Kardeşim bize karşı çok soguk

Siz babanıza alınmışsınız aslında ,bıçak dayamadılar ya boğazına güvenmese kendine bu kadar masrafa girmezdi ,
Adaletsiz davranmışlar aranızda ,
Siz tavır yapmayın ,destek köstek olmayın ,kendi hayatınıza bakın ...

sizin ailenizde suc. biz bukadar yapabiliyoru diyip her istenileni hele de onlara soguk davranan evlatlarina asla yapmayacaktilar. gelin el acimayabilir. kardesinin acimasi lazim. kardesinde acimiyorsa, ailende ona acimayacakti. geride 2 kiz var herseyi onlara soguk oglana dokmek, buyuk haksizlik.
gitmek istemiyorum demissiniz ya, gitmeyin. bende gitmezdim.

Siz sürekli kız en pahalısını aldırdı demişsiniz. Kızın da durumları iyiymiş. Bizim de durumunuz iyiydi ben de gidip kendi ailemden gördüğümü yıllardır kullandığıma benzeri aldım. Bana göre normaldi ama onlara göre pahalıydı. Ama bn hiçbir zaman en pahalısını alim diye bakmadım olaya. Benim normalim oydu. Onlara pahalı geliyor diye kendi beğendiğimden mi vazgeçseydim? He ama bn onlar ödesin diye beklemeden aldım.
Yani kimse standardının altına düşmek istemez. Siz yanlış bakıyorsunuz buraya.
Ancak onlar herşeyi sizden istemişlerse onların hareketlerini de görgüsüzlük olarak görüyorum.
Ben alırken hiç Onu da bunlara ödeteyim diye düşünmedim.

Babam 55 bine esya aldı. Yok alısverıs kına hersey bize ait. Kendımı enayı gıbı hissediyorum.Kardesım ve kızdan cok sogudum. Daha 19unda ve yaptıklarına bakın

Baban yapmasaydi. Silahmi dayadilar da yapti? "Oglum evlenmek istiyorsan evlen, ama ben hiç maddi yardimda bulunmayacam" deseydi bakalim evlenecekmiydi kardesin, pardon evcilik oynayacakmiydi?

Suç kizda degil, kardesin ve ailende. Sirf kardesin erkek diye herseyini yapiyorlar. Kimse demiyor "yav bunlar daha çok küçük, nasil ev geçindirecekler, olgun degiller ki evlilik için".

Onu biraz kıskandığını sezdim, evleniyor tabiki isticek bazı şeyler, hamama giren terler erkek tarafısın ! Düğüne kınaya gitmemen çok ayıp olur, görümceliğe başlamışsın ayrıca

Yanı kızın ailesinin durumu bizden kat kat ıyı. Ama kesinlikle hıc bırsey yapmadılar. Ve herseyı en Pahalısını aldırdı kız bıze
niye şeyi altındanmıymış bu kızı almak için ısrarınız nedendi ki..kardeşin tutturduysa gidip kendisi alsaydı madem.

Back
X