Kardeşi kardeşten ayırmak

Kardeşin anneyle oğulun amcayla yeğenin arasına girmek nasıl bir psikoloji onu merak ettim yazdım bu forma..ve istenmeyen kaynanamla birlikte oturmayı kabul ettim.bu kadar yorumda sadece onun eve girmesini yasaklamam yorumlara yansımış.
Bunu bir kez daha gördümki bu dünya kötülerin dünyası..
Kazanan kötüler oluyor ama bu dünyada...

Yapmayın yav, arsa kimin? Alın terinizle olsa “yaptırıldı” diye edilgen bir yapı kullanmazdınız. Çalışıp paranızla aldıysanız o başka. Kaynana o evdeyse gelir eltiniz.
Hayır efendim gelemez o arsa kiminse. Onun evide o arsanın içinde..kaynanasını evine çağırır..çok istiyorsada yanına alır..şartlar aynı.o evinde bizden kimseyi istemiyorsa bende istemiyorum..yok öyle ben atımı koştururum istediğimi yaparım demek...oldu kaynanamı kabul edip yanıma alacam tamam dicem....beni istemeyen insanda evimde cirit atacak...

Siz iyilik yapmaya iki kardeşin eskisi gibi olsun istiyorsunuz ama inan her şey kayininiz da bitiyor sizin bu durumda yapa biliceginiz birşey yok maalesef ki

Sebep nedir kadın evlendi ve neden kimse ile konusmuyor

Valla cnm anayı evladından kardeşi kardeşten ayıran emin ol bir gün aynısını yaşayacak kendilerininde evlatları var sonuçta aynısını gün gelecek yaşattığını yaşatacak ilahı adalet var

Yazdıklarınızı daha açık ve anlaşılır yazarsaniz arkadaslar yardımcı olacaktır

Özne yüklemle bağdaşmıyor
Ekler yarım yamalak
Ne oluyor ne bitiyor nolmuş anlamadim

Vay anasini eltinin şeyi altından mı yahu bizede az taktik versin ben adama bile lafımı geçiremiyorum.

Konuya gelecek olursam eltinin yaptıgı çok yanlış ama kaynın neden bu kadar pasif korkuyor?
Aranızda kavga filan mi oldu elti neden böyle?

İlk 4 yıl bişey olmadı.9 yıldır evliyim bu arada.4.yıl kaynım ameliyat olacaktı eşimde hastaneye gidecekti bunu duymuş eşimi görmüş eşimin halasının evinde hastaneye falana geleyim deme demiş.o zaman atıştık neden kardeş onlar dedim istemiyorum dedi.allaha havale ettim.
Bi kaç öncede köyde altlı üstlü oturuyoruz.ben alt katta oturuyorum kapının önünü yıkıyordu beni ıslattı.bizim kapının önüde göl gibi oldu.bunu ben sana yapsam hoşuna gidermi dedim.ne diyosun sen falan diye kova fırlatmaya çalıştı.kaynım tutuyor onu napıyorsun diye bu arada.bende belli senin ne olduğun dedim cesaretin varsa in aşağı meydan dayağı sana nasıl atılıyor göstereyim dedim.dersin ne senin dedim.cvp yok.hayatımda istemiyorum sizi dedi sadece.sen insanmısın dedim kardeşi kardeşten anayı oğuldan ayırıyorsun dedim.istemiyorum o kadar dedi. İstemiyormusun dedim madem öyle bu eve girip çıkmayacaksın görmicem duymicam dedim.kocası soktu içeri zorla..tartışma bitti.
Bu yani ortada bişey yok.kaynım abisini gizli saklı arayıp konuşuyor.bu nasıl insan bende anlamadım.hadi ben kötü biriyim.bu ailede sadece 2 halayla görüşüyor.diğerleridemi kötü.sülalemi kötü.anlamadım

Kadının psikolojik problemdi var galiba yada çok kıskanç kocasını paylaşmak istemiyor ikisi de sorunlu olduğunu gösterir boşverin ne hali varsa görsün insan kendine yakışanı yapar onunda kumaşı bu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…