kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

konu sahibi kardesin su an guzel bir yerde annesine kavusmayi bekliyor. o masum gunahsiz yavrunun ne usumesine ne ac kalmasina musaade edilir.
o kadar guzel bakmis ki, insan tanimadigi halde kahroluyor. annenin halini dusunemiyorum nasildir. bol bol yaninda ol aman yanliz birakma. Allah sabirlar versin ikinize de

asilar sart tabii. ama asinin da yeterli olmadigi durumlar cok boyle.
menenjit malesef cok hizli ilerliyor. koca adami bile saatler icinde oldurebilir

haklisinda cok fena bisey iste hele annem icingorsen bi deri bi kemik zaten cook cile cekti fakirlik dayak ne dersen allahim seni ewlat acisiyla sinama diodu oda oldu iste ne elbiselerini toplamamiza izin verio ne foto ne yatagini
Offfff ay nefes alamadım annenizin ici nasıl kavruluyodur simdi kim bilir.

canım bende yaşadım aynı acıyı. 24 yaşındaydı kardeşim. trafik kazasında kaybettik. acıların en büyügü sevdiklerini kaybetmek. elden birşey gelmiyor. geceleri sevgilimi düşünür gb yataga girince onu düşünüyorum.sesi kulaklarımdan cıkmıyor. ayak seslerini duyuyorum. vakit gelsede kavuşsam diyorum. rabbim sabır versin. mekanı cennet zaten emin olun buradan daha iyi biryerde

Resmi görünce içimde koptu gitti birşeyler ağladım.. Kardeş acisi yaşadım ben de, doğumundan 15 gün önce kardeşim annemin karnında ölmüş.. Ve en garibi de olaydan 5 gün önce ben bunu rüyamda gordum..
Ondan sonra bi kardeşim oldu şuan 6 yasında Allah ona uzun ömürler versin..
Ama senin kardesin de benim kardeşim de şuan çok guzel bi yerdeler, ve annemize babamiza sefaatci olcaklar..
Dik dur, güçlü olmaya çalış çok çok zor Rabbim kimseye yasatmasin, ama annene dayanak olman onu ayağa kaldırman lazim..
Zor ama güçlü olmaya çalış canım, lütfen..

Sabır dilerim en çok.. Kardeşiniz melek zaten...
Ölüm amansız, ölüm çaresiz..
Çok üzüldüm. Tarifsiz..

Başınız sağolsun.
Rabbim ailenize sabır versin.
Resmini görünce yüreğime birşey oturdu inanın.

Başınız sağolsun. Melek olmuş yavrum benim.

Anneniz isyan etmesin. Hamd etsin bol bol. Herşey Allahtan. Söylemesi kolay biliyorum ama cennette ona şefaat edecek bir melek bekliyor onu.

Allah hiç kimseyi evlat acısıyla yakmasın. Düşüncesi bile korkunç.

Rabbim gani gani sabır versin size inşallah.
Cennetinde kavuştursun sizleri.
Ne desek boş, ateş düştüğü yeri yakıyor.

Allah rahmet eylesin bilirim o aciyi.iki tanede ben.kaybettim.kardesimi

Cok kötü oldum. Gözlerim doldu...

Allah kimseye sevdiklerinin acisini yasatmasin. Amin

Cnm benim yaa melek.. allah sabır versn inş. ... söylenecek söz yok...

içim cızladı tüğlerim diken diken oldu yemin ediyorum( öncelikle allah sizlere sabır versin üzüntünüzü hafifletsin başınız sağolsun güzel kardeşim.Allah daha çok sevmiş yanına almış derler.üzüntünüzü paylaşıyorum : (

Rabbim annenize sabır versin. Unutulur mu hiç kardeş ciğerdir Erkek arkdaşım 28 yaşındaki kardeşini kaybetti 2 yıl önce çok zor bi sınav Rabbim kimseye yaşatmasın. Çok kötü oldum şu an aklıma onun öldüğü gün geldi ve eminim kıyamet gibi bi gün geçirdiniz sizde Kardeş acısı çok zordur dün gece 1 de kalkıp mezarına gitmişler abisiyle sonrada fenalaşp hastaneye İlk günler acınız çok taze Allah yardımcınız olsun.Annenize Allah peygamber sabrı versin

Allah rahmet eylesin canım, çok üzüldüm, mekanı cennet olsun

Her şeyi eleştiren insanları hiç sevmiyorum burda ama 15 aylık meleğimi kaybetsem ertesi gün internete giremezdim herhalde. Annemin yanından ayrılamazdım. Acınızı paylaşabileceğiniz biri var çünkü. Bilemedim, çok üzgünüm. İnsan kokusunu unutamaz hiç... Anneye sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…