Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde.
Vasıfsız olan eltniz mi iyi düşünün :deli:

Yol yakınken boşan çünkü adam olmaz. Ailenin yanına da yerleşme bence, yeterli maaşın vardır kendine yeni bir hayat kur keyfine bak.

Evlilik konularına pek yorum yapmam ama siz çoook haklısınız.. İyi cevap vermişsiniz kardeşi ile mutlu mesut yaşasın... Afedersiniz hödük😡😡

Kendine gel sen bihter ziyagilsin der gibi kendinize gelin siz doktorsunuz doktor diyesim geldi size. Gul gibi mesleginiz var, esiniz komplekslinin teki. Kendinize kiymet vermezseniz kimse size kiymet vermez.
Evlenmeden once ben yemek yapmayi bilmiyorum demistim. Yumurta kirmayi bilsen yeter demisti o aklima geldi.:KK45:Kopruyu gecene kadarmis. Boyle olmasinin sebebi benim öz ailem. Her zaman onu hakli buldular. Ne derse susacaksin dediler. Şişti tabi ki. Ailesinden de tiksiniyorum kendinden de.
Guzel hemcinsim, sen koskoca doktorsun. Sana aile mi lazim? Aslanlar gibi ayaklarinin uzerinde durursun. Sinir oldum esine, karnima kramplar girdi. Allah askina 5 cocugum var, meslegim de yok, ailem de arkamda degil psikolojisinden cik. Kendine gel sen bihter ziyagilsin der gibi kendine gel sen doktorsun doktor demek istiyorum suan.

Konuların başını okuyunca farklı düşünüyorum, konuların sonuna gelince gerçekler bir bir ortaya çıktıkça farklı... :işsiz:
Arkadaşım sen bir bağımlıymışsın, bir an önce boşan ve tedavi ol. Yoksa böyle eziklenerek ömrünü tüketirsin.

Öncelikle geçmiş olsun.her zaman hikayeleri iki taraflı görmeye çalışan bir insanım.İlk mesajınızda çektiklerinizden ötürü çok üzüldüm hatta sinirlendim.Geçmiş mesajlarınızı okuduktan sonra kafamda soru işaretleri ve karşı tarafa da hak vermeye başladım.Kumar problemleriniz vb psikolojik sorunları yaşarken yaptıklarınızda karşı tarafta güven saygı-sevgi olarak gözden düşmelere sebep olmuş olabilirler.Birde karşı taraftan sizin hatalarınızı dinlesek neler anlatır.Çok yorum yapmam ama genelde çok okurum.Benzer şekil erkek kumar oynasaydı denmeyen kalmazdı hakaretler beddualar.Hataları kendinizde de aramanız gerek diye düşündüm.Evliliğiniz zaten bitmiş onada yapacak bir şey yok.sonraki hayatınızda başarılar

Senin her konun sıkıntılı. Sen kendine kıymet vermiyorsun ki başkası versin arkadaşım. Herkese rest çekip bağımlılıklarından özgürleşip kendine saygı duymadıkça daha çok konu açarsın buraya.

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Canım benim evinden çıkma ve onu evine alma, her kavgada neden kadınlar terkediyor ki, mesleğin var bari sen yapma.... Defet gitsin egosu yüksek insan olamamış canlıyı... Yoksa burda daha çok konu açarsın... Tekrar söylüyorum o ev senin de evin o anasına gitsin...

Öncelikle geçmiş olsun.her zaman hikayeleri iki taraflı görmeye çalışan bir insanım.İlk mesajınızda çektiklerinizden ötürü çok üzüldüm hatta sinirlendim.Geçmiş mesajlarınızı okuduktan sonra kafamda soru işaretleri ve karşı tarafa da hak vermeye başladım.Kumar problemleriniz vb psikolojik sorunları yaşarken yaptıklarınızda karşı tarafta güven saygı-sevgi olarak gözden düşmelere sebep olmuş olabilirler.Birde karşı taraftan sizin hatalarınızı dinlesek neler anlatır.Çok yorum yapmam ama genelde çok okurum.Benzer şekil erkek kumar oynasaydı denmeyen kalmazdı hakaretler beddualar.Hataları kendinizde de aramanız gerek diye düşündüm.Evliliğiniz zaten bitmiş onada yapacak bir şey yok.sonraki hayatınızda başarılar
Karşı taraf kadını öldüresiye döven bir yaratık

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Benin anlattıklarınızdan anladığım, eşiniz ezik pisikolojisine girmiş ve ben erkeğim diyerek üstün gelmeye çalışıyor ama çevresinden ve kendisinin de içten içe hissettiği şekilde siz toplumun zeki olarak nitelendirdiği kısımdasınız ve ne yaparsa yapsın bunu değiştiremiyor
Bir de genelde bu tür örneklerde gördüğüm erkek aileleleri oğullarını överken gelinleri iyi bir mesleğe sahipse daha böbürlenirler ve mutlaka o konuşmanın sonuna oğlunun geline olan ters bir tavrını da eklerler ki bakın oğlum daha üstün, onun sözü geçer mesajını verebilsinler.
Yani gelinin zeka ya da statüsü ile övünürken bir yandan da oğlum gelinden üstün mesajını veriyorlar. Bu insanların yetiştirdiği erkekler de aynı zihniyetinin devamı işte. Sadece erkek oldukları için üstün olmaları gerektiğini düşünen garip kişilikler.
Olaya gelecek olursak yazdığım gibi ezik pisikolojisine girmiş ise biraz daha burnunu sürtüp bu durumu kabul ettirerek aşabilirsiniz ama karakteri bu ise değişmez. Bunu da şöyle ayırt edebilirsiniz ilişkinizin başlarında kimsenin haberi yokken böyle miydi? Eğer insanlara ilişkiniz ilan edildikten sonra değişmişse çevreden dolayı bu pisikolojiye girmiş derim.

Bu adam düzelmez keşke o mesajı dahi atmasaymışınız

"Hizmette ve saygıda kusur etmedim" siz o evin hizmetcisi değilsiniz ki. Hizmet etmek zorunda değilsiniz. Misafir varsa eşle beraber ortaklaşa ikramlar yapılır. Oturduğu yerden sizin hizmet etmenizi istemesi cok itici. Özgüvenli olun ne kadar güzel mesleğiniz var altınlarinizi özel esyalarinizi alın tek celsede boşanın. Bu admadan bir an önce kurtulum bosverin nafaka talebini falan. Aileniz arkanızda değilse onları da silin. Ayrıca sizin paranızla sizin fikrinizi almadan neden lüks araba alıyor ? Kumar borcunuz olabilir ama siz bir bireysiniz. Babanıza borcunuzu ödüyormussunuz zaten maaşınızı babanıza vermeyin. Ayrıca ayrı eve çıkın aileler kadınları özgüvensiz,amaçsız, hizmetçi gibi yetiştirdiği için doktor da olsanız o ezik bastırılmış kız çocuğu hep icinizde bir yerlerde kalıyor. Aman kızım.namuslu olsun,kocasına hizmet etsin,bize baksın,kocasının ailesine hizmet etsin,gezip tozmasın,kendi parasını o yönetemez. Robot gibi yetistiriyorlar. Meslek sahibi ol evlen çocuk yap öl tek istedikleri bu.

Son düzenleme:
Kısa ve net:
Zararın neresinden dönülse kardır ...

Hödüğü bırak , sonra da özgüvenini tekrar kazan , önce para biriktir , spor vs ... bir sonraki ilişkinde de sakın senin çalışma temponu , işinin zorluklarını ve kişiliğini kabullenmeyen bir insanla olma .... dünyaya bir defa geliyoruz hayatı sana zindan eden bir insanla olma ....

Bir insanın mesleğine, maddi durumuna değil kişiliğine saygı duyulur.

Şimdi yanlış anlamayın ama çok saygı duyulacak bir kişiliğiniz yok.
Konunuzdan vurmak istemiyorum sizi.
Hayatta insanın başına her şey gelebilir, bu olgunluğa eriştim.
İnşallah kendiniz için doğruyu görmüş, kurtulmuşsunuzdur.
Ne güzel size destek çıkan babanız var, toparlanmanız için bir yol düşünmüş.

Eşiniz olacak herifin gözünde saygı duyulacak bir birey değilsiniz maalesef.
Çok haksız da diyemiyorum,onun da duygu durumunu anlıyorum.

Yine de dayak, hakaret bunlara katlanmak zorunda değilsiniz.
Ailenizle ya da onlarsız hayata tutunmanız mümkün.
Yeter ki güçlü durun, zayıf yönlerinizi yok edin.

Afedersiniz ama kocanız tam bir barzo. Bu adamla ömür geçmez. Ona da ailenize de mecbur değilsiniz, gidin bi otele yerleşin sonra düzen kurarsınız.

Yalnız aklıma takılan bir soru var eşinizden ayrılınca kumar tutkunuz depreşirse be yapacaksınız?

yaa ayrilin gitsin
tus hazirlanin uzmanlik yoksa
sehri de degisirsiniz. asistanlikta sifirdan baslarsiniz. comez yogunlugundan boyle islere de vakit ayiramazsiniz. kafaniz dolu olur.
babanizdan kartinizi bi sekilde alin geri. herifi de bosayin.trde erkekler ezik psikolojisine giriyor kendinden fazla kazanan kadinla. sorry bu bi gercek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X