neden var sence? yani sizdenmi korkucam q harfini kullanmam sena olmam için yeterlimi sizce? bir harften çözdün yani olayı alkışlar senin için:46:

sabaj sabah canımızı sıkma lütfen.. her kimsen kimsin.. kimi savunup kmi koruduğunda inan bizim hiçç umrumuzda değil.. ben senin yazdıklarını okumuorum bile!!! biz konuyu kapattık dioruz sen hala polimik yaratıosun yani cidden o arkadaşımıza çok benziosunn:60: o diilsende 3. şahıssın mevzuda o yüzden bence sus arkadaşım sende.. bak biz gayet susup rejimimize bakıorum..
hadiii...

sabaj sabah canımızı sıkma lütfen.. her kimsen kimsin.. kimi savunup kmi koruduğunda inan bizim hiçç umrumuzda değil.. ben senin yazdıklarını okumuorum bile!!! biz konuyu kapattık dioruz sen hala polimik yaratıosun yani cidden o arkadaşımıza çok benziosunn:60: o diilsende 3. şahıssın mevzuda o yüzden bence sus arkadaşım sende.. bak biz gayet susup rejimimize bakıorum..
hadiii...

nasıl bir konuşma tarzı bu? kovar gibi ..

bahsettiğn arkadaşımız sanırım ayşeebruydu.. oda bizi boşladı zaten pek gelmiyorr :) neyse ben bir arkadaşımıza yazdım.. galeta unu vs olan ya da çıtır tavuk dediğimiz şeyleri bence tüketme.. çünkü onların kbsi yüksek.. onun dışında bu banvitti galiba onların içinden 8-9 tane mi ne çıkıyor tavukburger vardır..onların 1 tanesi 2 -3 kb falan canın çektiğinde mesela 2-3 tane ondan yapıp salatanla yanında yoğurt ya da ayranda içerek güzel bi mönü yapabilirsin ama ben yine sölicem hazır besinleri sevmiorum içinde ne olduğunu bilmediğim emin olamadığım için en iyi markalara bile güvenmiorum ama sen seviosan çok sorun olmaz 2-3 tanesini 6-8 kb ile kapatabilirsin bitanemmm

cevabin icin cok tesekür ederim,ama malesef ben almanyada yasiyorum ve bunlari türk bakkallairndan aliyorfuz ve cok fazla secenegim yok üstündede besin degerleri yazmiyo malesef neyse cok ziorlanmadikca tüketmem artik

:54:
cevabin icin cok tesekür ederim,ama malesef ben almanyada yasiyorum ve bunlari türk bakkallairndan aliyorfuz ve cok fazla secenegim yok üstündede besin degerleri yazmiyo malesef neyse cok ziorlanmadikca tüketmem artik

bende almanyada doğdum berlinde bilirim ordaki herşeyi :) sadece domuz eti yazmasın yeter derdik.. bence zaten dediğim gibi çok sağlıklı şeyler değil.. döner ye bence boll boll :)))))))) hatta benim yerimede ye çok severdimmmmmmmm
yani ben bişey diim mi normal tavukla yapacağın herşey daha sıhhatli... bi sürü tarif var onlarla uğraşmak yaptıklarımı yemek bana çok daha büyük zevk verioo

:54:

bende almanyada doğdum berlinde bilirim ordaki herşeyi :) sadece domuz eti yazmasın yeter derdik.. bence zaten dediğim gibi çok sağlıklı şeyler değil.. döner ye bence boll boll :)))))))) hatta benim yerimede ye çok severdimmmmmmmm
yani ben bişey diim mi normal tavukla yapacağın herşey daha sıhhatli... bi sürü tarif var onlarla uğraşmak yaptıklarımı yemek bana çok daha büyük zevk verioo

evet burdaki dönerler,oraya göre daha iyi ama bize uzak dönerciler ya :) ya bende evde hazirlarim aslindada su yagsiz olsun izgara olsun bilmem ne olsun delirtiyo beni :) ama selin yagina filan dikkat etmedigini yazmisti ama iste diyet psikolojisi bide bana o yagsiz tuzsuz etler hic tat vermiyo bir yersem ikinciye anim istemiyo sonrada birakiyom diyeti :)

Günaydınnn kızlarrrrr....

aslııcımm yaa ben dün 2.5 litre suyumu yine içtim merak etme..dün ki mönümüde paylaşayım..

sabah 2 dilim uno light 2 k k beyaz peynir 3 dilim incecik ızgara bonfile :D ( tavuktan ete döndüm ahahah)

ara 1 fincan nescafe

öğle ızgara tavuk 2 parça

ara 5ibiryerde çay

akşam somon balığı ızgara ve yeşil salata

ama çok mutsuzum yalan söleyemem bugün dayanamadım hiç bozmadan yaptığım için heyecanlandım ve tartıldımmmmmmmmmmmmm

79.3 olmuşum vermem gereken yere gözleriime inanamadım suyumu çayımı yemeklerimi çok düzenli yedim.. ve bu hafta çok umutluydummm:59:

neden böle olduğunu anlayamadım aslıı yaa

Beşibir yerde çay şişkinlik yapmış olabilirmi, benim 2 akşamdır karnım küp gibi şişiyor, ne yalan söyleyeyeyim bende akşam tartıldım ve ben akşamları sabah ki kg dan neredeyse 1 kg fazla çıkarım ama dün akşam 72,7 çıktım buda demekki sabah tartılsam daha az çıkıcam ama cumaya kadar sabah tartılmıycam büyük bir ihtimalde yarın oruç tutmayı düşünüyorum.

Kızlar gunaydınnnn
Resmen aç aç uyuyakaldım gece..Allahtan zorlanmıyorum aç uyurken..
Nedense sabah uyudugumda açlık gecmiş oluyor..Az kaldı cumaya hakkaten heyecanlanıyorum..
Cunku bu hafta kilo vermesemde ciddi incelmiş gibi hissediyorum..
Tamamen motivasyonla ilgili eminim..
sabah kahvaltısında
peynirli omlet

İşte bu benim moralimi çok bozuyor Aslıcığım, bende kg da fazla vermesemde, kendimi 10 kg vermiş kadar incelmiş hissediyorum, ama kg da görünen yok neden acaba, motivasyondan mı yoksa sıkılaşıyormuyuz dersin.

ay ben bu 3kiloyla kendimi incelmis hissediyorm demekki tek ben degilmisim :) ya ama bol geliyo pantolon iyice kemerle skyorm ama daha 3kilo verdim

ben bu cuma az vermis olacam ona yaniyorum 1kilo olacagini bile sanmiyorum ama normal ufak tefekte olsa yaptim kacamaklar hele annemin dogum gününde 700gr almistim ertesi gün geri vermistim ama tabi ne bekliyorm normal..vereyimde azda olsa raziyim ama tekrar almak istemiyorm kesinlikleeee

Slmm kzlar!!sabah:yarım uno lıght 3.75,salam 1,sucuk 1...az öncede leslie yaptım :)) 32 dk..sımdıye kadarda 1 lıtre su..ayy tartı yuzume gulse barı cuma gunu..bırazdanda tavuk suyu corba we bıraz yogurt bıde yarım ekmegımı yıcem..

Son düzenleme:
helinasli ablayla arzuhelin abla siteye giremiyorlarmis yasaklanmis onlarada onlarda giremeyecekler sanirim bi kac gün ooof ya diyetimiz mahfoldu sacma sapan seyler yüzünden :59: insallah herkes biran önce döner bidahada kavga falan olmasin ya

helinasli ablayla arzuhelin abla siteye giremiyorlarmis yasaklanmis onlarada onlarda giremeyecekler sanirim bi kac gün ooof ya diyetimiz mahfoldu sacma sapan seyler yüzünden :59: insallah herkes biran önce döner bidahada kavga falan olmasin ya

hadı ya cok uzuldum :((:50::14:

ben bugün salata yemeyi düsünüyorum izgarada tavuk gögsü yapacam kücük kücük dograyacam kivircigi dograyacam domates salatalik icinede tavuk gögsü sonra azicik yogurt sosu en üste rendelenmis peynir al iste kim yorumlayacak simdi bunlariiii ne güzel yardimci olan insanlar vardi topige bi ayri hava gelmisti moralim bozuldu benim :59:

ben bugün salata yemeyi düsünüyorum izgarada tavuk gögsü yapacam kücük kücük dograyacam kivircigi dograyacam domates salatalik icinede tavuk gögsü sonra azicik yogurt sosu en üste rendelenmis peynir al iste kim yorumlayacak simdi bunlariiii ne güzel yardimci olan insanlar vardi topige bi ayri hava gelmisti moralim bozuldu benim :59:

ne oldu bilmiyorum ama gercekten çok üüzldüm keşke geri gelselerr:85::85:

canlarim benim yaaa cooook üzüldüm:14::14: ikinizide dört gözle bekliyoruz insallah geri dönersiniz:59::59:

Son düzenleme:

Haklısın canım ya gerçektende saçma sapandı. Kızlara ceza aldırmak için ellerinden geleni yaptı arkadaş, dilerim bir daha böyle şeyler yaşanmaz.

Periciğim sen nasılsın senle ben kaldık galiba sitede bütün hevesim gitti valla.

masumcum moralim cok bozuk:59: sirf bizi dogru bilgilendirmek adina polemik yasandi ve haksiz ceza aldilar kesin onlarinda hevesi gitmistir ve acikcasi tekrar gelmek istememeleri beni endiselendiriyor topik ne güzel canlanmisti herkesle ne güzel ilgileniyorlar ve candan yardim ediyorlardi bak ilk günden topik sessizlige gömüldü

Back
X