- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
erkek kardeşi kız arkadaşı ile kalmak istiyormuş konu sahibinin evinde.ben olsam verirdim kardeşime evi. ondan kıymetli değil ya. ayrıca zaten yazın evde değilmişsiniz. boş evi kullansalar ne kullanmasalar ne.
evet okudum bir sakınca bulamadım.konu sahibi zaten yazın evinde kalmıyormuş. ev zaten boşmuş yani. benim için sakıncası olmazdıerkek kardeşi kız arkadaşı ile kalmak istiyormuş konu sahibinin evinde.
Ben cok evimde kalmiyorum xaten annemlerdr oluyorum.İyi de kızla onlar kalacaklar siz nereye gideceksiniz ki
Sizin eviniz sonuçta
Calismiyolar yeni mezunlarBoşuna neden üzüyorsunuz ki kendinizi. Çok istiyorlarsa tatile gitsinler otelde kalsınlar. Siz haklısınız.
Evli drgilim evde kalmiyorum p3kNe munasebet canim.. kalmak istiyosa otele gitsin yallah.. evde senin esinde olcak ve yabanci bi kiz.. ole mi? Sacma sapan isler yahu
bence kardeşini ara gelsinler.Evli drgilim evde kalmiyorum p3k
Ben ne yazdiniz anlamadimKardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.
Diger konuda evde zaten olmayacaginizi soylemistiniz. Burda sen git demis gibi söylüyorsunuz.
Ben mi yanlis anladim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?