• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi adam öldürmüş biriyle evlenirmiydiniz.

haklı olarak insan düşünür . sonuçta bir öldürme durumu var.sıkıntılı yani

ama kardeşi öldürmüş onun günahını diğerinin çekmesi olmaz

kardeşin seviyorsa adamda seviyorsa iyi biriyse olabilir

EVT BEN DE UNV MUZUNUYUM AMA KONŞTUGUM ÇOÇUK BENDEN BILGILI ABLAMIN KUÇUMSEMESINE BAKMAYIN O MEMIUR BULDUDA NE OLDU OKUMUŞ AMA ADAM OLMAMIŞ İÇİNDE İNSANLIK VE VICDANA DAİR HİÇ BİŞİ YOK :d

niye evlenmek istiyor karedşiniz
altında ne gibi sebepler var kızmadan dinleyin
ve de başkasının suçunu niye adama yıkıyorsunuzki
kardeşini hatası

sebebini bende çok merak ediyorum.Eğer bi hata yapmışsa da anlarım eyvallah derim ama eğer böyle bişi yoksa insan körü körüne kendini yakar mı

konu sahibesi arkadaş yazılarını küçük harflerle yaz...büyük harfler hem yasak hemde kötü duruyor...

YAV BI GİT YAA HEMEN HATA YAPTIGIMI DÜŞÜNUYOR ZİHNIYETE BAK INSANIN ABLASI BÖLE DÜŞÜNRSE EL NE DÜŞÜNUR SEN İLK BANA GÜVENMEYI ÖGRENNN

EVT BEN DE UNV MUZUNUYUM AMA KONŞTUGUM ÇOÇUK BENDEN BILGILI ABLAMIN KUÇUMSEMESINE BAKMAYIN O MEMIUR BULDUDA NE OLDU OKUMUŞ AMA ADAM OLMAMIŞ İÇİNDE İNSANLIK VE VICDANA DAİR HİÇ BİŞİ YOK :d

evet çünkü onunda ailesi belli.sana boşuna mı diyoruz.aile çok önemli....seninde aynı hataları yapmaman için.sen dışardan herşeyin kolay olduğunu sanıyorsun.AİLE çok önemli evleneceğin kişinin benim yaptığım hatanın aynısını sen de yapmak zorundamısın

büyuk yazıyorum çünku ben konu yu acan kşinı kardeşiyım kımın yazdugu belli olsun dıye öle yağptım

YAV BI GİT YAA HEMEN HATA YAPTIGIMI DÜŞÜNUYOR ZİHNIYETE BAK INSANIN ABLASI BÖLE DÜŞÜNRSE EL NE DÜŞÜNUR SEN İLK BANA GÜVENMEYI ÖGRENNN

sen körü körüne bağlanırsan içinde zerrre mantık bulunmazsa tek sebebi bu olabilir heralde.ayrıca bunu sadece ben düşünmüyorum demek sorun ben de değil.sen hareketlerinle buna sevk ediyorsun...

neler oluyor aynı hesabı iki kişi mi kullanıyor . bu yasak değil mi .

oğlan seviyor kardeşimin sevdiğinden şüpheliyim sadece acıyor.
Acımakla evlilik mi olur?
Yani bunlar çıkıyor o zaman?
Bence senin kardeşinde bir anormallik var.
Hiç bir şartın tutmadığı bir insanla nasıl birlikte olabiliyor. Acınacak neyi var ayrıca?

acımıyorum arkadaş bana ayrıl ayrıl dıye tuturup duruyolardı bende bırakmam o benı benden daha çok sevıyo deger verıyo dedım oda sevmedıgımı zannedıyo aklınca

sizofren gibi geldiniz gözüme birden :KK53:
ama iki kisi bir üyelikle yaziyor herhalde?

Aklımdan geçeni yazmışsın canımcım... Eğitim üniversite, kültür ilkokul terk...

Bu arada konu bensibelim2'nin konusuna ne kadar benziyor.

Şuan ünideyim mesela; Hocalarda bile geri kafalılık var..
Sevgilinle sarılsan çok çok afedersiniz ama şunu direkt duyduk;
-Burada sevişmeyin gidin eve:KK57:

O yüzden bence eğitim çokta önemli değil kişilik kafa yapısı daha önemli..

Onun konusunu bilmiyorum :D

Back
X