Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumu çok işlevsel buldumAnnesi güzel diyorsa o çocuk güzeldir, bitti. Ama annesi mirin kırın ediyorsa dünyanın en güzel en zeki en yetenekli insanı da olsa, binlerce insan tarafından takdir bile edilse kendini beğenmez, kompleks sahibi olur. Yapmayın, aklınızdan bile geçirmeyin.
Kesinlikle öyle esmere direk çirkin damgası vuran çevre bende de var işte çocuklarıma yapılınca çok kötü hissettim ama gerçekten kırıcı olacağım artık bu tür imalarda bulunanlaraGereken cevabı verin mutlaka, üstelik böyle hissettiren ve konuşan kişilerle iletişimde kalmayın.Alınganlık ettiğinizi sanmıyorum. Bizim toplumda esmer insana kafadan çirkin gözüyle bakıyorlar. Sanırsınız tüm toplum rus toplumu gibi de arada birkaç esmer insan çıkıyor gibi yadırgayıp yaftalıyorlar. Ergenliğe kadar çok eziyetini çektim ben esmer olmanın, kendimi çirkin sanarak büyüdüm. Ergenlik sonrası anladım ki bu benim dar vizyonsuz çevremin bir saçmalığıymış.
Tabi senin tuzun kuru gocmen kızıPff şu hasbelkader 40 yılda bir renkli gözlü cocuk doğmuş cevre ve ailelerde boyle sorun oluyor herhalde. Dikkat ceken bebekti dediginize gore muhtemelen cevrenizdeki insanlarin çoğu bembeyaz vs degildir o yuzden neyini taktiniz bu kadar.![]()
Tabi senin tuzun kuru gocmen kızı
Dogurursun renkli gözlü sarışın şekerleri![]()
Aklına getirme ki başına gelmesinSevmediğim görümceme benzer diye çok korkuyorum ben de.![]()
Aklına getirme ki başına gelmesin
sevmediğin ot dibinde bitermis![]()
Yani bide evlat atsan atılmaz, ne yapcan sonra![]()
Merhaba, kız kardeşimle aramızda 3 yaş var ve bizde aynı durumu yaşadık, ben beyaz tenli saçlar kumral biraz ilgi çeken bir çocuktum kız kardeşim ise esmer ve zayıf bir çocuktu, yıllarca insanlar beni övüp beğenilerini dile getirdiler ve kız kardeşime kara kız vs lakaplar taktılar güya şaka yaptıklarını sanarak, kız kardeşim büyüyüp çok güzel bir kız olduğu halde hep kendisini beğenmedi ve birisi onu bana benzettiği zaman o kadar mutlu olurdu ki sanki bütün güzellik ölçütü benimle sınırlıymış gibi hissetti, insanlar anneme bile öz kardeş olup olmadığımızı ima ederlerdi , gel zaman git zaman derken kız kardeşime çok güzel olduğunu birbirimize benzemek zorunda olmadığımızı anlata anlata az da olsa bu duygulardan kurtuldu, şimdi 25 yaşında geçen sene bir arkadaşı ablan senden güzel demiş bizimki de evet ablam bizim sülalenin en güzel kızı çünkü bizim ailede çirkin kız yoktur deyip ağzının payını vermişSlm kızlar…2 oğlum var biri 5,5 yaşında biri 6 aylık,büyük oğlum beyaz tenli renkli gözlü küçük oğlum esmer ve minyon her gören abisiyle karşılaştırıp benzemiyor ona göre çirkin imasında bulunuyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı,çirkin çocuk yoktur zaten ki oğlum da kesinlikle çirkin değil ayına göre de gelişimi iyi ama abisi tombik beyaz tenli renkli gözlü ve dikkat çekici bi bebekti hep onla kıyaslamalar yapılıyor.büyüyüp algıladığında da abisi ile kıyaslayıp özgüvenini kırarlar diye üzülüyorum dediğim gibi esmer minyon sadece hatta ayına göre iyi yalnız o Türk toplumunda beklenen tombik kategorisine girmiyor,büyüdüklerinde insanların kıyaslayıp,kardeşler arası kıskançlığa sebep vermelerinden endişe ediyorum nasıl bir yol izlemem lazım
İşte anlatmaya çalıştığım şey bu çocuklarımın bunu yaşamasını istemiyorum tabii ki etkilenilşyor bakın kardeşiniz 25 yaşında bu duygulardan kurtulmuş olgunlaşınca,ergenlikleri en güzel Çağları bu şekil geçsin istemiyorumMerhaba, kız kardeşimle aramızda 3 yaş var ve bizde aynı durumu yaşadık, ben beyaz tenli saçlar kumral biraz ilgi çeken bir çocuktum kız kardeşim ise esmer ve zayıf bir çocuktu, yıllarca insanlar beni övüp beğenilerini dile getirdiler ve kız kardeşime kara kız vs lakaplar taktılar güya şaka yaptıklarını sanarak, kız kardeşim büyüyüp çok güzel bir kız olduğu halde hep kendisini beğenmedi ve birisi onu bana benzettiği zaman o kadar mutlu olurdu ki sanki bütün güzellik ölçütü benimle sınırlıymış gibi hissetti, insanlar anneme bile öz kardeş olup olmadığımızı ima ederlerdi , gel zaman git zaman derken kız kardeşime çok güzel olduğunu birbirimize benzemek zorunda olmadığımızı anlata anlata az da olsa bu duygulardan kurtuldu, şimdi 25 yaşında geçen sene bir arkadaşı ablan senden güzel demiş bizimki de evet ablam bizim sülalenin en güzel kızı çünkü bizim ailede çirkin kız yoktur deyip ağzının payını vermişbana da bunu gülerek anlattı, velhasıl bu kıyaslamalar çocukları çok etkiliyor, biz bu durumu en bariz yaşamış iki kız kardeştik...
Evet ergenlikte kız kardeşim hırçındı ve bana karşı da tepkiliydi ancak ergenlikten sonra tam anlamıyla kardeş olabildik, şimdi aramızdan su sızmaz maşallahİşte anlatmaya çalıştığım şey bu çocuklarımın bunu yaşamasını istemiyorum tabii ki etkilenilşyor bakın kardeşiniz 25 yaşında bu duygulardan kurtulmuş olgunlaşınca,ergenlikleri en güzel Çağları bu şekil geçsin istemiyorum
Cahilce ve sinir bozucu,bitmiyorlar kiŞaka gibi. Bu akşam tam olarak bu durumu yasadim. 1 buçuk yasinda sarışın renkli gözlü abartmıyorum kusursuz güzelliği olan bi kızım var. 2 aylik da oğlum, esmer tenli onunda kusursuz bi güzelliği var. Sırf esmer olduğu için bence, bu aksam kuzenimle konuşurken, aa free kusura bakma ama kızın cok başka dedi. Ben şok. Nasıl böyle kıyaslama yapabiliyorlar şaşırtıcı ve saçma. Umrumda mı tabi ki değil ama çok cahilce![]()
Benziyor vallaCocuk yapmaya karar verirsek gorumcemi aklimdan cikaracağım.Kız halaya benzer diyorlar ya.
![]()
Yok yok cidden diyen diyor. Benim 8 yaşındaki kızım da bebekken çok güzeldi diğer kızımda 4 yaşında şuan. Büyük közüm saçlı diğeri, saçsız doğduğu için ciddi manada bu çirkin diyen bi teyze vardı. Kvmin akrabası. E napayım bende “yoooo dünyalar tatlısı benim kızım, öyle söylemeyin” deyip geçiyorum.Bence size öyle geliyordur, hiçkimse bir bebeğe abisi sarışın diye çirkin demez ki? Gerçekten çirkin olsa bile denmez, bebek bu.... En fazla benzemiyor filan diyolardir, siz alınganlık yapıyor olabilir misiniz?
Slm kızlar…2 oğlum var biri 5,5 yaşında biri 6 aylık,büyük oğlum beyaz tenli renkli gözlü küçük oğlum esmer ve minyon her gören abisiyle karşılaştırıp benzemiyor ona göre çirkin imasında bulunuyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı,çirkin çocuk yoktur zaten ki oğlum da kesinlikle çirkin değil ayına göre de gelişimi iyi ama abisi tombik beyaz tenli renkli gözlü ve dikkat çekici bi bebekti hep onla kıyaslamalar yapılıyor.büyüyüp algıladığında da abisi ile kıyaslayıp özgüvenini kırarlar diye üzülüyorum dediğim gibi esmer minyon sadece hatta ayına göre iyi yalnız o Türk toplumunda beklenen tombik kategorisine girmiyor,büyüdüklerinde insanların kıyaslayıp,kardeşler arası kıskançlığa sebep vermelerinden endişe ediyorum nasıl bir yol izlemem lazım