Nişan kardeşceğizimin bohçası :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kardesini tebrik ederim hayirli olsun :) Bizim nisanimiz o kadar aceleye geldi ki nisan bohcalarimizin süslerini bitiremedik o yüzden biraz üzülmüstüm ama sonradan fotograf cekmek icin kurdelelerle süsleyip cekmistik hepsini :)

Kardesini tebrik ederim hayirli olsun :) Bizim nisanimiz o kadar aceleye geldi ki nisan bohcalarimizin süslerini bitiremedik o yüzden biraz üzülmüstüm ama sonradan fotograf cekmek icin kurdelelerle süsleyip cekmistik hepsini :)

sağolasın teşekkür ederim senin de hayırlı olsun:) iyi yapmışsın sonradan da olsa hatıra resim çekmen güzel olmuş :)

bohçanız çok güzelmiş.kardeşinin evliliğide bu bohçalar gibi süslü güzel ve özenli geçsin.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun :)
bohçalarda neler var? bir kaç bohça görüyorum kimlere hazırladınız diğerlerini onlarda neler var ? :) bilgilendirirmisin bizleri :)

gördüğüm en güzel nişan bohçası hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:)çok beğendim hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullansın inşallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…