- Konu Sahibi drbeauty123
Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borçlarınız bitince size verecek mi paranızı?Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor
Kumar bağımlısı olduğunuz için para yönetiminin babanizda olması normal geliyor bana. Çünkü sizde olsa o parayı ay sonu gelmeden bitirip ekstra borca girmeniz büyük olasılık.Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor
Markasız araba mı var?Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor
Kumar bağımlısı olduğunuz için para yönetiminin babanizda olması normal geliyor bana. Çünkü sizde olsa o parayı ay sonu gelmeden bitirip ekstra borca girmeniz büyük olasılık.
Tedavi oluyor musunuz peki şuan?
katılıyorum. %100 haklı bir yorumErken fark etmişsiniz bu konuda tebrik ederim. Pratisyen misiniz?24 saatlik nöbet dediniz. Nasıl oldu da bu kadar kütük bir insanla beraber olabildiniz bence bunu bir gözden geçirin. Mutlu değilsiniz, eşiniz saygısız vs. Karar da verebilmişsiniz. Bundan sonra bu kararda sabit kalabilmeniz önemli. Aileniz veya başkası hiç önemli değil. Eşiniz evde değilken kişisel eşya ve altınları vs alın. Bununla en azından daha kolay başlangıç yapın. Uzmanlık yoksa uzmanlık sınavına hazırlanın ve lütfen destek alın kendinize. Toplumda doktor olunca her yerde paylaşılacağı veya ben doktorum diye havalı olunacağı düşünülüyor, eşiniz de sizin alçak gönüllü olmanızı özgüven eksikliği olarak görüp üzerine oynamış belli ki. Daha sekiz ayda sizi tüketmiş.
Size hizmet ettirmeye çalışması bile adamın benim karım doktor ama çayımı koyacak zekası... Ne yazık...
Kendinize ayrıldıktan ve kurtulduktan sonra lütfen psikiyatristte sorun bu adamı ben neden ve nasıl hayatıma soktum. Kendime bunu neden yaptım diye.
Ödün sanki Fransız aksanıyla konuşuyorsun gibi ay çok kibar geldin banaBoylesineeee ödün biriyle neden neden neden ?
Yahu hekimsin. Istesen bir ev tutar ne ailene boyun egersin ne o igrenc kocana. Ben 2 bin lirayla basim dik. ben on bin lira alan kocami eziyorum. Cunku bunlar kendi ailelerinin yabinda erkek oluyorlar. Ilk zamanlar bir hafta banada oyle yapti ailesinin yaninda yavasssss dedim. Ezdirme kendini diyecegim ama zor. Vermissn ipleri. Ohh be ayril evini tut keygfine bak sporunu yap sinemana tiyatrona git gez. Benim oyle meslegim olsa kendi anami babami tanimamEvlenmeden once ben yemek yapmayi bilmiyorum demistim. Yumurta kirmayi bilsen yeter demisti o aklima geldi.Kopruyu gecene kadarmis. Boyle olmasinin sebebi benim öz ailem. Her zaman onu hakli buldular. Ne derse susacaksin dediler. Şişti tabi ki. Ailesinden de tiksiniyorum kendinden de.
Ayyy ben odun yazmıştım oysakiÖdün sanki Fransız aksanıyla konuşuyorsun gibi ay çok kibar geldin bana![]()
Lütfen maaş kartım eşimde demeyin.Ne yazik ki para yonetimim elimde degil. Ama olmasa dahi cikarim kendi evime cok sukur. Ailem kabul eder eder etmezse keyifleri bilir baska bir ile yerlesirim