- 25 Kasım 2022
- 17
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi ecenurmirac
-
O kadar güzel yazmışsınız ki … 2 oğlum var rabbim yokluklarını vermesin ama cidden dediklerinizi yaşıyorumYapılan bilimsel bir araştırmada tek büyüyen çocuk daha mutlu ve stressiz büyüyormus. Çocuğa arkadaş olsun diye çocuk yapilmaz. Güya arkadaş olsun diye çocuk yapıyor anne babalar, çocuğa resmen kuma gibi bişey geliyor oyuncağını paylasmak zorunda kalıyor odasını paylaşıyor anne babasını paylaşıyor. Üstelik 2 buçuk yaş şimdi hamile kalsan çocuk 3 buçuk yaş olacak paylaşmayı henüz bilmediği ve kıskançlıktan hasta bile olabileceği bir yaş.. bana çok saçma geliyor arkadaş gibi büyüsünler olayı .. benim oğlum 6 yaşına bastı elhamdülillah. Şuan için düşünmüyorum tabii ki Rabbim verirse basim üstüne. Ama şuan için böyle iyiyim. Tek çocuk daha konforlu artık laftan anlıyor heryere birlikte gidiyoruz almak istediğim birşey olursa kafam çok rahat en iyisini alabilme lüksüm oluyor. İki çocukla belki eve kapanacagim. Tam büyük oğlumla kaliteli vakit geçirme zamanım gelmişken sil baştan o sürece girmek asıl ilk çocuğa haksızlik gibi geliyor.
Yine karşılaştıkBence annenin psikolojik ve saglik durumu dsha onemli. 2 cocuga maddi manevi her yonden yetebileceginizi dusunuyor musunuz ?
Akli olan kacar biz karsilasiyoruzzYine karşılaştık
İyidir 2 çocukla kafa sıyırmaAkli olan kacar biz karsilasiyoruzznaber :)
BEn de tek cocukla siyiriyorum ama senin hakkin odenmez valla 2 cocuklu ve ustu anneler eli opulesi bence ahdhjahİyidir 2 çocukla kafa sıyırmasenden nbr
Çok şükür benim bi sağlık durumumda problem yok maddi gelir olarak da sıkıntımız Yok şükür yani sonuçta 2.cocukta benim evladım olacak onada oğluma da aynı değeri ilgiyi verecem sadece eşimin mesleği yüzünden gurbette olmanın üzüntüsü var çoğu şeyi tek başıma yapıyorum 2.cocukta yetişemezzsem diye kaygılarım varBence annenin psikolojik ve saglik durumu dsha onemli. 2 cocuga maddi manevi her yonden yetebileceginizi dusunuyor musunuz ?
Tabi kii iki cocuga esit bir sekilde yetisemezsiniz bence yani bu benim tamamen kisisel fikrim. Ben tek cocukcuyumÇok şükür benim bi sağlık durumumda problem yok maddi gelir olarak da sıkıntımız Yok şükür yani sonuçta 2.cocukta benim evladım olacak onada oğluma da aynı değeri ilgiyi verecem sadece eşimin mesleği yüzünden gurbette olmanın üzüntüsü var çoğu şeyi tek başıma yapıyorum 2.cocukta yetişemezzsem diye kaygılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?