- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Ne yazdıysan ona gore yorum yazıyorlar olusturdugun intiba bu hemen hemen herkes aynı yorumu yapmıs bıraz sucu kendınızde arasanız hiç fena olmazŞuna açiklik getirmek isterım. Benim de burun estetigim var. Ama onun gıbı gıdıp te yalan söylemedım aileme. Acık acık konusdum ve yanımda oldular. Bu amelıyatı da zaten sırf ben oldum dıye oluyor.yok senınkısının yanında benımkısı çirkin kaldı diye. Özgüven ve kıskanclık sorunu var kendısınde. Dogrudurust bı gerekcesı dshı yok. Bılıp bılmeden konusuyor bazılari.
He canım kıskanıyorum. Bende estetıklıyım. Bılıp bılmeden konuşma ıstersen.Yok cezalandıran yok ödüllendirin.
27 yasinda kocaman kadın 15 yasinda çocuk değil.
Kiskaniyorsunuz bence.
O zaman kardeşine niye karışıyosun?He canım kıskanıyorum. Bende estetıklıyım. Bılıp bılmeden konuşma ıstersen.
He canım kıskanıyorum. Bende estetıklıyım. Bılıp bılmeden konuşma ıstersen.
Başlığın bile kendini belli ediyo.
Yardım isteyen bi dil değil, dedikoduya çağırır gibisin.
Kardesınden alamadın hırsını bıze mı sarıyorsun tavırlara bak! Bızde yavlarıyoruz sankı buraya bak dıyeYazdıklarınızdan şu anlaşılıyor:
Yalan söylemek iyi birsey
Arkadan is cevırmek de iyi
Herkez naparsa yapsin he dogru ya herkezın kendı hayatı basına ne gelırse gelsın aıle ımıs önemsız.
Estetıklı oldugumu ögrenınce bana gelen tepkıler de cok komık asıl kıskanclık budur.
Bıdaha bakmıycam buraya valla okumuyorum da artık hadııı sız sıze bye bye
ben sizin kıskandığınızı düşünmüyorum kesinlikleMerhaba kizlar. Biz ailecek kizkardesmin yalanlarindan biktik. Kendisi 27 bu sene 28 olucak
Hanimefendinin en son ki marifeti tami tamina üc haftadir ortaliktan kaybolmasi. gitmeden bir gün önce "ben is görüsmesine gidiyorum" dedi. Eve gelince bizden kaciyordu ama hemen anladik durumu. Hanimefendi burnu a ve kulaklarina estetik yaptirmis. Babam cok kizdi cünki nerelerde kaldigi bile belli degildi.kalkip baska ülkeye ameliyat olmaya gitmis. Ya basina birsey gelseydi? eskiden de birsürü yalanlar söylerdi hemde tehlikeli seyler yapardi gizlice...en sinir oldugum sey ise annemle babamin önce sitem etmesi ama daha sonra oturup konusmak yerine ona yardim etmesi mesela araba ögrenmeye calisiyor hanimefendi. Bende dedim ki bence siz tavrinizi koymaniz lazim ne bilim cezalandirin yada yardim bari etmeyın ama sız bısey olmamıs gbı davranıyorsunuz. Babamın cevabı ıse ılgınc:sana yardım ederken ıyıydı. Bende dedım kı ben sızden gızlı bıyere gıtmedım. Sözünüzden de cıkmadım arkanızdan da ıs cevırmedım. Egıtım seklınız hıc de güzel degıl dedım. Cocunuzu yerıne geldıgınde cezalandrıp yerı gelınce ödüllendırebılmenız lazım...
Erkek kardesımın en ufagı da hep ödüllendırıldı. Suan 18 yasında ve sorumsuzca bır hayat yasıyor beyefendının dünya umrunda degıl ne saygı var ne bırsey...artık karısmıycam zaten dügünüme de az kaldı evde olmuycam artık ama kesınlıkle ben cocuklarımı bu sekıl egıtmıycem...
Anlatmaya calısmıyor kı sankı karsısında cocugu varmıs gıbı azarlıyor 'bılıp bılmeden konusmayın' burda ne yazıyorsa ona gore yorum yapılıyor begenmedıgı yorumlara cemkırıyor aıle ıcınde de boyleyse cekılmez vallaİnsanlar neden bu kadar sizin üstünüze gelmiş onu anlamadım.Acaba önceden husumet mi vardı ki diye bile düşündüm bi an ama ne alaka yani millet birbirini bile tanımıyor.ben sana hak verdim açıkçası tamam sonuçta terbiye yaşını geçmiş tabi ama sonuçta kardeşsiniz.Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorum.
Allahım şu yorum yapanlara trip yapan konu sahiplerine hastayım. Beş yaşında çocuk gibi küstüm oynamıyorum... Anneniz babanız ceza ve ödül sistemini size güzel uygulamış sanırım, hala çocuk psikolojisinden çıkamamışsınız.Yazdıklarınızdan şu anlaşılıyor:
Yalan söylemek iyi birsey
Arkadan is cevırmek de iyi
Herkez naparsa yapsin he dogru ya herkezın kendı hayatı basına ne gelırse gelsın aıle ımıs önemsız.
Estetıklı oldugumu ögrenınce bana gelen tepkıler de cok komık asıl kıskanclık budur.
Bıdaha bakmıycam buraya valla okumuyorum da artık hadııı sız sıze bye bye
Hepsini okuma fırsatı olmadı da yorumlar hep karşıt gelmiş demek ondanmış saolun bilgilendirdiğiniz için.Anlatmaya calısmıyor kı sankı karsısında cocugu varmıs gıbı azarlıyor 'bılıp bılmeden konusmayın' burda ne yazıyorsa ona gore yorum yapılıyor begenmedıgı yorumlara cemkırıyor aıle ıcınde de boyleyse cekılmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?