Kardeş Şart Değil

İlerde olursa 2 çoçuğum olsun isterim.
Kardeşim var iyi ki de var
İnan’ın ne arkadaş ne kuzen kimse dolduramıyor o boşluğu.
Ama sırf kardeşi olsun diye de yapılmaz
Maddi manevi hazır olmanız ve kendinize güvenmeniz gerek
Güvenmiyorsanız olmaması çok daha iyi olur.
Kısacası bu size ve şartlarınıza ve çocuğa verebileceğiniz sevgiye bağlı.
Gerekli cevabı eşinizle kendi içinizde bulmanızı tavsiye ederim.

Hemen şuraya ilişeyim.
Tek çocuğum ben. Küçükken hiç anlamıyordum çok arkadaşım vardı. Sonra sonra baktım arkadaşlıklar bir yere kadarmış ah bir kardeşim olsa dedim. Bazen düşünüyorum anneme babama bir şey olsa orda o acıyı bir tek ben yaşayacağım. Kimse benimle yasayamayacak.
Bence en azından iki olmalı yani.

Cocuk buyutmek sifirdan bebekli bir hayata alismak zor deseydiniz iki bebekli bir anne olarak hak verirdim.Ama salgin ekonomik krizler dunyanin kotuye gidisati kardes yapmamaniz icim degil yapmaniz icin gerekce oluşturur bence.Ölüm hepimiz icin Rabbim sirali ölüm versin.Bize bir sey olsa geride tek basina bir evlat birakmak istemezdim.Yasi kac olursa oksun hic degilse birbirlerine sarilip aglarlar o bile yeter.Dunyanin gidisati bu kadar kotuyken kosulsuz sartsiz onu seven ona guvenen anne babadan sonra bir tek kardes olabilir.Kotu kardes iliskileri yok mu var ama o kotu kardesler bile biri skntiya dusse eminim en azindan ayni aciyi paylasarak destek olur.Bence sagliginiz el veriyorsa ve tabi issiz ilk cocugun bile ihtiyaclarini karsilayamiyor vs.degilseniz kardesi olmali

Bence yarisiyla yetinmeyi ogrenmeli cocuk genelleme yapmak istemiyorum ama tek cocuklar biraz bencil ve paylasmayi bilmiyorlar ne kadar aile olarak paylasmayi ogretmeye calissakta bir yerde tikaniyor insan disardaki cocuklarla paylasmak zorunda degil ama kardesiyle paylasmak zorunda benimde bir oglum var 6 yasinda bir tane daha dusunmeye basladim artik

bir kardeşim var ve iyiki var diyorum hep . canım o benim evladım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…