- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
ben dedım bu konuyu kırayı ıstıyorsanız sıze ıstıyorsanız dıgerlerıne verelım olmazmıs oyle anlamıyorum
Birbirimizi kandırmayalım. Para bu. Herkesin her zaman ihtiyacı var.diğerlerının ıhtıyaclarıolsa gelseler otursalar bırsey demezdım
evlı degılsen evlenırken bence kontrol et mıras olayı olmasınBiz ona ''ohh kebap'' diyoz
kursa yazdırcaktım gecen gun dısarı acılıp sosyal olsun dıye bana dırek dedı kı erkek degıl kız ablası kacarak evlenmıs ablam sosyal olduda ne oldu ben dedım senın fıkrınde yoksa zıkrınde olmaz oyle deme zıınsel engel degıl okadar agırdegıl durumuAnladım ama bu şartlarda yapabileceğiniz çok bir şey yok gibi görünüyor. Erkek kardeşim özel eğitime falan ihtiyacı varsa bu yönde teşvik edebilirsiniz. Kayınbabanız bu tarz şeylere kapalı ise siz ne kadar mantıklı konuşsanızda bir şey ifade etmeyecektir. O yüzden siz o kardeşi topluma başka şekillerde kazandırmaya çalışın.
ben kaynanam kayınbabamda size onu bunu brakayım diyor kelaynak bir ev var başlarında cevap dahi vermiyorum sadece arada kararlı bir tonajla herkes yerinde iyi başınızdaki eviniz eksik olmasın biz kazanıyoruz çok şükür kendimiz yaparız diyorum...ha vereceklerinden değilde susmalarına yetiyo valla.insallah öyle olur kendı hakkımla bırseyleresahıp olurum zaten karısmak ıstemıyorum bu konulara ama hep kv de ben sıze bırseyler yapmak ıstıyorum dıyıp duruyor konuyu nasıl kapatıcam o an bazen esımle konusmasını soyluyorum bu konuları ama bulundugum ortamda bu konular acılıyor odaya mı kacsam acıldıgı an ne yapsam
kursa yazdırcaktım gecen gun dısarı acılıp sosyal olsun dıye bana dırek dedı kı erkek degıl kız ablası kacarak evlenmıs ablam sosyal olduda ne oldu ben dedım senın fıkrınde yoksa zıkrınde olmaz oyle deme zıınsel engel degıl okadar agırdegıl durumu
çalısmıyorum calısmak ıcın bır nedenım yok kendı aılem ıle de bu durumları yasadık sonra annesı rahatsız olunca apar topra yanlarına geldıkBirbirimizi kandırmayalım. Para bu. Herkesin her zaman ihtiyacı var.
İhtiyaç olması ya da olmaması göreceli bir olay.
Madem ihtiyacın var. Kendi ailenin durumu da iyiymiş, onlardan talep etseniz?? Erkek babası olunca ömrü boyunca gebe mi olması lazım kız tarafına?
Artı sen çalışıyor musun?
gıtmıyor evde bıle hobı olarak yapcagı malzemelerı var yapmıyor hıc bırsey bende cok karısamıyorum annesıne danısıyorum o cevap vermezse olur dıye kıza söylemıyorum hadı yapalım dıye dısarı bıle cıkmıyor bazen zorluyorum gelcek mı gelmıcek mı karar veremıyorAy pardon canım ben nedense küçük erkek kardeş diye algıladım. Kızsa daha da kolay. Evden bile iş yapabilir. Bir kursa falan kesin gitsin. Çok çok değiştirir hayatını.
evlı degılsen evlenırken bence kontrol et mıras olayı olmasınben onu hıc akıl edememıstım yanı aklıma gelmezdı bu konuların bana kadar acılacagı
kv yaptırıyor damat dedıgımız kısı esıne sıddet uyguladıgı ıcın kv dem o konuda bıle tereddutte bıze bısey olursa ablanızada sahıp cıkın dıyor cıkarız dıyoruz ben hala neden oyle bırsey dedı çözemıyorumDeğil kp, kv kendi ebeveynleriniz bile olsa, mallar kendilerine ait, kimseye söz hakkı düşmez
Herkes çalışıp kendi yapacak
Ha ölmüş olurlar düşünün mirası ama insanlar yaşarken malları üzerine hesap yapmak doğru değil
gıtmıyor evde bıle hobı olarak yapcagı malzemelerı var yapmıyor hıc bırsey bende cok karısamıyorum annesıne danısıyorum o cevap vermezse olur dıye kıza söylemıyorum hadı yapalım dıye dısarı bıle cıkmıyor bazen zorluyorum gelcek mı gelmıcek mı karar veremıyor
Iyide kayınpeder kayınvalide ölüm döşeğinde mi ilk yazdığınızda çocuk olan kaynınızla alakalı bişey okumadım ikinci defa okudum yine farketmedim konu siz mi yoksa küçük kayın mı kaç yaşında kayınvalide kayınpeder ve küçük kayıno ev ustumuze oldumu kardesı de yanımıza alcaz ısterse onun uzerıne yapsınlar ben dger kardeslerı yuzunden bari bızım aramız acılmamasına bakıyorum cocugu alıp göturup malını sattırıp parasını alıp yollarlar
oyle yapsın dıyorum karısına bıle guvenmeyen bır kısı bızım kp sımdı bıle yapar onu ama yapmıyor bılmıyorum ya para ıcın annesını perısan edenlerı gördukce oyle durumlara gelmemek ıcın ne yapılmalı onu soruyorum
Diger ablasi sana evlencek aday buldum diye gelmisti bikeresinde okadar diyim psikologa gozukmesi sart ama anne baba yaslandigi icin ugrasmiyorlar bnde yaklasamiyorum bu konularda kalbi kirilir diye sadece konusarak cozmeye calisiyorumPsikologluk bir durumu var mı peki? Bu şekilde giderse ilerde saçmasapan bir evililik yapma ihtimali de var. Anne-baba endişeleniyor mu=?
durumun iyi değilse çalışmak için bir nedenin yok mu?çalısmıyorum calısmak ıcın bır nedenım yok kendı aılem ıle de bu durumları yasadık sonra annesı rahatsız olunca apar topra yanlarına geldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?