- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yani kinays dügüne gitmemeniz olmaz onu söyleyim .. ama sonrasinda görüsmek yada görüsmemek sizin elinizde .. bu Gelinlerde az degil ya .. daha simdiden kardesinizi sizden koparmis sanki .. merak etmeyin eden bulur bi sekilde3kardeşiz.1 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var. Erkek kardeşim nişanlı. O benden önce nişanlandı. Kardeşim bize karşı aşırı soguk. Anneme babama akrabalara... Ama kızın ailesiyle resmen cancigerler... Babam emekli evimiz kira. Kız tarafı dogulu.Herşeyi bize aldırdılar. Babamın aldıklarını kendi evlerine goturduler. Kendileri almış gibi çeyiz çıkaracaklar. Babamın 50 binden fazla borcu var. Bende nısanlıyım. Ama ben ailemden maddi yardım ıstemıyorum. Kız herseyını en Pahalısını aldırdı bize. Kıza tepsi gidecek.Tepsı ve ceyıze falan gitmeyi dusunmuyorum. Kız bızım arkamızdan sogudum falan diye konusmus. Kardesımın tuttugu evı kızın aılesı ve akrabaları temizlemeye geldı. Biz gitmedik. Cunku bizle muhattap bile olmuyor. Neymıs gıtmemısız. Acaba dugune kınaya gitmesem nolur. Zaten bir ömür gorusmeyız bile..
Babam 55 bine esya aldı. Yok alısverıs kına hersey bize ait. Kendımı enayı gıbı hissediyorum.Kardesım ve kızdan cok sogudum. Daha 19unda ve yaptıklarına bakınYani kinays dügüne gitmemeniz olmaz onu söyleyim .. ama sonrasinda görüsmek yada görüsmemek sizin elinizde .. bu Gelinlerde az degil ya .. daha simdiden kardesinizi sizden koparmis sanki .. merak etmeyin eden bulur bi sekilde
Biz hep sıcak davrandık. Ama karşılığını giremeyince gerı duruyoruz. Ayrıca sadece bana degıl tum sulale ye boyleKardesim soguk diyorsunuz da siz cok mu sicaksiniz? Simdiden gorumcelige baslamissiniz.
Aynı mahallede oturucaz.gorusmek kesinlikle ıstemıyorum ama cıdden ikisinden de sogudum.Bence düğüne gitmezseniz karşı taraf bu soğukluk için bunu kullanıp sizi suçlu gösterir. Bir günlük bir şey, gidin. Uzak da dursa kardeşiniz sonuçta, onu yalnız bırakmayın. Sonradan görüşmeme durumu olursa da en azından sizin içiniz rahat olur, elimizden geleni yaptık diyebilirsiniz.
Yaparlar yaparlar cahillik iste .. Kardesinizde suan onu kirmamak icin ses cikarmiyor büyük ihtimalle tamamen oraya gecmis gibi .. ya evlendikten sonra u dönüsü yapacak kardesiniz , ya siz gelini böyle idare edeceksiniz yada kardesinizden olacaksiniz ..Babam 55 bine esya aldı. Yok alısverıs kına hersey bize ait. Kendımı enayı gıbı hissediyorum.Kardesım ve kızdan cok sogudum. Daha 19unda ve yaptıklarına bakın
onların durumu cok iyi. İgne bile almadılar. Bız kiradayız Babam emekli. Adam gıttı 50 bin civarı sadece esya borcu yaptı normal mı. Kınayıda mı erkek alır ya herseyı bıze yıktılarOğlan evi yapar zaten bir çok şeyi bu neden bu kadar tuhaf ki....
Ben gitmek istemiyorum. Zaten herkes el gıbı gelcez diyorlar. Dugun bos olacak zaten. Hem babamı sevmiyor ama Bı ton borca soktu adamıKardeşiniz de bi alem. Hem babasına soğuk davranıyor hem de 50 bin borç yaptırıyor. Baban kimbilir kaç yılda ödeyecek onu.
Ben olsam gitmem, zararın neresinden dönsen kâr
Normalde de zaten kardesım yok gibiydi. Ben ikisiyle de gorusme yi dusunmuyorum. Bır de kız herseyı ters tarafa cekiyor.Yaparlar yaparlar cahillik iste .. Kardesinizde suan onu kirmamak icin ses cikarmiyor büyük ihtimalle tamamen oraya gecmis gibi .. ya evlendikten sonra u dönüsü yapacak kardesiniz , ya siz gelini böyle idare edeceksiniz yada kardesinizden olacaksiniz ..
Küçük ev aletleri çeyiz kız tarafı alır doğu da ama diğer kına vs erkek tarafı yapar yani onlara normal geliyordur bu durum demek istediğim bu..Kız k
onların durumu cok iyi. İgne bile almadılar. Bız kiradayız Babam emekli. Adam gıttı 50 bin civarı sadece esya borcu yaptı normal mı. Kınayıda mı erkek alır ya herseyı bıze yıktılar
Madem öyle hic görüsmeyin bencede hersey karsilikli .. ne yani kardes kardeslik yapmayacak beni abla olarak görmeyecek ben illede kardesim mi diyecem yok öyle bi dünya ..Normalde de zaten kardesım yok gibiydi. Ben ikisiyle de gorusme yi dusunmuyorum. Bır de kız herseyı ters tarafa cekiyor.
Biz hep sıcak davrandık. Ama karşılığını giremeyince gerı duruyoruz. Ayrıca sadece bana degıl tum sulale ye boyle
Küçük ev aletleri çeyiz kız tarafı alır doğu da ama diğer kına vs erkek tarafı yapar yani onlara normal geliyordur bu durum demek istediğim bu..
Kızın annesi emir kıpıyle herseyı bıze sıparıs verdı. Şu kadar şunu al falan en ufak seyı bıle bız aldık. Ve kullanıyorlar sanki bızıKüçük ev aletleri çeyiz kız tarafı alır doğu da ama diğer kına vs erkek tarafı yapar yani onlara normal geliyordur bu durum demek istediğim bu..
Ben subat tan beri nısanlıyım. İkisi de bir kez demedi nısanlını al sunu bunu yapalım. Nısanlımı nisandan beri girmedi konusmadı bıle. Ama kızın ablaları enıstesıyle cancıger. Ve onlar bunu maddi manevi kullanıyorMadem öyle hic görüsmeyin bencede hersey karsilikli .. ne yani kardes kardeslik yapmayacak beni abla olarak görmeyecek ben illede kardesim mi diyecem yok öyle bi dünya ..
Bakın kız bize sıcak olsa biz zaten ıyı davrandık hepBelki yapisi bu. Insanlari neden oldugu gibi kabul etmek yerine kafanizdaki kaliba sokmaya calisiyorsunuz ki?
Siz de nisanliymissiniz, gorumceniz arkanizdan onu aldirdi, su oldu, bu oldu yok bilmem nereli diye konussa ne hissederdiniz? Dahasi anlamadigini mi saniyorsunuz? Insanlar aptal degil!
Valla doğu da öyle değil eminim o insanlar da kötü niyetle demiyorlardir kınayı da düğüne de oğlan yapar yani iki taraf çalışıyor babanızın durumu kötüyse o ayrı bir durum istisnalar vardır ama normali bu yani emir kipi ile sipariş vermesi tabiki yanlış biraz kültür çatışması olmuş gibi geldi bana :/Kınayı da kız yapar
Kızın annesi emir kıpıyle herseyı bıze sıparıs verdı. Şu kadar şunu al falan en ufak seyı bıle bız aldık. Ve kullanıyorlar sanki bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?