- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
asilar sart tabii. ama asinin da yeterli olmadigi durumlar cok boyle.Belirtileri ayrıntılı yazdıgınız ne güzel olmus.
Olay cok korkunc gercekten. Erken fark etmek cok önemli her hastalıkta oldugu gibi. Keske bu melek icin de bi şans bi ümit olsaymış çok üzüldüm.
Aşılara da cok dikkat etmek lazım. Alabilecegimiz her önlemi almamız şart. Daha bikaç ay önce hamile bi hanımla cok ciddi kavga ettim bu yüzden. Hayatımda ilk defa böyle bi insanla karsılastım cıldırıyodum konusurken. Aşı yaptırmayacakmıs bebegine. Günahmış, bebeklere domuz dna sı ve zararlı maddeler vermek isteyen yabancı ilac firmalarının oyunuymus. Nasıl bi acıyı cagırıyolar hic farkına varmadan, nasıl bi bilgisizlik bu aklım almıyo.
Offfffhaklisinda cok fena bisey iste hele annem icingorsen bi deri bi kemik zaten cook cile cekti fakirlik dayak ne dersen allahim seni ewlat acisiyla sinama diodu oda oldu iste ne elbiselerini toplamamiza izin verio ne foto ne yatagini
Ah keşke okumasaydım çok kötü oldum şu cümlelere .. Benimde 11 aylık oğlum var Allahımmm ağlıyorum yaasaolun kizlar annem cok kotu gogusleri tas gibi sutten sagmio kizim toprak altonda ac yatio dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?