kardesim dedigim erkege asigim

ona soylemeli miyim?

• söylemelisin

OY: 49 74,2%
  • soylememelisin

OY: 17 25,8%

• Ankete Katılan
    66

betixc

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
34
9
13
34
4 senelik arkadasim neredeyse 3 senedir ona asigim. Ama bu zamana kadar hic soylemedim ve suanda da kardesim gibi. Onu o kadar cok seviyorum ki suana kadar kimseyle dogru duzgun cikamadim ki ondan baska bi adam bana cok itici geliyor. Baskasini sevmeyi denedim olmadi olmuyor. Simdi ona soylemeyi istiyorum ama onu kaybetmekten cok korkuyorum napmaliyim sizce? Siz olsaniz napardiniz?

Simdi canimin ici, yuzune kardesimsin, kardesim gibisin turunden bir sey dedin mi hic ? Dediysen bile onemi yok kanka ayagi g.t ayagi demisler cunku =D

Bence ilk etapta direk soyleme. Onun yerine hamleler yap. Ne bileyim, sirti donukken git arkasindan saril mesela, yuz yuze bakarken bakislar at, yuzunu , saclarini oksa. Yavas yavas git ama korkutmadan, o da bu fikre alissin :)

Biraz davranilarini degistir, ondan sonra baktin degisiklik yok git o zaman soyle.

Burda en iyi arkadasiyla evlenmis kadinlar var, yorumu onlara birakiyorum :)

Son düzenleme:
Bence bir şey kaybetmezsiniz zaten su an kendi acinizdan onun arkadasligina değil sevgisine ihtiyaciniz var su an sevgi gormedgnze gore söyledikten sonra da gormezseniz.. Çok konuştum bence söyleyin:D

Onun size karşi hisleri var mi sizce ? Hissetmiyorsaniz soylemeyin.

Ona mi kardesim diyorsunuz ? 3 senedir seviyorsaniz neden kardesiniz olarak goruyorsunuz?

söyle gitsin söylemezsen acaba söylesem nasıl olacak die düşünür durursun. sen söylemeden bide bakmışsın başkası hoppp kapı vermiş sonradan pişman olmaktansa söyleyin bence

Söyleme, kesin ve net.!! Kardeşim dedigin bir insanla aşk çok cirkin geliyor.
Ya bastan kardeş yerine koymayacaktin ya da koyduysan da aşık olmayacaktin!!!

Simdi canimin ici, yuzune kardesimsin, kardesim gibisin turunden bir sey dedin mi hic ? Dediysen bileonemi yok kanka ayagi g.t ayagi demisler cunku =D

Bence ilk etapta direk soyleme. Onun yerine hamleler yap. Ne bileyim, sirti donukken git arkasindan saril mesela, yuz yuze bakarken bakislar at, yuzunu , saclarini oksa. Yavas yavas git ama korkutmadan, o da bu fikre alissin :)

Biraz davranilarini degistir, ondan sonra baktin degisiklik yok git o zaman soyle.
Mantikli aslinda ama cesaret edebilir miyim bilemedim :)

Mantikli aslinda ama cesaret edebilir miyim bilemedim :)

Peki , once whatsapp tan yazdigin seylerin icerigini degistirsen birazcik ? Mesela gece yatmadan once seni ozledim yaz :)

zipzip gelmeden sorayim yaslariniz kac ? :)

Saka bir yana, duygular degisir, garip bir durumun yok. O sana farkli gozle bakmiyorsa bile baktirirsin, ne olacak erkek degil mi sonucta? Yani mesela, duygusal bosluga dusen erkekler ilk etraflarina bakarlar. En iyi erkek arkadaslarimdan biri, kac yillik lise arkadasimiz kiza yazildi. Sonucta biyolojik kardes degilsiniz ya.

Bence denemelisin, yosa ilerde cok pisman olursun. Elinden geleni yap.

'Kardeşim' dediysem söylemem.
Hissettiysem de kendimden utanırdım.
Ya da her önüme gelene 'kardeşim' demezdim.
Biri kardeşim dediğiyle evlenmek ister, biri amca oğluyla.
Bugünün trendi de bu gari. :KK53:

Sen hic asik olmadin sanirim. İnsan asik olucakken kendi secemiyor malesef

Ben bu konularda katiyim. Bu aşık olup olmamakla alakali değil ki. Ayni kandan olmayan birisiyle kardeş olup olmamakla alakali bir şey. Bu konuda kesin seyler vardir.
Zaten ben anlamam bu erkekle kiz arasindaki kardeşim mevzularini gerçi kizlar arasindaki de bana itici geliyor da neyse!!

Back
X