Kardeşim Ayrıldı Kizdan, Farklı bir durum var..

Ne çocuğu yahu 24 yaşında adam ben 22 yaşındayım çocuk falan değiliz yani. Psikolojisi bozulacak bir durum da yok kocaman adam. Siz ablasiniz gözünüzde küçük görünüyor olabilir ama değil. Bence kızı hâlâ çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Flörtöz biri ve bundan da vazgeçemiyor. Kızdan da vazgeçemiyor. Kıza cevap yazıyorsa açık kapı bırakıyordur

Kız aşırı yaziyirmus günde 50 mesaj falan

Böyle böyle sizin kardeşinizin aşk hikayelerini okuyacağız galiba hep burda,valla bedava psikoterapi hizmeti..çok akıllsınız :)
Ailecek bıraksanız mı artık şu işin peşini?
Kız öyle diyomuş kız böyle diyomuş vırt zırt kardeşiniz meme bebesi mi?koskoca adam..bırakın hatasını da pişmanlığını da suçsuzluğunu da herbir zıvırını da kendi görsün yaşasın.
İşte bunlar hep anasının ablasının eteğindeki adamların röntgeni, backgroundu, anatomisi

Kız aşırı yaziyirmus günde 50 mesaj falan
Engellesin öyleyse. Rahatsız olan insan çoktan engellerdi. Seviyor işte. Bu kız olsun olmasın size tavsiyem boşverin kendi hayatınıza bakın. Yarın bir gün kardeşiniz kıza döner(ki dönecek gibi) kötü olan siz olursunuz. Hem adınız görümce hem de gerçekten görümcelik yapıyorsunuz. Salın gitsin ya

Kızlar kardeşimin kıskanç sevgilisi ile ilgili ve bizim çocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme çabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.

Pazar gününden bu yana kardeşim görüşmüyor ama kız sürekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni özledim çok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.

Kardeşim bir kaç mesajına cevap veriyor ve şöyle dediğini söyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto çekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sözlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi geçirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gösterdi kız bir suçluyor bir duygusallasiyo çözemedikleri.

DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kötü durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Geçmişte hep baskı gördüğüm için. Bir yandan ayrıldığı için mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa gibi düşünceler içinde.

Kızlar birkaç öneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gerçekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.
Kardesinize şunu deyin "bir insanın yanında kendini ne kadar rahat ve mutlu hissediyorsa onunla gelecek planı yapsın bu psikopat ile değil erkek bu kadar sıkılmaz yazık.size herşeyi anlatması sıkıldığından heralde.
İlerde böyle ilişkim olmaz diye endişe etmis ya böyle düşünmesin iyi insanlar iyi insanlari bulur sadece bundan uzaklaşsin en başta engellesin...

"ablası" diyor bize kardeşi için. Kardeşini o kadar küçük görüyor ki bizi de kardeşinin ablası gibi görüyor 22 yaşındayım ben 😂 kardeşini korunması gereken küçük bir çocuk gibi görüyor 24 yaşında özür dilerim ama eşek kadar adam

ayrılmak istese kim onu muhatap edebilir eski kiz arkadaşıyla. ayrica fazla karisiyosunuz. cocuk bile düşe kalka büyüyo.

yok psikolojisi bozulmuş yoj kız birakmiyomus takintiliymis da bilmem ne...

erkek sığınma evine gitsin magdurum desin o zaman. o kadar basit biseyi derya deniz goruyosunuz ki... Allah dert vermesin size kardeşinize

Çok sevdiğim, elimde büyümüş bir erkek kardeşim var. 24 yaşında. Kimle sevgili olmuş, kimi öpmüş, kimi mıncıklamış ilgilenmem. Koca adamla alakalı açtığınız kaçıncı konu bu. O da abla abla diye anlatıyor her ayrıntıyı şaka gibi. Bence ailenize uygun bir gelin adayı bu. Evlensinler.

Öncelikle ergen gibi davranmasın
Bir ilişkiyi bitirmiş olabilir..size gelip mesaj okutmaksı ne demek?
Özelini ortaya döken adamdan sevgili olmaz.. ben burada kızın tarafındayım.

Kardeşinize değil ama size bir önerim var bence çok dahil olmayın.. bırakın kendi ilişkisi kendisi kararlar versin.
Yarın bir gün barışır can ciğer olur.. olan size olur.
Kendi sorumluluğunu kendi alsın

Merakımı bağışlayın ancak kardeşiniz evlenince de mi böyle herşeyini size anlatacak? Karı koca arasında hep siz mi olacaksınız? Nerede kaldı mahremiyet? Nerede irade, muhakeme kabiliyeti, olgunluk vs... Ayrıca yaşadığı ilişki sorunlu bir ilişki, tutkulu değil. Baskılanmayı sevilmek zannetmesin.

Bence barismasinlar.Cunku kızcağız evlenirse ilerde burada "Eşimin iş arkadaşlarıyla gereksiz samimiyeti" ve "eşim olan biteni gorumceme anlatıyor" adlı konular görebiliriz.Yani kısacası burada esleri iş arkadaşlarıyla samimi olunca bütün kadinlar rahatsız oluyor.Ve kardeşinizin çok fazla kızla görüştüğünü soylemistiniz kız arkadaşı bunu bildiği için gönlü kayar diye korkabilir gayet normal.

Back
X