Kardeşim bize karşı çok soguk

🤣🤣🤣Buldumcuk olmus kardesin
Ne diyim babaniz memnun, kardesin zaten memnun. Siz de basinizin caresine bakacaksiniz el mahkum
Dugun meselesinde de gidin tabiki hatta oynayin eglenin ama geline verdigi deger kadar yakin davranin
İşte bizi ınsandan saymıyor. Mesela o gun gıttım evine. Gelini optik konustum ama kardesıme bana köpek gibi davrandılar demıs. Cok yalanı falan var. Bu yuzden ona nasıl davranım bılmıyorum

Nasıl yanı anlamadım
Yani düğüne gitmediğinizde gelininiz ve kardeşinizin cocukları olduğunda sizin görmenizi isteyeceklerini sanmıyorum. Soğuksa kardeşiniz soğuk orda nasıldır bilmem ama görümce kv kp gibi erkek tarafından 1.derece biri gitmezse o kız istenmiyor anlamı çıkar.

Yani düğüne gitmediğinizde gelininiz ve kardeşinizin cocukları olduğunda sizin görmenizi isteyeceklerini sanmıyorum. Soğuksa kardeşiniz soğuk orda nasıldır bilmem ama görümce kv kp gibi erkek tarafından 1.derece biri gitmezse o kız istenmiyor anlamı çıkar.
Evet öyle de zaten bizi istemiyorlar kı. Mecbur gıdıcem ama evlenince pek gorusecegımı sanmıyorum. Mesafeli davranırım gene

ekonomi zaten ortada 50 bin az bile tutmuş düğün yapmak kolay değil. Bana biraz görümcemin yapıyor gibi geldiniz kusura bakmayın. Bende de var bir tane böyle iyi görünüp alttan alta sokan bir görümce. Belki de haklısınızdır bilemicem.

ekonomi zaten ortada 50 bin az bile tutmuş düğün yapmak kolay değil. Bana biraz görümcemin yapıyor gibi geldiniz kusura bakmayın. Bende de var bir tane böyle iyi görünüp alttan alta sokan bir görümce. Belki de haklısınızdır bilemicem.
Bakın durumumuz yokken 50 bin cok bıze. Ayrıca neden herseyı bız alıyoruz ki. Hadı ben kotuyum. Neden kardesım annem akrablrımda boyle dusunuyor. Zoruma giden onalr hıc bırsey yapmıyor. Ve bıze sıparıs veriyor resmen. Kına dugun söz esya altınlar hepsi 100 bin tuttu rahat

Bir düğüne çok rahat 80 bin gidiyor benim 2 sene önce kuzenim evlendi düğün değil sadece nikah yaptı 80 bin harcadı benim düğünümü de hiç demeyeyim :/

Bakın durumumuz yokken 50 bin cok bıze. Ayrıca neden herseyı bız alıyoruz ki. Hadı ben kotuyum. Neden kardesım annem akrablrımda boyle dusunuyor. Zoruma giden onalr hıc bırsey yapmıyor. Ve bıze sıparıs veriyor resmen. Kına dugun söz esya altınlar hepsi 100 bin tuttu rahat
Haklısınız ortak yapılmalı her şey. Ama bu zamanında konuşulmuştur Emin’im kimse son dk her şeyi siz yapacaksınız dememiştir. Keşke en başında durumumuz yok yapamayız deseydiniz.

Haklısınız ortak yapılmalı her şey. Ama bu zamanında konuşulmuştur Emin’im kimse son dk her şeyi siz yapacaksınız dememiştir. Keşke en başında durumumuz yok yapamayız deseydiniz.
Yok daha tanisma da bunlar altın falan herseyı saydı. Ama babam sagolsun herseye evet dıyor. Gelinim dıye öluyor. Kardesım falanda maddi yardım almak ıcın bıze yakın ev tuttular

Valla ben bu aileleri de anlamıyorum. Tamam evlat ama evlenecek yasa gelmiş insanlar kendi evlerini kurabilirler illa ki destek olunur fakat tüm evi düzmek bir babanın üstüne yüklemek ne kadar doğru?
Babanız da çok hatalı kız her şeyin en pahalısını mi istedi alamam kızım bütçem müsait değil diyebilirdi.
Acickasi ben de olsam baktım ne istesem alıyorlar en kalitesini en pahalısını isterdim olmuşken.
Bütçeyi belirleyecek olan sizsiniz burda sadece kızı suçlamayın yani.

Yok daha tanisma da bunlar altın falan herseyı saydı. Ama babam sagolsun herseye evet dıyor. Gelinim dıye öluyor. Kardesım falanda maddi yardım almak ıcın bıze yakın ev tuttular
Bazı yörelerin adetleri zor oluyor. Allah kolaylık versin. Kardeşiniz akıllı gelin ve ailesi ondan akıllı. Böyle şeyleri duydukça kendimi enayş hissediyorum. Siz tavrınızı koruyun düğüne gitmemezlik etmeyin haklıylen haksız durumuna düşmeyin.

Valla ben bu aileleri de anlamıyorum. Tamam evlat ama evlenecek yasa gelmiş insanlar kendi evlerini kurabilirler illa ki destek olunur fakat tüm evi düzmek bir babanın üstüne yüklemek ne kadar doğru?
Babanız da çok hatalı kız her şeyin en pahalısını mi istedi alamam kızım bütçem müsait değil diyebilirdi.
Acickasi ben de olsam baktım ne istesem alıyorlar en kalitesini en pahalısını isterdim olmuşken.
Bütçeyi belirleyecek olan sizsiniz burda sadece kızı suçlamayın yani.
Babam begendıgınj al demis.babamda da hata var. Gıdıp 5bıne de koltuk var. Ama begenmıyor kı. Taksitle oldugu ıcın fiyatlar iki kat arttı. Kız zaten calısmıyor. İstese de bırsey alamaz ama ailesinin durumu cok iyi

Bazı yörelerin adetleri zor oluyor. Allah kolaylık versin. Kardeşiniz akıllı gelin ve ailesi ondan akıllı. Böyle şeyleri duydukça kendimi enayş hissediyorum. Siz tavrınızı koruyun düğüne gitmemezlik etmeyin haklıylen haksız durumuna düşmeyin.
Yok dugune kınaya mecbur gıdıcem. Ama tepsiye ceyız cıkarmaya gıtmıyecegım. Mesafeli olucam samimi olmuyacagım

Babam begendıgınj al demis.babamda da hata var. Gıdıp 5bıne de koltuk var. Ama begenmıyor kı. Taksitle oldugu ıcın fiyatlar iki kat arttı. Kız zaten calısmıyor. İstese de bırsey alamaz ama ailesinin durumu cok iyi
Valla açıkçası babanız hatalı 19 yaşında kız zaten çevrenin dolduruşuna gelir.
Etraftan pahalısını al derler onu alır yani bilinçli hareket ettiğini düşünmüyorum.
19 yaş nedir ki çok küçük evlenmek için.
Bence sizde kinlenmeyin zaten evlenip gideceksiniz kendi hayatınıza yuvanıza bakın fazla da samimi olmayın.

Valla açıkçası babanız hatalı 19 yaşında kız zaten çevrenin dolduruşuna gelir.
Etraftan pahalısını al derler onu alır yani bilinçli hareket ettiğini düşünmüyorum.
19 yaş nedir ki çok küçük evlenmek için.
Bence sizde kinlenmeyin zaten evlenip gideceksiniz kendi hayatınıza yuvanıza bakın fazla da samimi olmayın.
Kız ufak daha. Ailesinin aklı fikri parada. Aılesıne cok duskun kız. İki gunde bir ailesine gideceklermış. İnsanın zoruna giden ben Bayaa hastaydım bırgun. Beni kardesım doktora goturmedı. Nısanlım uzak mesafeden geldı o goturdum. Birgun Babam hastaydı gene goturmedı. Ama kızın en uzak akrabasını bile heryere goturuyor. Bızım aileye dusmanlar. Onların aılesı melek zaten. Ben Bayadır mesafeliyim. Kısmetse bir sene sonra evim uzak olacak herkese. Zaten samımı olmayı da dusunmuyorum. Annemın evinde denk gelirse merhaba meraba o kadar

3kardeşiz.1 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var. Erkek kardeşim nişanlı. O benden önce nişanlandı. Kardeşim bize karşı aşırı soguk. Anneme babama akrabalara... Ama kızın ailesiyle resmen cancigerler... Babam emekli evimiz kira. Kız tarafı dogulu.Herşeyi bize aldırdılar. Babamın aldıklarını kendi evlerine goturduler. Kendileri almış gibi çeyiz çıkaracaklar. Babamın 50 binden fazla borcu var. Bende nısanlıyım. Ama ben ailemden maddi yardım ıstemıyorum. Kız herseyını en Pahalısını aldırdı bize. Kıza tepsi gidecek.Tepsı ve ceyıze falan gitmeyi dusunmuyorum. Kız bızım arkamızdan sogudum falan diye konusmus. Kardesımın tuttugu evı kızın aılesı ve akrabaları temizlemeye geldı. Biz gitmedik. Cunku bizle muhattap bile olmuyor. Neymıs gıtmemısız. Acaba dugune kınaya gitmesem nolur. Zaten bir ömür gorusmeyız bile..
Babanda almasın o kadar benden bu kadar desin, ya da siz diyemediniz mi bunları kız tarafı yapar diye

Yani kinays dügüne gitmemeniz olmaz onu söyleyim .. ama sonrasinda görüsmek yada görüsmemek sizin elinizde .. bu Gelinlerde az degil ya .. daha simdiden kardesinizi sizden koparmis sanki .. merak etmeyin eden bulur bi sekilde
Nasıl koparıyor gelin. Ben bunu anlamıyorum. Adam ailesine sırt dönüyor suçlu gelin. Kız kendi annesine küsse, damat suçlu denmez. Adam karısını döver suçlu kadın, adam aldatır suçlu kadın, adam iyi birşey yapsa çalıştı kazandı. :(

Aldırdı ne demek. Yok kardeşim bende para yok deyin. Bende bu düğün yaparken anasını babasını soyanları anlamıyorum. Tamam yardımcı olunurda birde kendi hakkinmis gibi pahalısını istemek falan çok çirkin.
Kardeşiniz belki çok iyi anlaştı o tarafla ellemeyin devam.etsin nasil.mutluysa öyle yaşasın. Siz aldırmayın dogru olan bu

Back
X