• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi adam öldürmüş biriyle evlenirmiydiniz.

Bence kardeşinden çok ikisi arasındaki fark ve ileride yaşayacağı muhtemel kayınvalide problemleri daha çok düşünülmesi gereken şeyler..

verdim şifreyi şuan yazılanları o da okuyor..

YETER AMA YAA OFFF BIRI ŞU ABLAMA BİŞİ DESİN HER İNSANIN BAŞINA GELEBİLİR NEDEN BENIM SEVDIGIM ADAM BUNDAN MESUL TUTULUYOO ONUN ANLAMADIM DOGRUSU

BENİM AKLIM FİKRİM YOKMU İNTERNETTENMI AKIL ALCAZZZ ŞİMDI ONU ANLAMDIM DOĞRUSU

Babamız vefat etti.Ve en büyükleriyim kardeşlerimi başına gelecek kötü şeylerden korumalıyım.

Bunu oku akıllı kardeşim bak ne güzel yazmış...herşey sevgi değil bende evliyim zamanla o bitiyor.önemli olan aile,

YAV BI GİT YAA HEMEN HATA YAPTIGIMI DÜŞÜNUYOR ZİHNIYETE BAK INSANIN ABLASI BÖLE DÜŞÜNRSE EL NE DÜŞÜNUR SEN İLK BANA GÜVENMEYI ÖGRENNN

büyuk yazıyorum çünku ben konu yu acan kşinı kardeşiyım kımın yazdugu belli olsun dıye öle yağptım

konu sahibi benim büyük harfle yazan kızkardeşim konuyu okusun diye verdim o da yorum yapıyor.

Abla kardeş kavga edecekseniz bunu telefondan veya yüzyüze yapın lütfen, burası bir site, ayrıca üyelik kime aitse o kullanır, öyle ablaya kardeşe kuzene teyzeye şifre verilip üyeliğinizi kullandıramazsınız yasaktır.

Back
X