kardeşim bize geliyor, bir akıl verin:)

İyi ki kardeşiniz,'abla ben geliyorum,eniştemin galdorobundaki giysileri kaldır at,ben kendi giysilerimi koyacağım' falan dememiş buna şükredin: )

Ne demek aynı yatakta yatmak yahu?

Üstelik en güzel cicim aylarındayken,ve baldız gelip yatağı işgal edecek!

Giysi aldırma kısmına hiç takılmıyorum,çünkü cinlerim tepeme geliyor düşündükçe: )

Kardeşiniz daha 9-10 yaşlarından malesef sıyrılamamış.

Ben sizin yerinize olsam,ailemin yapamadığını yapar,onu bir gecede kendine getirirdim.

Gerçek dünyaya hoşgeldin sevgili (kardeşim)+baldız!Film'ini ona izletmeyi denerdim.

Son düzenleme:
ya daha çok yeni evlisiniz.evinizde 1 aylık bi misafir...bizim burlarda aileler bile ilk başlarda gitmez yeni evlilerin evine ayıp karşılanır..bi de kardeşiniz gelebilir miyim diye sormamış bile direk gelcem..bence bu işi erteleyin annenize söyleyinn eşimin sorunları var falan gibisinden..şahsen ben eşinizin yerinde olsamm çok sinirlenirdim..çünkü dha siz birbirinize alışamadan evin içinde kardeşinşizde olsa başka biri...evliliğiniz için hemen kaçınn ordannnn:)

kardeşinin yaptıgı tamamen şımarıklıktan başka bir şey değil yeni eski evli olayı değil düzgün kalacaksa istediği kadar kalsın ama bu şekil olmaz kusura bakma ama eniştesine bile yılışık yılışık hareketlerde bulunabilir bu da hoş olmaz

artık yeni bir hayata adım attın cnm sen artık bir ev ve aile oldun kardeşinde olsa kaprisi çekilmez ayrıca esin kardesinin bu tarz huylarını görüp öğrenirse en ufak bir kavganda emin ol takat gibi suratına çarpar. Kardeşinle konuş küserse küssün ancak 2 gùn küser huzurun kaçmasın kocanla mutlu ol yeter.

eğer eşinizin kardeşinede taviz vermek istemiyorsanız telefonu açacaksınız ve eşim seni istemiyor daha yeni evliyiz falaln gibi bahane uyduracaksınız eğer gelirse dediğiniz tavırları göstermese bile eşinizin ailesi geldiğinde eşinize bişey diyemessiniz yol olur gider eşiniz iyi bir insanmışki bişey dememiş ben olsam gelse bile onu balkonda beslerdim valla 1 aylık evlilikte ne misafiri rahat edemez eşiniz donla gezmek ister belki çıplak gezmek ister olurmu canıum gelmesin isterse dünyanın en iyi insanı kardeşi olsun 1 aylık evli çiftin yanına uğramasın sen buna müsade edersen eşine çok büyük saygısızlık yapmış olacaksın

Kardeşiniz sizi değil kendini düşünüyor.Malesef bencilce.

Herkesin özel hayatı ve kendi hayatı var,tabii ki kardeşlik çok kutsal.ama bu onların yaşam alanına saygısızlık etmemiz anlamına gelmiyor.Tabii ki kalırsın.Canın kanın herşeyin ama yeni evlisiniz düşüncesiz bir davranış.havuza denize gitmek pekala arkadaşıylada gidilebilir.

iletişim kopukluğu var demekki arada.bu kopukluk olmasa kardeşinize demek istediğiniz cümleleri kurabilmiş olup.o da hiç bişekilde alınganlık yapmazdı.diye düşünüyorum.

Kardeşiniz şımarığın teki ve bu tavizlerinizle siz ve aileniz bu duruma çanak tutuyorsunuz.
19 yaşında hem okuyor, hemde çalışıyordum.
Aileme maddi manevi destek olmaya çalışıyordum.
Onun sorumluluk sahibi bir birey olmasını engelliyorsunuz.
İnanın ona kötülük ediyorsunuz.

açıkçası son haftalarda açılan konulardan sonra genç kızlarımızdan korkmaya başladım.

Ya tamam kardeşiniz şımarık falan olabilir ama ben sizin kardeşiniz yerinde olsaydım ve bu yazdıklarınızı bu konuyu görseydim ablamdan sonsuza dek soğurdum ! Ne var 1-2 gün sizinle yatsa ne olacak yani kocanız o kadar anlayışsız birimi? Benim kuzenim der sen evlenirsen ben size gelip kalıcam beni gezdirirsiniz artık der KUZENİM bide (!) kardeşimde değil ama erkek arkadaşım plan bile yapıyor şimdiden şuraya götürürm sizi buraya götürürüm diye... Sizin şu düşünceniz aslında çok yanlış.

Son düzenleme:
Tek bir şey yazacagım.

İyi ki siz erkek degilsiniz.

Yoksa kardeşiniz görümce olarak,
yengesini tımarhaneye göndermeye aday olurdu :)

Son düzenleme:
Kardesin zor bir cocuk degil sadece sımarık bence..O da sizin tavizlerinizden olsa gerek..Senin kardesini düsündügün kadar kardesinde seni düsünseydi bu sekilde davranmazdı.Yalnız yasamıyorsun artık esin var..Ne demek yanında ben yatcam..Acık acık konus kardesinle ya uzun süre kalmasın yada gelmesin.Bazı seyleri anlamak icin kırılmak gerekiyorsa kırılsın..

Son düzenleme:
bencede 1 ay çok fazla daha yenisiniz bu yüzden huzursuzlk başlayabilir herkesede katılıyorum beaber yatmak nedemek devamlı ayrı olun bence

19 yaşındaki bir kız kardeş olarak kardeşiniz umutsuz vaka gibi duruyor bence o size 9 yaşındaki çocuk gibi davranacağına ablasının evliliğine destek olmalı, huzur bozmamalı ve mümkünse size arkadaş olmalı, dertleşmeli vs. Bunları düşünecek inceliği bırakın kendi yemeğini önüne gelmezse yemez, alışveriş yaptıracak vs. diyorsunuz.O zaman hiçbir misafirperverliği haketmiyor kardeşin bile olsa.Hem merak ettim ne yaptınızda bu kadar şımardı.Ben 5 yıllık evliyim ve geçen yıl benimde 19 yaşındaki erkek kardeşim 1 ay bende kaldı ama yaz tatilinde çalışıp okul parasını çıkarmak için ve erkek olmasına rağmen herşeye çok yardımcıydı, ağzı var dili yoktu.Senin kardeşin gibi olsaydı erkek çocuk bile olsa eşime çok mahcup olurdum.Kardeş çok değerli tamam ama bir yere kadar herkes tavırlarına dikkat edecek diye düşünüyorum

Kardeşinizle net bir şekilde konuşmalısınız.

Aynı yatakta yatamayacağınızı çünkü eşinizin bozulacağını anlatın.Israrcı olursa evliliğinizdeki huzurun onun için önemini sorun kardeşinize.Bu konuda asla taviz vermeyin.

Sizden almanızı beklediği şeyler için ise sınır koyun.Şu kadar param var ne alalım sana deyin.

Bazı konularda toleranslı olup onu şımartırken ,belli konularda asla taviz vermeyeceğinizi ona göstermelisiniz.

yuhhhhhhhhh ya kardesın sasırmıs galıba 1aylık evlısınız 1 ay kalmaya gelıyo olemıhemde sana aldırcaklarım var dıyo yemegı onune tepsıyle gelıyo kaldırıp goturup toplamıyo ablam yorgun gelır bı yemek yapayım barı demıyo ben senın yerınde olsam vallahı kabul etmem hemde 1ay asla! bugunler bıdaha gerı gelmıcek cok ararsın bu gunlerı evlı bırısı olarak konusuyorum

Sen o kardese yuz vermeye devam edersen, kocanla aran cok feci bozulacak soyleyeyim sana.

Kardesinin doyma noktasi yok anlasilan; istekleri asla bitmeyecek.

Seni kocanla paylasmak istememesi sacmalamalarinin en masum gerekcesi olabilir.

İnsaallah mutlulugun degildir kiskandigi.

Misafir, gittigi evin duzenine uyum saglar ve kardesinde olsa, anan baban da olsa evinde kaldigi surece statusu misafirdir.

kocanla kavga edip ailesiyle tartışmaları istemiyosan iyice düşünüp annenle ve kardeşinle konuş. kayınvaliden gelse yada görümcen gelse 1 ay kalsa kıyameti kopartırız. biraz empati kimsenin paşa gönlü kırılmasın diye kocamla kötü olamam. kardeşin çok şımarık bisarsmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…