kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

Allahım kımseye evlat acısı yaşatmasın..

Mekanı cennet olsun..resmimi gorunce çok kotu oldum..kanım cekıldı resmen..yavrum benim ya

Kardeşi daha doğmadan sevmek nedir bilirim. 3. ayda annemin kanaması varken hastaneye yetiştiğimizde ultrasonda sağlam gördüğümdeki mutluluk gözyaşlarımıda bilirim. Ben bile kardeşim doğmadan bu kadar bağlandıysam gerisini düşünemiyorum..

Okurken tüylerim diken diken oldu hele resmi görünce gözlerim doldu. Allah rahmet eylesin.. Cennete gitti, melek oldu.
Size ve ailenize baş sağlığı ve sabır diliyorum

O Meleklerin içinde minicik bir melek oldu....

Allah size annenize ailenize Sabırlar versin...

İçim burkuldu resmini görünce...

Allah rahmetler yagdirsin...minicik meleğe...

Son düzenleme:
Off off Rabbim size sabir versin. Ayy Allahim bu acı çok büyük. Rabbim sabir versin.. aglayin tabi aglayin... Kimseniz yok mu yanınızda? Kimse gelmedi mi? Taziye yok mu? Babaniz neden hapiste?

Allahim sabir versin size canim. Cook zor bir imtihan. Cok üzüldüm

of kıyamam yavrum minicikmiş. Rabbim size ve annenize sabırlar versin, dayanma gücü versin.

Başınız sagolsun.
Aslında o kadar boş ki şu laf. Ne bi derde çare olur ne sizin acınızı dindirir. Minicik bi yavrunun ölümüne söylenip de iyi gelecek bi laf var mıdır zaten dünya üzerinde onu da bilmiyorum.
Yalnız menenjitin aşısı var bebekler icin. 2 yaş altı icin cok tehlikeli bi hastalık oldugu icin ası takvimine eklendi hatta daha yeni 2013te.
Kardeşinizin aşı takvimine uyuyo muydu aileniz? Nolur aşılarını yaptırdık ona ragmen böyle bi sey oldu deyin. Benim icim yandı fotografı görünce. Nolur ama nolur aşılarını yaptırmamıştık demeyin. Böyle bi ihmalkarlık yapmış olamazsınız di mi?

melek oldu gitti cennete.
ne desem bilemedim.çok acı,çok zor dayanmak.başınız sağolsun.ne kadarda güzel bir çocukmuş.offf çok duygulandım.

Allah sabır versin canım benim..
Yeryüzünde melekti gökyüzünde melek oldu..
Nurlar icinde uyusun..

Ne soylesem acinizi ne dindirir nede hafifletir.icim yandi.hele annenin o sozu iyice bitirdi beni.benimde 9 aylik kizim var.annin acisini cok iyi anliyorum.allah sevdugi kulu cabuk alirmis yanina.melegim benim.daha dicek bisey bulamiyorum maf oldum.

en korktugum seydir menenjit en ufak ateslense hemen belirtilere bakarim. menenjite benzemiyorsa rahatlarim.
Allah sabir versin.
anneler aman dikkat edin. bu menenjit saatler icinde olduren sinsi bir mikrop.
cok cocuk oluyor cok sakat kaliyor
dun muhtemelen sapasaglamdi.
Allahtan annene bol bol sabir diliyorum.

Allah çok çok büyük sabır versin size. Dayanması zor

Bu dünya imtihan dünyası işte.

Allahım bizi dayanamayacağımız intihanlarla imtihan etmesin.

Annenize uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…