Kardeşim Ayrıldı Kizdan, Farklı bir durum var..

Stocholm senderomu resmen.
Ne tutku ama; kız ilişki aşamasında kavga edince sinir krizi geçirip kolunu ısırıyor. Adam kalkmış "daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa diye düşünüp dertleniyor.
Evlilik aşamasında düşünemiyorum bu kızı , , ben olsam öyle bir insanla aynı yatakta uyuyamam

Böyle bir tanıdığım vardı arkadaş olarak mükemmel bir insan ancak kimin hayatına sevgili vasfı ile girse kızın içine şeytan kaçıyor sanki. Sevgilisinin iş yerinin kamera ve alarm sistemini kendi telefonuna yönlendirmişti tüm gün onu izliyordu bir gece hırsız girmişti dükkanına çocuğun ve alarmı duymamış çocuğun dükkanı soyulmuştu çocuk sonunda ayrıldı. Arkadaşım başkasıyla evlendi evlendiği kişide kurumsal bir şirkette çalışıyor bu sefer ona toplantıda kamera aç diyor açana kadar taciz ediyor... Hiç düzelmedi ben neden böyle yapıyorsun psikologa götüreyim seni bak kendine hayatı zindan ediyorsun dedim kabul etti ama hala gidelim demedi. Diyeceğim o ki kardeşin uzak dursun tutkulu aşk değil bu. Bu resmen rehinecisine aşık olan rehine sendromu

Siz böyle kardeşinize karşı kraldan çok kralcısınız da, bence kız da durup dururken bu kadar kıskanç değil. Ben de arkamı döndüğümde hemen başka birileriyle görüşen biriyle beraber olsam ben de güvensiz hissederim. Kardeşiniz açık açık ben bu insanlarla görüşeceğim seni ilgilendirmez istemiyorsan ayrılalım diyebiliyor mu gerçekten? Ayrıca kız arıyorsa, kardeşiniz de açıyor. Görüşmek istemeyen insan görüşmez. Durum sağlıksız, ama çift taraflı sağlıksız ve ben cidden kızı öcü kardeşinizi melek gibi anlatmanızdan çok rahatsız oldum üç konudur.

Kardeşiniz için bir şey yapmak istiyorsanız, karışmamayı deneyin. Çok ciddiyim. İyi niyetli olduğunuzun farkındayım ama belli ki kendi kararlarının arkasında duramayan, sözlerini tutamayan, ayrılamayan biri var ortada. Olgun değil kesinlikle ve siz her işine bu kadar dahil olursanız hiçbir zaman olgunlaşamaz da, bu kızla değil başka biriyle de sağlıklı bir şey yaşayamaz.

Siz böyle kardeşinize karşı kraldan çok kralcısınız da, bence kız da durup dururken bu kadar kıskanç değil. Ben de arkamı döndüğümde hemen başka birileriyle görüşen biriyle beraber olsam ben de güvensiz hissederim. Kardeşiniz açık açık ben bu insanlarla görüşeceğim seni ilgilendirmez istemiyorsan ayrılalım diyebiliyor mu gerçekten? Ayrıca kız arıyorsa, kardeşiniz de açıyor. Görüşmek istemeyen insan görüşmez. Durum sağlıksız, ama çift taraflı sağlıksız ve ben cidden kızı öcü kardeşinizi melek gibi anlatmanızdan çok rahatsız oldum üç konudur.

Kardeşiniz için bir şey yapmak istiyorsanız, karışmamayı deneyin. Çok ciddiyim. İyi niyetli olduğunuzun farkındayım ama belli ki kendi kararlarının arkasında duramayan, sözlerini tutamayan, ayrılamayan biri var ortada. Olgun değil kesinlikle ve siz her işine bu kadar dahil olursanız hiçbir zaman olgunlaşamaz da, bu kızla değil başka biriyle de sağlıklı bir şey yaşayamaz.

Artık karismicam zaten bira kendini toplasin bakalım...

Kardeşiniz bir daha bu kızla asla görüşmesin.Heryerden engellesin bu kızın yaptığını ben kaç yıllık eşime yapmam bu kızın yaptığı kıskançlığı.Özgüven eksikliği var çirkeflik var psikolojik sorunları var galiba kızın.Kardeşinizin yakasından zor düşer gibi bu kız

Bence kardesiniz de normal değil kız da.Ve İlişkilerin içine bu kadar girilmesine cok sinir oluyorum kardesinizin özel konuşmalarını dahi biliyorsunuz bu hiç hoş değil. bu kızla olmasa başka kızla sevgili olsa yine aralarındaki herşeyi bilecek misiniz?

Kardeşiniz bir daha bu kızla asla görüşmesin.Heryerden engellesin bu kızın yaptığını ben kaç yıllık eşime yapmam bu kızın yaptığı kıskançlığı.Özgüven eksikliği var çirkeflik var psikolojik sorunları var galiba kızın.Kardeşinizin yakasından zor düşer gibi bu kız

Aynen öyle dediklerimiz gibi.

Back
X