• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi adam öldürmüş biriyle evlenirmiydiniz.

Daha önce konu açmıştım kardeşimi istemeye geldiler kayınvalidesiyle altlı üstlü oturacaklarmış diye.bu yetmezmiş gibi birde Çocuğun kardeşi hapisteymiş suçu da küçükkken adam öldürmek.Bunları bile bile ben nasıl karddeşimi veriyim böyle birine.O kadar mantığa ters şeyler var ki çoçuk eğitim olarak da kardeşimden düşük kardeşim üniversite mezun güzel bir kız.oğlan lise terk özelde çalışıyo işi fena sayılmaz ama sonuçta aralarındaki farkı kapatmaz.neyse eğitimi artık takmıyorum bile daha önemli sebebler var bu işin olmayacağına ama kaardeşimi ikna edemiyorum.gözü kör olmuş..
onla yaşayacağı varsa adamı siyaha boya siyah de hayır beyaz der

öldürme sebebi önemli bence.eğer kendini korumak için öldürmüşse benim gözümde katil değildir o kişi.

ama zaten kardeşinin hapiste olmasında daha önemli sorunlarınız var gibi.

Hic birseyleri uyusmuyor kardesinle..
Bencr birkez daha dusunmeli..

daha kız istemede ağırlığını koruyamamış bir çenebaz kayınvalideyle altlı üstlü oturması doğru mu peki.

Kayınvalide çok iyi bile olsa iyi olmaz bunun sonuçları
Her ailenin kendi özel alanına ihtiyacı var
Kardeşine buradaki konuları okutsana neler çekiyor kadınlar
İkna olmaz mı gerçek konuları görünce
Bunu şart koşsun yani baştan her şeye böyle kuzu kuzu evet demesin

kardeşi yapmış o değil de bence daha büyük sorun kv aynı apartmanda oturması.

Kayınvalide çok iyi bile olsa iyi olmaz bunun sonuçları
Her ailenin kendi özel alanına ihtiyacı var
Kardeşine buradaki konuları okutsana neler çekiyor kadınlar
İkna olmaz mı gerçek konuları görünce
Bunu şart koşsun yani baştan her şeye böyle kuzu kuzu evet demesin

verdim şifreyi şuan yazılanları o da okuyor..

YETER AMA YAA OFFF BIRI ŞU ABLAMA BİŞİ DESİN HER İNSANIN BAŞINA GELEBİLİR NEDEN BENIM SEVDIGIM ADAM BUNDAN MESUL TUTULUYOO ONUN ANLAMADIM DOGRUSU

BENİM AKLIM FİKRİM YOKMU İNTERNETTENMI AKIL ALCAZZZ ŞİMDI ONU ANLAMDIM DOĞRUSU

Daha önce konu açmıştım kardeşimi istemeye geldiler kayınvalidesiyle altlı üstlü oturacaklarmış diye.bu yetmezmiş gibi birde Çocuğun kardeşi hapisteymiş suçu da küçükkken adam öldürmek.Bunları bile bile ben nasıl karddeşimi veriyim böyle birine.O kadar mantığa ters şeyler var ki çoçuk eğitim olarak da kardeşimden düşük kardeşim üniversite mezun güzel bir kız.oğlan lise terk özelde çalışıyo işi fena sayılmaz ama sonuçta aralarındaki farkı kapatmaz.neyse eğitimi artık takmıyorum bile daha önemli sebebler var bu işin olmayacağına ama kaardeşimi ikna edemiyorum.gözü kör olmuş..

eğitim seviyesi kültürü belirlemiyor artık günümüzde, ama diğer faktörler önemli, aile görgüsü önemli, kader mahkumuda olabilir tabii, ama altlı üstlü oturmak istemeleri bile yeterli bir sebep bu aileye gelin gitmemek için, kendi başını yakmak diye buna derim. Dünya iyisi olsalar bile zamanla değişirler

niye evlenmek istiyor karedşiniz
altında ne gibi sebepler var kızmadan dinleyin
ve de başkasının suçunu niye adama yıkıyorsunuzki
kardeşini hatası

herşey bir yana
benim dikkatimi şu çekti : küçükken adam öldürmek
böyle şeyler "töre" cinayeti v.b. durumlarda olur genellikle
ailede küçük olana temizletilir "namus!!!"
veya intikam küçük olana aldırılır ki az ceza yesin

bence kardeşin ne için katil olduğu çok önemli
eğer bu bir töre, aile, aşiret kararıysa o zaman uzak durmak lazım
çünkü büyük ihtimal abi de bu kültürle büyümüştür
ve bence çok tehlikeli bir durumdur... :KK57:

2 SENE İDARE ET BENI DEDI BIRIKIM YAPAK AYRILCAZ BURDAN DEDI BEN 2 SENE KADAR İDARE EDICEM SONRA EV ALCAK BIRIKIMLERLE

Bunu oku akıllı kardeşim bak ne güzel yazmış...herşey sevgi değil bende evliyim zamanla o bitiyor.önemli olan aile,

TORE CİNAYETI DEĞİL YAA:dİŞYERINDE BASKIN YAPILMIŞ ORDA SİLAHLI SALDIRI O ŞEKILDE YANI

Eskiden eğitime tamam falan deniyordu da şimdi maalesef oyle değil. Bugünün şartlarında üniversite okumak bile geleceğe dair açık bir yol olarak yeterli değil.
İkisinin yolları ayrı kulvarlarda ilerler ya da kızkardeşiniz kısır döngünün içine girip ilerlemek yerine kv.sinin hükmü altında , birbirlerine uygun olmayan aile yapısı içinde kaybolacak.

Erkek kardeşinin yapmış olduğu tarif edilemez. Allah kimseyi bu hadde getirmesin. Bir ömür yok etmiş. Geride yaralı sevenler.
Eğer bu çocuk ıslah edilir özellikteyse, pişman olmuşsa evlilik için engel değil , yok değilse tabiki engel.

...

Elbette ki kv.siyle yaşayıp zor zamanlar yaşansada çok mutlu olan insanlar var . Fakat hem kv.si gorgu vicdan sahibidir, hem kendisi hem eşi adam gibi adamdır.
Yoksa imkansız birlikte yaşamak.
Kızkardeşiniz aynı evin içinde mükemmel uyum sağlayan melek gibi bir insan değilse hele yaşamak imkansızlaşıyor.

Back
X