kardeşim bize geliyor, bir akıl verin:)

yeni evli olma durumunuzu da gectim,kardesinizin tavir,davranis ve sozleriyle aslinda bi temiz sopa istedigini gosteriyor.
cok simartmissiniz ve su an ceremesini siz cekeceksiniz!!!

Tövbe estağfurullah... kardeşinse kardeşin herkes sınırlarını bilecek... bilmiyorsa o sınırı SEN çizeceksin... kolay gelsin canım...

Tövbe estağfurullah... kardeşinse kardeşin herkes sınırlarını bilecek... bilmiyorsa o sınırı SEN çizeceksin... kolay gelsin canım...

bence kardeşin gelmeden telefonda aç konuş sınırlarını bilsin kardeşinle bunları konuşmaya çekinmemelisin diye düşünüyorum.ayrıca sana geldiğinde bu söylediklerini eşinin yanında söylerse budefa eşinle aran açılır bu durum hiç hoş olmaz sonra ortalığı toparlayamassın..ki eşin 1,5 aylık evlisin kardeşin gelip 1 ay kalacak buna bişey dememişse adamın sabrını zorlamayın bence ayrıca kardeşine bişey almak zorunda değilsin haa içinden gelir alırsın bişey ama sen evlisin artık bunu söylemesi bile saçma geldi..ayrıca kardeşinin ayağına yemek falan da götürme bilakis onun sana yardımcı olması lazım!!

Eşinizin yerinde olsam çekmem kendini çocuk sanan kocaman kızı... Ne yalan söyliyim... Hem neden bir insan bu kadar şımartılır ki bende onu anlamam.

Son düzenleme:
kardeşin bile olsa nasıl bu şekilde müdahele edebiliyo ki sana.
resmen seni kullanıyo kardeşin. zaten gelme amacı da denize girmekmiş.
eşinin kız kardeşi gelip 1 ay kalacak olsa üstüne ben abimle yatıcam sen git salonda yat
dese eminim eşinizle ayrılma noktasına kadar getirirdiniz. karşınızdaki kişi çocuk değil 19 aşında kocaman kız.

Anlaşılan o ki kardeşin aileden birini takmamaya çoktan alışmış yani bu saatten sonra senin ya da annenin söyleyeceklerini pek umursamayacak gibi iş eşinize düşüyor geldiğinde kardeşine son derece mesafeli davransın evinizin kuralları olduğundan filan bahsetsin fazla yüz göz olmasın şirinlik filan yapıcam illa iyi davranıcam diye. Ancak eşinizin ciddiyetiyle ile kardeşin artık gerçek dünyanın fakına varacak gibi bir de tabi lieride kendisi evlendiğinde anlayacak pabucun pahalı olduğunu.

Bana sadece ben seninle yatacam kısmı tuhaf geldi.Onun dışında kardeş işte.Çok yakının oldugu için rahat davranıyor demek ki.Ama aynı kardeşten eşinin de var.İkisine de kapınızı açarsanız yani senin kardeşin rahat rahat gelip giderken aynı misafirperverliği eşinin kardeşi için de göstereceksen sorun yok.Bazı insanların özellikle d egünümüzde kendilerinden başka kimseye tahammülleri,anlayışları kalmamış.Kardeşlik evlendikten sonra bitiyor.Am abenim bakış açıma göre kardeşten anne babadan vazgeçilmez.EŞİNİZLE GÜNÜ BİRİNDE AYRILABİLRİSNİZ AMA KARDEŞ HER DAİM SİZNDİR.Ben o yüzden kardeşlerime çok değer veririm.Eşimin kardeşlerine d eçok değer veririm.Hepsine de maddi menevi kapımız açıktır.Bence olması gerekn de budur.Evlendikten sonra insanlar hem kendi ailelerine hem eşlerinin ailelerine neden sınır çizerler bimiyorum.Yabancılaşmamk laızm.İnsnalar görüşmedikçe gidip gelmedikçe en yakını olsa soğur.

şu sıralar tamamen aynı sorunları yaşıyorum.. dedimki aaaaaaa ben mi yazdım acaba:)) ben henüz evlenmedim.. düğün yakında.. ve her şeyimi kendim yaptım.. kardeşlerime destek oldum elbet fakat düğün hazırlıklarına başlayınca olamadım.. benim başımdakiler 2 tane ve 19 yaşındalar. ergenler mi anlamadım.. bana pinti deyip duruyorlar.. nişanlımı kıskanıyorlar her gün evde kıyametler kopuyor.. ( dediğin gibi hep marka takıntılılar. bi ayakkabı paralarına evimin perdelerini alırım o kadar yani.. artık napcağımı şaşırdım ben. sana Allah yardım etsin. biri candan parça diğeri canın yarısı.. ama 2 tarafıda idare edeyim derken kendini yıpratma.. kardeşine kardeş gibi davran çok şımartma eşine de her zamanki gbi davran. artık birileri kardeşine durması gereken çizgiyi göstersin.. ben bunu uygulamaya başladım... çünkü şımarmanın dozunu kaçırıyorlar... ha bi de şu yatak meselesi çok saçma olur.. yarın kardeşin gider eşinle aran bozulur haklı olarak.. dikkat et cnm.. kolay gelsin..

Ne sinir oldum o kızkardeşe anlatamam..
Eminimki eşinin kızkardeşi aynı bunları sana söylese burada bütün evliler ayaklanırdı..
Ne kadar sakin şimdi

bu ne böyle yaa iyice yüz vermişsiniz daha da yüz verirseniz tepenize çıkar iyice. 19 yaşında kız yeni evlilern yatak odasına girilmeyeceğini bile bilmiyor mu? Kesnlikle yüz verme derim sonra eşinle sen kötü olursun. Haklı olarak eşin rahatsız olabilir salonda yatmaktan.

canım kardeşinle aramda sadece 1 yaş var 20 yaşındayım
düşünüyorum ablam evlenecek daha henüz 2 ay olmuş
onlara kusura bakma da parazit olucam en başta annem
karşı çıkar senin annen sana sormadan bilet almış bence
burada en suçlu olan annen
yerinde olsam annemle konuşur hallettmeye çalışırım onlar
anne kız konuşup halletsinler
annene direk görümcem aynı şeyi yapsa ne düşünürdün anne
yada evliliğim çok yeni alışmaya çalışıyoruz kardeşim zaten
kaprisli onunla mı uğraşacağım evliliğimle mi 1 ay çok uzun
de annen halletsin size sormadan bilet almayı biliyor bunu da
yapabilir

çok afedersiniz sürekli hata oluştu dedi sonra hepsi birden çıktı anlamadım:119:

Son düzenleme:
kızkardeşin çocuk gibi davranıyor çok fazla şımartılmış:26: bence hiç çekinmeden sınırlarını çiz beraber yatamayacağınızı açık açık söyle her istediğini alma borcumuz var her dediğini alamam de ayağına kadar yemek götürme yani cidden çok pohpohlanmış kardeşin yarın evlendiğinde yada iş hayatında ne yapacak çok merak ediyorum kimse kızkardeşini bu kadar nazlamaz bence bir an önce gerçek hayatla tanıştırın her istediğini yapmayın

Ne sinir oldum o kızkardeşe anlatamam..
Eminimki eşinin kızkardeşi aynı bunları sana söylese burada bütün evliler ayaklanırdı..
Ne kadar sakin şimdi

allahtan eşimin erkek kardeşi var görümcem yok o yüzden sanırım bi tık daha rahatım yani en azından bi kadınla daha ugraşmak zorunda diilim:)

kiz kardesinin o kadar uzun bir sure sizin evde kalmasi dogru degil, ne de olsa ayni evde enistesi olacak..kaldiki kalacagi sure cok uzun...yani misafirlik 3 gun demisler..3 gunden sonra kalkip sana yardim etmesi gerekir...-ki yasida kucuk degilmis...cok simarik yetistirilmis sanki...ne demek kahvaltiyi sen hazirlayip koyuyorsun basucuna yeyip icip geri koyuyor

kızlar inanın haklısınız şımartılmaya çok alışkın ve artık huyu yani ben bayrama memlekete gitcektim birlikte döncektik am ama şu an gitmemeyi düşünüorum zaten iki gün kalıp döncektim of of .... nasıl çıkcam işin içinden istanbulda kalan 3 tezem var ben silkivride oturuorum herkeste bi hafta klamasını sağlamaya çalışcam bakalım yapabilirmiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…