Kardeş Nezamana Kadar Kardeş

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dedım bu konuyu kırayı ıstıyorsanız sıze ıstıyorsanız dıgerlerıne verelım olmazmıs oyle anlamıyorum

Anladım ama bu şartlarda yapabileceğiniz çok bir şey yok gibi görünüyor. Erkek kardeşim özel eğitime falan ihtiyacı varsa bu yönde teşvik edebilirsiniz. Kayınbabanız bu tarz şeylere kapalı ise siz ne kadar mantıklı konuşsanızda bir şey ifade etmeyecektir. O yüzden siz o kardeşi topluma başka şekillerde kazandırmaya çalışın.

diğerlerının ıhtıyaclarıolsa gelseler otursalar bırsey demezdım
Birbirimizi kandırmayalım. Para bu. Herkesin her zaman ihtiyacı var.

İhtiyaç olması ya da olmaması göreceli bir olay.

Madem ihtiyacın var. Kendi ailenin durumu da iyiymiş, onlardan talep etseniz?? Erkek babası olunca ömrü boyunca gebe mi olması lazım kız tarafına?

Artı sen çalışıyor musun?

Biz ona ''ohh kebap'' diyoz
evlı degılsen evlenırken bence kontrol et mıras olayı olmasın ben onu hıc akıl edememıstım yanı aklıma gelmezdı bu konuların bana kadar acılacagı

kursa yazdırcaktım gecen gun dısarı acılıp sosyal olsun dıye bana dırek dedı kı erkek degıl kız ablası kacarak evlenmıs ablam sosyal olduda ne oldu ben dedım senın fıkrınde yoksa zıkrınde olmaz oyle deme zıınsel engel degıl okadar agırdegıl durumu

adam olmeden mal mulk derdine duşmusunuz kp riniz zaten açikma kndisi soylemiş ben olmeden kimseye mal mulk yok diye neyin davasındasınız hâlâ? Bnce içine geçin evin oturun hem kira odememiş olursunuz hemde evi sahiplenir ilerde size kalmiş olur oteki kardeslerde diger malı mulku paylaşirlar evde size kalır içine bi geçin hele

ben kaynanam kayınbabamda size onu bunu brakayım diyor kelaynak bir ev var başlarında cevap dahi vermiyorum sadece arada kararlı bir tonajla herkes yerinde iyi başınızdaki eviniz eksik olmasın biz kazanıyoruz çok şükür kendimiz yaparız diyorum...ha vereceklerinden değilde susmalarına yetiyo valla.

Ay pardon canım ben nedense küçük erkek kardeş diye algıladım. Kızsa daha da kolay. Evden bile iş yapabilir. Bir kursa falan kesin gitsin. Çok çok değiştirir hayatını.

çalısmıyorum calısmak ıcın bır nedenım yok kendı aılem ıle de bu durumları yasadık sonra annesı rahatsız olunca apar topra yanlarına geldık

Değil kp, kv kendi ebeveynleriniz bile olsa, mallar kendilerine ait, kimseye söz hakkı düşmez
Herkes çalışıp kendi yapacak
Ha ölmüş olurlar düşünün mirası ama insanlar yaşarken malları üzerine hesap yapmak doğru değil

Ay pardon canım ben nedense küçük erkek kardeş diye algıladım. Kızsa daha da kolay. Evden bile iş yapabilir. Bir kursa falan kesin gitsin. Çok çok değiştirir hayatını.
gıtmıyor evde bıle hobı olarak yapcagı malzemelerı var yapmıyor hıc bırsey bende cok karısamıyorum annesıne danısıyorum o cevap vermezse olur dıye kıza söylemıyorum hadı yapalım dıye dısarı bıle cıkmıyor bazen zorluyorum gelcek mı gelmıcek mı karar veremıyor

evlı degılsen evlenırken bence kontrol et mıras olayı olmasın ben onu hıc akıl edememıstım yanı aklıma gelmezdı bu konuların bana kadar acılacagı

Yok canım evli değilim erkek arkadaşım 3 çocuklar...
Ben o işlere karışmam valla uğraşamam hiç miras onların onlar halletsin..
Ha atıyorum eşim pay kaptırdı mesela hiç içerlenmem bile o onun enayiliği olur bana ne

Mal mülk işleri zor yaşa fln da bakmıyor..
Benim ananem bile babasından kalan tarlaları bölüştüreceklerken ne küslükler yaşandı aman Allahım iki kıçı kırık tarla için ananemin ablasının kızları ananeme demediğini bırakmadı kadını 70 yaşında üzdüler dünya malı için..

kv yaptırıyor damat dedıgımız kısı esıne sıddet uyguladıgı ıcın kv dem o konuda bıle tereddutte bıze bısey olursa ablanızada sahıp cıkın dıyor cıkarız dıyoruz ben hala neden oyle bırsey dedı çözemıyorum

Aile içinde mal kaçırmak ya da belli çocuğa malları bırakmak amaçlı satış görünümlü bağışlama işlemleri yapılıyor genellikle. Ve evet tapu iptal ve tescil davası ile diğer kardeşler devredilen taşınmazın satışının iptalini talep edebiliyorlar, sizin deyiminizle dava açabiliyorlar. Çoğunlukla bu işlemler iptal ediliyor, satışın geçerli yapıldığını gösterir hususları önceden ayarlarsanız iptal ettiremezler ama. Ben biliyorum ama söylemem diyesim geldi birden

Psikologluk bir durumu var mı peki? Bu şekilde giderse ilerde saçmasapan bir evililik yapma ihtimali de var. Anne-baba endişeleniyor mu=?

Olmeden para sevdasina dusmussunuz yazik cok yazik vermedi diye kotude oldular simdi demissinizki biz kardesini dusunuyoruz ben inanmadim bir insan cikari olmadan birini dusunmez kaldiki siz olmeden mirasa tapuya dusmussunuz bence bir kisiye birakilmasi malin haksizlik olur niye digeri onun cocugu degilmi iyi veya kotu onun sirf bisi elime gecmicek bile olsa sizin durumunuzda olsam inadina mahkeme acardim

Iyide kayınpeder kayınvalide ölüm döşeğinde mi ilk yazdığınızda çocuk olan kaynınızla alakalı bişey okumadım ikinci defa okudum yine farketmedim konu siz mi yoksa küçük kayın mı kaç yaşında kayınvalide kayınpeder ve küçük kayın

Böyle durumlara gelmemek için eşinizle kendi düzeninizi kuracaksınız, olası bir vefat durumunda da payınıza düşeni alacaksınız. Küçük kardeşin payı zaten ona kalacak. Varlığın darlığını çekmek gibi düşünmeyin durumu. Sizin çalışarak beraber kurduğunuz her şey kendi emeğiniz olduğu için değerli. Dışarıdan verilen ise duruma göre kıymet kazanır veya kaybeder. Verilen ev sayesinde düzen kursanız, biz size ev verdik hala şikayet ediyorsunuza da dönebilir olay. Verilmeyen evi dert ederseniz, yüzlerine bakmak bile sıkıntı olur zamanla. Bu yüzden mal yüzünden kavgalar çıkıyor zaten.

uzak akrabada gördüğüm, 20 sene iki kardeşin - dolayısıyla eşlerinin de - babalarının ölmelerini bekleyip paralarına kavuşmayı bekledikleri örneğim var benimde, hevesle beklenen servetin bitmesi 3 ay sürdü. Şimdi yine en baştaki muhtaç hale döndüler. Bu sefer para bekledikleri baba da yok ortada. 20 senedir sadece gelecek parayla plan yapmayla harcadıkları günlere yansınlar.

Son düzenleme:
Psikologluk bir durumu var mı peki? Bu şekilde giderse ilerde saçmasapan bir evililik yapma ihtimali de var. Anne-baba endişeleniyor mu=?
Diger ablasi sana evlencek aday buldum diye gelmisti bikeresinde okadar diyim psikologa gozukmesi sart ama anne baba yaslandigi icin ugrasmiyorlar bnde yaklasamiyorum bu konularda kalbi kirilir diye sadece konusarak cozmeye calisiyorum

çalısmıyorum calısmak ıcın bır nedenım yok kendı aılem ıle de bu durumları yasadık sonra annesı rahatsız olunca apar topra yanlarına geldık
durumun iyi değilse çalışmak için bir nedenin yok mu?
Yani gerçekten bu geçerli bir neden değil mi? Başkasından beklemek daha mı mantıklı?

Yani diyorsunuz ki sen cocugun olunca gitcek hala amca bulursa yat kalk dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…