Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum kv ile altlı üstlü oturmaya evet demek, hemde söz geçirilemeyen bir kv ile ipi boynuna geçirip sandalyenin çekileceği anı beklemek demek :)) Sandalyeyi çeken kv oluyor tabiO 2 SENEDE ARANIZDA NE OLURSA OLUYOR ZATEN. TOPARLANAMAZ BİR duruma GİREBİLİRSİNİZ. SİZİ seviyorsa bekleyebilir birikim yapana kadar.
çoçuk zaten kendı birikım yapıyo kımseye yuk olmayılım herşeyımızı kendımız alalım falan dıyo düşünun şimdıden eşyalrını bır kısmını aldıO 2 SENEDE ARANIZDA NE OLURSA OLUYOR ZATEN. TOPARLANAMAZ BİR duruma GİREBİLİRSİNİZ. SİZİ seviyorsa bekleyebilir birikim yapana kadar.
konu sahibi benim büyük harfle yazan kızkardeşim konuyu okusun diye verdim o da yorum yapıyor.
evt otrup düşündum baya baya ablamda benım ıyılıgim için sölıuyoo haklı ama çoçugun ne suçu var yaa ben hiç bişiyı sorun etmıyorum benım için para önemlı değil huzurrrşuan iki kişi klavyedesiniz yani hımmm neyse
neyse madem kardeşin de orda iyi düşünsün aynı evin içi alt kat olsa da
kardeşi sorun yapıcaksa evi sorun yapıcak sa eğitimi sorun yapıcak sa hiç bu işlere girmeyin
evlilik sadece iki kişi arasın da olmuyor karşılıklı ailelerinde evlenmesi oluyor bütün bunları da düşün duyguların hariçin de
kafamı karştryorlar ya arkadaş çok doğru söylemışsızınız ben kardeşKardeşinin cezası neden adama kesiliyor, ön yargı bu ?
Üniversite çağında insan, aklı yerinde, kararlarını verebilir
İnsan kardeşini korumak ister ama bu kadarı fazla, en fazla nasihat edersiniz, yanlış gördüğünüz bir şey varsa söylersiniz ama o kararını kendi verir. O babasız kız kardeşlerden 3 tane de bende var, onların hayatlarına ben karar veremem, kardeş de olsa duracağı çizgiyi bilmeli insan
Acımakla evlilik mi olur?
Yani bunlar çıkıyor o zaman?
Bence senin kardeşinde bir anormallik var.
Hiç bir şartın tutmadığı bir insanla nasıl birlikte olabiliyor. Acınacak neyi var ayrıca?
evt otrup düşündum baya baya ablamda benım ıyılıgim için sölıuyoo haklı ama çoçugun ne suçu var yaa ben hiç bişiyı sorun etmıyorum benım için para önemlı değil huzurrr
Gülerek anlattığınıza göre hiçbir rahatsızlık duymuyorsunuz, ne hoş.TORE CİNAYETI DEĞİL YAA:dİŞYERINDE BASKIN YAPILMIŞ ORDA SİLAHLI SALDIRI O ŞEKILDE YANI
18 yaşlarında falan sanırım benım utanıcak yada rahatsızlık duyacagım bı durum değil elbettekı benım ailem yapmamiş o onların kendı ailesının sorunu benı hiç enterese etmesGülerek anlattığınıza göre hiçbir rahatsızlık duymuyorsunuz, ne hoş.
Yalnız anlamadığım yaşlar. Sevgilinizin kardeşi, küçükken öldürmüş, şu an hapiste.
Küçükkenden kasıt kaç yaşında ki?
olmucak tabı benım geçınemı sanıyorlar o maaşla yaa ben gaytette ıyı ,idare edıcem ve kenıdmde çalşıcam bı başksı ıstıyo diye değl kendım için siğrtam içinbu düşüncen hep olucak sa bu sözünden caymıyacaksan evlen o zaman
sonuçta hayat senin hayatın
18 yaşlarında falan sanırım benım utanıcak yada rahatsızlık duyacagım bı durum değil elbettekı benım ailem yapmamiş o onların kendı ailesının sorunu benı hiç enterese etmes
18 yaşlarında falan sanırım benım utanıcak yada rahatsızlık duyacagım bı durum değil elbettekı benım ailem yapmamiş o onların kendı ailesının sorunu benı hiç enterese etmes