onla yaşayacağı varsa adamı siyaha boya siyah de hayır beyaz derDaha önce konu açmıştım kardeşimi istemeye geldiler kayınvalidesiyle altlı üstlü oturacaklarmış diye.bu yetmezmiş gibi birde Çocuğun kardeşi hapisteymiş suçu da küçükkken adam öldürmek.Bunları bile bile ben nasıl karddeşimi veriyim böyle birine.O kadar mantığa ters şeyler var ki çoçuk eğitim olarak da kardeşimden düşük kardeşim üniversite mezun güzel bir kız.oğlan lise terk özelde çalışıyo işi fena sayılmaz ama sonuçta aralarındaki farkı kapatmaz.neyse eğitimi artık takmıyorum bile daha önemli sebebler var bu işin olmayacağına ama kaardeşimi ikna edemiyorum.gözü kör olmuş..
daha kız istemede ağırlığını koruyamamış bir çenebaz kayınvalideyle altlı üstlü oturması doğru mu peki.
Kayınvalide çok iyi bile olsa iyi olmaz bunun sonuçları
Her ailenin kendi özel alanına ihtiyacı var
Kardeşine buradaki konuları okutsana neler çekiyor kadınlar
İkna olmaz mı gerçek konuları görünce
Bunu şart koşsun yani baştan her şeye böyle kuzu kuzu evet demesin
Hic birseyleri uyusmuyor kardesinle..
Bencr birkez daha dusunmeli..
Daha önce konu açmıştım kardeşimi istemeye geldiler kayınvalidesiyle altlı üstlü oturacaklarmış diye.bu yetmezmiş gibi birde Çocuğun kardeşi hapisteymiş suçu da küçükkken adam öldürmek.Bunları bile bile ben nasıl karddeşimi veriyim böyle birine.O kadar mantığa ters şeyler var ki çoçuk eğitim olarak da kardeşimden düşük kardeşim üniversite mezun güzel bir kız.oğlan lise terk özelde çalışıyo işi fena sayılmaz ama sonuçta aralarındaki farkı kapatmaz.neyse eğitimi artık takmıyorum bile daha önemli sebebler var bu işin olmayacağına ama kaardeşimi ikna edemiyorum.gözü kör olmuş..
Daha önce konu açmıştım kardeşimi istemeye geldiler kayınvalidesiyle altlı üstlü oturacaklarmış diye.bu yetmezmiş gibi birde Çocuğun kardeşi hapisteymiş suçu da küçükkken adam öldürmek.Bunları bile bile ben nasıl karddeşimi veriyim böyle birine.O kadar mantığa ters şeyler var ki çoçuk eğitim olarak da kardeşimden düşük kardeşim üniversite mezun güzel bir kız.oğlan lise terk özelde çalışıyo işi fena sayılmaz ama sonuçta aralarındaki farkı kapatmaz.neyse eğitimi artık takmıyorum bile daha önemli sebebler var bu işin olmayacağına ama kaardeşimi ikna edemiyorum.gözü kör olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?