Kardeş Nezamana Kadar Kardeş

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kırasını bıle vermeyı dusundum dedım kı baskasına gıden para sıze gelsın halen dıyorlar kı dıger kardeslerın eslerı gelırmıs bıze de derlermıs
bu kv ve kp in ne kadar malı mülkü varda diğer kardeşler damatlar alır diye akılları gidiyor merak ettim

ben kırasını bıle vermeyı dusundum dedım kı baskasına gıden para sıze gelsın halen dıyorlar kı dıger kardeslerın eslerı gelırmıs bıze de derlermıs

kira verdikten sonra neden ısrar ediyorsunuz.niyetinizden emin değilim ben

Ay bide ben bu kardeş arasındaki miras kavgasını hiç anlamıyorum. Bu nedir yahu.

Size ne bundan, madem parada pulda degilsiniz?

suan bırlıkte yasıyoruz o kişiyle ortada kalırsa ben delırırım kardes kavgasını hıc sevmem helekı mal ıcın yapılanı onun ıcın esıme dıyorum kendı kendıne yap bırseyler mıras kavgası cok gördum mıras ıcın kavga nedenedılır anlamıyorum hıckımsenın malı degıl kı bızım kardesımız dıyorkı babamın kırkı cıkmadan buraya gelırler dıger kardeslerını ben pek tanımam ama kv de onlara hıc guvenemıyor bıze kardesınız sıze emanet dıyor

canım eğer ki konuyu doğru algıladığımı düşünüyorum diğer arkadaşlar biraz yanlış algıladı o algıyla gidilirse canın sıkılacak fakat senin mal mülk istemediğini daha sağlam ifade etmen lazım sanırım konuyu iyi anlatamadın..ben anladım seni aynı durum babaannemin kardeşleri ile başına geldi çünkü.

Allah korusun kayınpeder ölse yine miras yüzünden birbirine girer kardeşler,
Öyle sezdim ben..
Millet para olunca kardeş mardeş tanımıyor..
ben o an orda olmak ıstemem ıste esıme de dedım bu konular acıldımı ben karısmam benım degıl senın degıl babanın malı ısterse kımseye vermez ısterse sımdı satar parasını yer kı bırbırıne gırceklerını bılse satsın daha ıyı olmayan sey ıcın kımse kavga edemez

Yok canım küçük kardeş konusu yok konuda kayınpeder ev yapacak üstümüze oyalıyor diyor ya

Olurda adam ölürse ilk miras kavgasi cikartan siz olacaksiniz gibi, iyikide miras olaylarini sevmiyorsunuz...

evet belkı ben ılk olucem ondan bellı olmuyor bu durumlar ama mal ıcın mıllet bırbırını yıyor ya ona yanıyorum

Aslında ölmeden gidecek notere, hangisine neyi vermek istiyorsa verecek kimsenin de bundan haberi olmayacak.
Adam ölünce bilecek herkes...
Yalnız hep öldürdük adamı burda ya

Allah geçinden versin öncelikle. Gencecik yaşınızda kayınvalide , kayınpedere ömür biçmeyin öncelikle. Kimin ömrü ne kadar bilemeyiz.

Gencecik yaşınızda bunları düşünmek yerine , kendi geleceğinizi nasıl şekillendireceğinize emek harcayın.

Profiliniz:

Doğum Günü:
15 Haziran 1992 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
İlişkim Var
Meslek:
---Çalışmıyorum
Eğitim Durumunuz:
Lise
Yaşadığınız Yer:
Diğer
Çocuğum ...:
Henüz yok
Tuttuğunuz Takım:
Takım Tutmuyorum !
Kan Grubunuz:
B Rh+

Yok canım küçük kardeş konusu yok konuda kayınpeder ev yapacak üstümüze oyalıyor diyor ya
araya küçük kardeş muhabbeti girdi şimdi,birlikte yaşıyorlarmış..doğruluğunu varsayarak yaptım yorumumu zaten.

Tapu vermesine gerek var mı? Tapu kayınpederde kalsın siz gidin oturun olmadı. Öyle bir şeyi kabul etmezler mi? Bir kaç daire varsa, kızı da aynı şekilde tapu babasında gitsin otursun.

Dedenizin dusuncesine saygi duyuyorum ama maalesef boyle bir hak yok. Olen mal sahibinin esas mirascilari cocuklaridir, cocuk yoksa hak esine gecer. Yani filmlerdeki gibi hakkimin tamamini suna devredeyim diye bir sey yok maalesef. Kanunda belirtilen bir kismini birakabilir ama cocuklarin sakli hakki var, dedeniz esine mirasinin en fazla yarisini birakabilir.

o ev ustumuze oldumu kardesı de yanımıza alcaz ısterse onun uzerıne yapsınlar ben dger kardeslerı yuzunden bari bızım aramız acılmamasına bakıyorum cocugu alıp göturup malını sattırıp parasını alıp yollarlar

Tapu vermesine gerek var mı? Tapu kayınpederde kalsın siz gidin oturun olmadı. Öyle bir şeyi kabul etmezler mi? Bir kaç daire varsa, kızı da aynı şekilde tapu babasında gitsin otursun.
ben dedım bu konuyu kırayı ıstıyorsanız sıze ıstıyorsanız dıgerlerıne verelım olmazmıs oyle anlamıyorum

Arkadasim bunu birak annesi babası abisi dusunsun herkes saf değil herhalde..

Kucukte olsa kim elindeki tapuyu cikarip verecek kadar saf olabilir...?

Yani çok tuhaf cidden abim olsa esi böyle şeyler dese güzel paylardim kendisini...

şimdi dedemin evlatlarının en küçüğü 40 yaşında herkes kendi işinde gücünde belli bir maddi konumda olunca kimse dedemin malına şu an için dokunmaz ,dedemde ben ölünce dokunmayın malıma ananız yesin kalan günü görsün sonra ne haliniz varsa görün der,lakin bizimkilerde o mala tamah edecek adam olsa kanunlar dediğiniz gibi ortada..ama doğmamış çocuğa don pardon ölmemiş babaya miras biçilmezmiş görüşündeyim..

de bunun derdine şimdi düşmek doğru değil bu arada kendimi zipzip gibi hissedecemde er kişi olan çocuğumuzun yaşı kaç acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…