Kardeş kardeşi kıskanır mı

Kasaelma

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2021
2
0
16
45
Merhaba hanımlar.
Değerli fikirleriniz benim için önemli.
Beni hic kabul etmeyen Sevmeyen ve beni kıskanan bir kız kardeşim var.
Bu normal mi

Tabi ki değil. Eğer böyle bir durum varsa normalin dışında bir olay yaşıyorsunuz.

Ailenizin yaptığı muameleye göre değişir bu durum. Eğer evde en başarılı hayatı olan sizseniz ve kardeşiniz bu aşamaya yaklaşamadıysa ve elbette aileniz sürekli sizi onunla kıyaslıyorsa, aşağılıyorsa sizden hoşlanmamasını garip karşılamam. Kıyaslanmak her yaşta üzücüdür. Olayla hiç ilgisi olmasa bile kıyaslandığımız insanlara karşı samimi hissedemeyiz. Sizde durum tam olarak nasıl? Eğer bunlar olmadıysa kardeşinizin karakteri ile ilgili bir sorundur bu.

Merhaba hanımlar.
Değerli fikirleriniz benim için önemli.
Beni hic kabul etmeyen Sevmeyen ve beni kıskanan bir kız kardeşim var.
Bu normal mi
Mental ya da ruhsal bir probleminiz mi var? Düzenli aralıklarla aynı konuyu açıp hiç bir şekilde tepki vermemek normal değil.

Mental ya da ruhsal bir probleminiz mi var? Düzenli aralıklarla aynı konuyu açıp hiç bir şekilde tepki vermemek normal değil.
Belkide kıskanan taraf kendisidir
Kıskançlığının doğruluğunu böyle insanlarında olup olmadığını sorguluyor
Kendince normalleştirmeye çalışıyordur durumunu

Belkide kıskanan taraf kendisidir
Kıskançlığının doğruluğunu böyle insanlarında olup olmadığını sorguluyor
Kendince normalleştirmeye çalışıyordur durumunu
Muhtemelen öyledir. Hatta kıskanan tarafın kendisi olduğunun farkında bile olmayabilir. Çok gördük burda kardeşim/eltim/görüncem beni kıskanıyor diye konu açıp detayları verince tam tersi olduğunu anladığımız üyeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…