Nişan kardeşceğizimin bohçası :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Evet canım güzel olmuşlar ama sana kıyafet alınan kıyafeti göremedim. Benim kaynana nişan bohçamda herşeyi getirmişti ama dbu şekilde düzenli değildi birde çiçek getirmemişti

Evet canım güzel olmuşlar ama sana kıyafet alınan kıyafeti göremedim. Benim kaynana nişan bohçamda herşeyi getirmişti ama dbu şekilde düzenli değildi birde çiçek getirmemişti

sanırım ben ayrıntılı resim çekemedim normal gündelik kıyafet alındı siyah kısa bir elbise ayrıca nişan kıyafeti de var bizim erkek tarafına yaptığımız bohçalarda da kardeşlerine yaptıklarımızı da koymamışım :) olsun canım mutluluk olsun bunlar geçici düzenli olmuş olmamış boşver :) değer verip yapmışlar yeter

canım hepsi birbirinden güzel herbirini güzel günlerde kullanırsın inşallah canım. ömür boyu mutluluklar

çok hoş çok şık. içindekiler de benim sevdiğim gibi az ve öz. az derken azımsadığımdan değil yanlış anlama saçma sapan şeyler sevmiyorum ben bohçada gerekli ve kaliteli şeylerin olması yeterli ve en güzeli bence. sizinki de öyle olmuş. bu bohçaları nerden almışlar acaba biliyor musunuz? internet üzerinden alabileceğim bir yer var mı bunları kızlar? benim bi tane hurç şeklinde olan var onu pek içime sinerek almadım ama bornoz takımını koymak için bir tane büyük almam gerekiyordu mecburen. diğerlerini böyle bohçalara koymak istiyorum nerden bulabilirim acaba?
bakım ürünleri için de sepet yaptırıyorum onun içine koyup süslerim diye düşündüm :)

çok teşekkür ederim canım. evet az ve öz olması daha iyi çok kalabalık olmasının bir anlamı yok, hepsini kardeşim kendi seçti istediği şeyler oldu,bohçalar nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda fatih ve mahmutpaşadan. fatih tekini çeyiz mağazasından aldık, mahmutpaşada yokuşunda kürkçü hanından aldık istemediğin kadar bol çeşit var :)

sağol canım. bugün denk geldim bir çeyizcide aldım hemen :)) seccade ve havlu takımı da vardı aldım gitti :)

allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi hayırlısıyla

sağol canım. bugün denk geldim bir çeyizcide aldım hemen :)) seccade ve havlu takımı da vardı aldım gitti :)

allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi hayırlısıyla

amin canım inşallah senin de hayırlı uğurlu olsun :) iyi yaptın :) çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…