- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 43
- Konu Sahibi Beril sevin
-
İkiside anasınıfına gidiyor. Evdeyken sürekli kavga halindeler. İletişimleri çok kötü.Aralarında çok az yaş farkı olan farklı cinsiyetten iki kardeş için çok normal anlattıklarınız. Muhtemelen siz kavgaları ayırmaya çalıştığınız için de sizin ilginizi çekmek için daha sık tekrarlanıyor. Umursamayın ve kendilerinin çözmeleri gerektiğini söyleyin. Bu ergenlik bitene kadar sürecek kendinizi hazırlayın.
Ayrıca artık aynı yatağı bırakın aynı odayı bile paylaşmamaları gerekiyor. Kendi cinsiyetlerinde düzenli görüştükleri arkadaşları da olmalı.
İkiside anasınıfına gidiyor. Evdeyken sürekli kavga halindeler. İletişimleri çok kötü.
SUAN aynı odadalar farklı yataktalar. Gece birbirlerinin yanına gidiyorlar
İkiside anasınıfına gidiyor. Evdeyken sürekli kavga halindeler. İletişimleri çok kötü.
SUAN aynı odadalar farklı yataktalar. Gece birbirlerinin yanına gidiyorlar
5.5 yaşında ve 4 yaşında 2 kardeşin aynı odayı paylaşmasında ne gibi bir sıkıntı var anlamadım benAralarında çok az yaş farkı olan farklı cinsiyetten iki kardeş için çok normal anlattıklarınız. Muhtemelen siz kavgaları ayırmaya çalıştığınız için de sizin ilginizi çekmek için daha sık tekrarlanıyor. Umursamayın ve kendilerinin çözmeleri gerektiğini söyleyin. Bu ergenlik bitene kadar sürecek kendinizi hazırlayın.
Ayrıca artık aynı yatağı bırakın aynı odayı bile paylaşmamaları gerekiyor. Kendi cinsiyetlerinde düzenli görüştükleri arkadaşları da olmalı.
5.5 yaşında ve 4 yaşında 2 kardeşin aynı odayı paylaşmasında ne gibi bir sıkıntı var anlamadım ben
Bunu okuyunca eridimmm❤SUAN aynı odadalar farklı yataktalar. Gece birbirlerinin yanına gidiyorlar
Buyrun o zaman davetlisiniz :)Cok yorucu oldugunun farkındayım ama, asırı özendim ❤ biraz buyusunler, rahatlarsınız.
Zaten 2+1 evdeyim5.5 yaşında ve 4 yaşında 2 kardeşin aynı odayı paylaşmasında ne gibi bir sıkıntı var anlamadım ben
NedenAynı yatakta yatırmayın onları... aynı odada yatırmayın...
bende bi an mutlu oluyorum, birbirlerini ancak uyurken seviyorlar :)Bunu okuyunca eridimmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?