• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi olacak o kedi diye ağlıyor

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Merhaba yıllardır kedi isteyen bir kızım var ve ben bu istediği hep kardeşle bağdaştırdım.Yani kardeş duygusunu bilmediği için kedi istiyor sandım şu anda da hamileyim.Ama artık isyanlarda neden hala kedim yok diye ağlıyor şimdi hamileyim sonra diyorum bu sefer ikimizde üzülüyoruz.kafam çok karışık bu konuda.Hem bebek hem kedi nasıl bakarım onu da bilmiyorum.Kardeşi olunca unuturmuki?bu arada kızım 12 yaşında ve ön ergenlikte.İki ay sonra bir kız kardeşi olacak.

Kaç yaşında olursa olsun, kardeşine alışana kadar onu hiç sevmeyecek.. Seviyormuş gibi görünse de sevmeyecek emin olun.
Eğer kedi almayı düşünüyorsanız kardeşi doğunca alın derim, bütün vaktinizi ister istemez bebeğe ayiracaksiniz, en azından kediyle oyalanir.. Kardeşi kabul etmek zor bir süreç,ama birbirleriyle iletişim kurabildikleri günler geldiginde cok güzel kardeslik etmeleri..O zaman iyi ki diyosun , Allah kolaylık versin..

Bencede 12 yaşında genç kıza kardeş yaparak kedi yi unutturmak saçma olmuş..ben kediyi çok severim ama yeni doğmuş bebegin yanına kedi sokmam istediği kadar iğneleri bakımı tam yapılmış olsun ne olur ne olmaz derim ama sizin için bi sorun yoksa kizinizda çok istiyorsa alabilirsiniz

Kedi isteğini “kardeş istiyor” diye yorumlamanızdan kızınızı üç yaş altında sandım 🤦🏼‍♀️ 12 yaş küçük değil. Kumundan taranmasına, oyun oynamasından mamasına suyuna tüm sorumluluklarını kızınızın alacağı şekilde bir kedi sahiplenebilirsiniz. Veteriner işlerini siz takip edersiniz.

Benim arkadaşımın kardeşi de 9 yaşındayken kedinin sorumluluğunu o alacak şekilde kedi sahiplenmişlerdi. Her şeyiyle çok güzel ilgilendi. Şimdi sorumluluk sahibi, empati yeteneği gelişmiş çok bilinçli bir genç kadın oldu.

Merhaba yıllardır kedi isteyen bir kızım var ve ben bu istediği hep kardeşle bağdaştırdım.Yani kardeş duygusunu bilmediği için kedi istiyor sandım şu anda da hamileyim.Ama artık isyanlarda neden hala kedim yok diye ağlıyor şimdi hamileyim sonra diyorum bu sefer ikimizde üzülüyoruz.kafam çok karışık bu konuda.Hem bebek hem kedi nasıl bakarım onu da bilmiyorum.Kardeşi olunca unuturmuki?bu arada kızım 12 yaşında ve ön ergenlikte.İki ay sonra bir kız kardeşi olacak.
Ne güzel etmişsiniz kardeşi de köpek ister bir kardeş daha yaparsınız 😅 bi tane balık alın bari, belki unutur kediyi. Kedi olursa balığı yer diye.

kedinin sorumluluğunu ve masraflarını karşılayabilecekseniz sahiplenin, yoksa ben bebekle çocukla evle kediyle uğraşamıyorum diyecekseniz hayvanı iki gün sonra kapının önüne atmayın.kedi gelince mobilyalar da mahvolacak, ortada koşturan hareketli bi canlı olucak sürekli, aşıları mamaları kumu tüyü bir sürü sorumluluğu var.hastalanırsa maddi manevi zor günler geçirtiyolar.12 yaşında koca kıza kedi diye tuttururken kardeş yapmak saçma olmuş siz çocuk yapma bahanesi olarak kullanmışsınız bunu bence, bi de kedi yok bak kardeş geldi falan derseniz çocuğu iyice kardeşten nefret ettirirsiniz zaten ergenliğe giriyo çok asi dönemler, doğunca bağrına da basmıycak zaten hemen.düzene alışana kadar sevmiycek ergen bi de çok zor işiniz.bi ergen psikiyatrisine gözükün o belki bu geçişi kedi sahiplenerek yumuşatma üzerine bi tavsiye verir.

Benim kızımda kedi aşkıyla yanıyor ama eve hayvan girmesi için önce benim gitmem lazım. Balık alalım dedim kabul etmedi. Çok üzülüyorum kedi sevgisini gördükçe ama imkansız işte :(

Benim kızımda kedi aşkıyla yanıyor ama eve hayvan girmesi için önce benim gitmem lazım. Balık alalım dedim kabul etmedi. Çok üzülüyorum kedi sevgisini gördükçe ama imkansız işte :KK43:
Aynı benim de öyle. 9,5 yaşında, bazen ağlar eve kedi ya da köpek alalım diye birinde görürse falan. Ben de ya kedi ya ben derim.
Sırf çocuk istiyor diye olabilecek bir şey değil ki. Kolay bir şey olsa alalım gönlü olsun derim ama bir hayvana bakabilmem mümkün değil malesef.

Back
X