• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi adam öldürmüş biriyle evlenirmiydiniz.

O 2 SENEDE ARANIZDA NE OLURSA OLUYOR ZATEN. TOPARLANAMAZ BİR duruma GİREBİLİRSİNİZ. SİZİ seviyorsa bekleyebilir birikim yapana kadar.

O 2 SENEDE ARANIZDA NE OLURSA OLUYOR ZATEN. TOPARLANAMAZ BİR duruma GİREBİLİRSİNİZ. SİZİ seviyorsa bekleyebilir birikim yapana kadar.
Katılıyorum kv ile altlı üstlü oturmaya evet demek, hemde söz geçirilemeyen bir kv ile ipi boynuna geçirip sandalyenin çekileceği anı beklemek demek :)) Sandalyeyi çeken kv oluyor tabi :KK61:

Eğitim önemli değil önemli olan öğrenmiş olanlar diyen kişiler hangi devirde yaşıyoruz ? Elbette ki her uni.mezunu öğrenmiş olarak ayrılmaz fakat unıversite mezunu olmak her açıdan kıymetli bu zamanda özellikle evin erkeği rolunu ustlenecekse kişi.
Eşi unı.mezunu , kendi değil diye ne çok sorun çıkaran adamlar var şimdilerde.
Ayrıca dışarıdan bitirmek zor değil, bitirebilir.

çoçuk zaten kendı birikım yapıyo kımseye yuk olmayılım herşeyımızı kendımız alalım falan dıyo düşünun şimdıden eşyalrını bır kısmını aldı

Kardesinin adam oldurmesindeki suçu ne peki bu damat adayının? Degisik bir mantalite.

Kardeşinin cezası neden adama kesiliyor, ön yargı bu ?
Üniversite çağında insan, aklı yerinde, kararlarını verebilir
İnsan kardeşini korumak ister ama bu kadarı fazla, en fazla nasihat edersiniz, yanlış gördüğünüz bir şey varsa söylersiniz ama o kararını kendi verir. O babasız kız kardeşlerden 3 tane de bende var, onların hayatlarına ben karar veremem, kardeş de olsa duracağı çizgiyi bilmeli insan

konu sahibi benim büyük harfle yazan kızkardeşim konuyu okusun diye verdim o da yorum yapıyor.

şuan iki kişi klavyedesiniz yani hımmm neyse

neyse madem kardeşin de orda iyi düşünsün aynı evin içi alt kat olsa da

kardeşi sorun yapıcaksa evi sorun yapıcak sa eğitimi sorun yapıcak sa hiç bu işlere girmeyin

evlilik sadece iki kişi arasın da olmuyor karşılıklı ailelerinde evlenmesi oluyor bütün bunları da düşün duyguların hariçin de

şuan iki kişi klavyedesiniz yani hımmm neyse

neyse madem kardeşin de orda iyi düşünsün aynı evin içi alt kat olsa da

kardeşi sorun yapıcaksa evi sorun yapıcak sa eğitimi sorun yapıcak sa hiç bu işlere girmeyin

evlilik sadece iki kişi arasın da olmuyor karşılıklı ailelerinde evlenmesi oluyor bütün bunları da düşün duyguların hariçin de
evt otrup düşündum baya baya ablamda benım ıyılıgim için sölıuyoo haklı ama çoçugun ne suçu var yaa ben hiç bişiyı sorun etmıyorum benım için para önemlı değil huzurrr

Kardeşinin cezası neden adama kesiliyor, ön yargı bu ?
Üniversite çağında insan, aklı yerinde, kararlarını verebilir
İnsan kardeşini korumak ister ama bu kadarı fazla, en fazla nasihat edersiniz, yanlış gördüğünüz bir şey varsa söylersiniz ama o kararını kendi verir. O babasız kız kardeşlerden 3 tane de bende var, onların hayatlarına ben karar veremem, kardeş de olsa duracağı çizgiyi bilmeli insan
kafamı karştryorlar ya arkadaş çok doğru söylemışsızınız ben kardeş:D

Acımakla evlilik mi olur?
Yani bunlar çıkıyor o zaman?
Bence senin kardeşinde bir anormallik var.
Hiç bir şartın tutmadığı bir insanla nasıl birlikte olabiliyor. Acınacak neyi var ayrıca?

çok güzel söylemişsin arkadaşım ağzına sağlık...

evt otrup düşündum baya baya ablamda benım ıyılıgim için sölıuyoo haklı ama çoçugun ne suçu var yaa ben hiç bişiyı sorun etmıyorum benım için para önemlı değil huzurrr

bu düşüncen hep olucak sa bu sözünden caymıyacaksan evlen o zaman

sonuçta hayat senin hayatın

TORE CİNAYETI DEĞİL YAA:dİŞYERINDE BASKIN YAPILMIŞ ORDA SİLAHLI SALDIRI O ŞEKILDE YANI
Gülerek anlattığınıza göre hiçbir rahatsızlık duymuyorsunuz, ne hoş.

Yalnız anlamadığım yaşlar. Sevgilinizin kardeşi, küçükken öldürmüş, şu an hapiste.
Küçükkenden kasıt kaç yaşında ki?

Gülerek anlattığınıza göre hiçbir rahatsızlık duymuyorsunuz, ne hoş.

Yalnız anlamadığım yaşlar. Sevgilinizin kardeşi, küçükken öldürmüş, şu an hapiste.
Küçükkenden kasıt kaç yaşında ki?
18 yaşlarında falan sanırım benım utanıcak yada rahatsızlık duyacagım bı durum değil elbettekı benım ailem yapmamiş o onların kendı ailesının sorunu benı hiç enterese etmes

bu düşüncen hep olucak sa bu sözünden caymıyacaksan evlen o zaman

sonuçta hayat senin hayatın
olmucak tabı benım geçınemı sanıyorlar o maaşla yaa ben gaytette ıyı ,idare edıcem ve kenıdmde çalşıcam bı başksı ıstıyo diye değl kendım için siğrtam için

yaşı küçükmüş cinayet işlediğinde .Belki bir başkasının suçunu üstlendi. Araştırmakta fayda var .

18 yaşlarında falan sanırım benım utanıcak yada rahatsızlık duyacagım bı durum değil elbettekı benım ailem yapmamiş o onların kendı ailesının sorunu benı hiç enterese etmes

bu kadar tuhafsın işte.sen o ailenin içine giriceksin.Ve artı nasıl kabullenirsin suç işleyen zihniyeti kaç gündür senin yüzünden döktüğüm gözyaşına yazık.canımızı yakanlar oldu bu düşüncede olanlar yüzünden.Babam gözümün önünden gitmiyor bu işin yanlış olduğunu söylüyor bana sanki.eğer onla da evlenirsen beni unut.gelmem bende düğününe falan...

Ay o islememis zaten:D evlen kiz noolcak kaynanala kisir yapip yersiniz her gun:D
Dalga mi geciyosunuz bizimle:KK20:

bu ne demek onların ailesi

evlenirseniz sizin aileniz olucak arık ve aynı evde yaşıyacaksınız altlı üstlü bence yanlış düşünüyorsun ve tavrın alay edici gibi

bence sen evliliğin ne olduğunun bilincin de degilsin

Kisa sure once tanidiginiz bir kişinin sözlerine güvenip itibar ediyorsunuz da kaç senelik ailenizin sözlerine neden kulak vermiyorsunuz. Bunlarinda bir bildiğivvardır bir de bu acudan bakayim demiyosunuz olaya.

Back
X