Kardeş

Benziyor valla😬
Annemler teyzemler incecik bacaklısı. Ben tek halamdan almışım şişe bacaklarımı😂😂

Kesinlikle. Ben de halama benziyorum hatta tanımayanlar yan yana gördüğünde halamın kızı olduğumu sanıyorlardi. Halama benzemekten ben memnunum o ayri ama bir gün kizim olsa ve halasina benzese sıkıntı büyük her yönden. 😂😂😂

Slm kızlar…2 oğlum var biri 5,5 yaşında biri 6 aylık,büyük oğlum beyaz tenli renkli gözlü küçük oğlum esmer ve minyon her gören abisiyle karşılaştırıp benzemiyor ona göre çirkin imasında bulunuyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı,çirkin çocuk yoktur zaten ki oğlum da kesinlikle çirkin değil ayına göre de gelişimi iyi ama abisi tombik beyaz tenli renkli gözlü ve dikkat çekici bi bebekti hep onla kıyaslamalar yapılıyor.büyüyüp algıladığında da abisi ile kıyaslayıp özgüvenini kırarlar diye üzülüyorum dediğim gibi esmer minyon sadece hatta ayına göre iyi yalnız o Türk toplumunda beklenen tombik kategorisine girmiyor,büyüdüklerinde insanların kıyaslayıp,kardeşler arası kıskançlığa sebep vermelerinden endişe ediyorum nasıl bir yol izlemem lazım
Yorum yapanları susturun. Özellikle çocuklarınızın yanında. Biri esmer güzeli diğeri sarışın ikisi de mis gibi diyin suratlarına. İnsanların bu şekilci iki yüzlülüğünü böyle böyle yok edeceğiz.

Daha yakın zamanda kızın da sana benzeseydi keşke, babasının kopyası dedi biri. Bu ne demek anlamıyorum. Eşim de ela/yeşil gözlüdür çokta beğenirim kendisini
:KK8:
😂 Babası sonuçta ya sana mı benzeyecek😂 çirkin olsa ne güzel olsa ne. Konuşmak için konuşuyorlar işte. Ben babasına benzemesinden çook memnunum dedim.
Çocuklarım güzel olmak zorunda değil, süs eşyası hiç değil. Böyle insanları zerre takmıyorum ben. Çocuğumun yanında söylese bozardım.

Aynı durumu bende yaşıyorum. Kızım çok güzel ama oğlum sarışın mavi gözlü. Yüzleri birbirinin aynısı aslında ama hep bir kıyaslama oluyor kaş göz yapıyorum bende insanlara. Çünkü kızım diyor ki “anne benim gözlerimi neden mavi yapmadınız” 🤭 Mavi gözler bozuk oluyor dedim en sonunda 😓

Kesinlikle öyle esmere direk çirkin damgası vuran çevre bende de var işte çocuklarıma yapılınca çok kötü hissettim ama gerçekten kırıcı olacağım artık bu tür imalarda bulunanlara
Maşallah kuzularinizaa ❤️❤️🧿 ablası bende de öyle bir esmer karamel var kiii tadından yenmiyorr 🤭🤭 inanın yolda yürümekten zorlanyrum artık, etkinliklerde enerjisi ve özgüveni ile hep ortada bir çocuk. Biz hep özgüvenli yetiştirelim gerisi onlara kalmış 🙏

Ben de evin kazan dibi olarak sarışın renkli gözlü abla ve mavi gözlü kumral bir abim var. Ama 1 güne bir gün kıskanıp özgüvenim kırıldığını hiç bilmem. Hatta bazen ablam okula gelirdi arkdslarm inanmazdi üvey ablan gelmiş derlerdi 🤣 babam da sona kalınca sana kalmadı kızım derdi gülerdik. Ama evin en özgüvenlisi, en hakkını savunup bir yere geleni ben oldum şükür ❤️ ( babam sarışın mavi gözlü, annem kumral hareli yeşil gözlü.benim kahverengi tıp çaresiz bu konuda 🤭🤭)

Gerçekten herkes demez diyince bi afalladım ben mi yanlış duyuyorum diye vallahi diyorlar
Nereye kadar söyleyecekler. Şimi bebek diye aa kime benziyor falan diye konuşulur. Elbet size benziyordur o da.
Her şey de tip değil. Hem belki büyüdüğünde abisinden daha yakışıklı bile olabilir. Şişman beyaz tenlilik çocukken dikkat çeken bi durum sadece.

Back
X