- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar seviyor mu birbirini? tanışma olayı nasıl yani?kesinlikle uyuşmuyor aralarında çok fark var...
Aklımdan geçeni yazmışsın canımcım... Eğitim üniversite, kültür ilkokul terk...Ya aslında öyle üni mezunları var ki sanırsın ki ortaokulda bırakmış
Unut sen o laflari hepsi yalan 2 senw idare et felan.2 SENE İDARE ET BENI DEDI BIRIKIM YAPAK AYRILCAZ BURDAN DEDI BEN 2 SENE KADAR İDARE EDICEM SONRA EV ALCAK BIRIKIMLERLE
niye evlenmek istiyor karedşiniz
altında ne gibi sebepler var kızmadan dinleyin
ve de başkasının suçunu niye adama yıkıyorsunuzki
kardeşini hatası
EVT BEN DE UNV MUZUNUYUM AMA KONŞTUGUM ÇOÇUK BENDEN BILGILI ABLAMIN KUÇUMSEMESINE BAKMAYIN O MEMIUR BULDUDA NE OLDU OKUMUŞ AMA ADAM OLMAMIŞ İÇİNDE İNSANLIK VE VICDANA DAİR HİÇ BİŞİ YOK :d
konu sahibesi arkadaş yazılarını küçük harflerle yaz...büyük harfler hem yasak hemde kötü duruyor...
YAV BI GİT YAA HEMEN HATA YAPTIGIMI DÜŞÜNUYOR ZİHNIYETE BAK INSANIN ABLASI BÖLE DÜŞÜNRSE EL NE DÜŞÜNUR SEN İLK BANA GÜVENMEYI ÖGRENNN
YAV BI GİT YAA HEMEN HATA YAPTIGIMI DÜŞÜNUYOR ZİHNIYETE BAK INSANIN ABLASI BÖLE DÜŞÜNRSE EL NE DÜŞÜNUR SEN İLK BANA GÜVENMEYI ÖGRENNN
4 yıldır tanıyormbunlar seviyor mu birbirini? tanışma olayı nasıl yani?
bunlar seviyor mu birbirini? tanışma olayı nasıl yani?
Acımakla evlilik mi olur?oğlan seviyor kardeşimin sevdiğinden şüpheliyim sadece acıyor.
o 2 sene olur sana 32 sene.. birikim yapsın öyle evlenin. aceleniz ne?2 SENE İDARE ET BENI DEDI BIRIKIM YAPAK AYRILCAZ BURDAN DEDI BEN 2 SENE KADAR İDARE EDICEM SONRA EV ALCAK BIRIKIMLERLE
Aklımdan geçeni yazmışsın canımcım... Eğitim üniversite, kültür ilkokul terk...
Bu arada konu bensibelim2'nin konusuna ne kadar benziyor.