Kardeşim dedigim insanın yaptığı :( içimi dökmek istedim

Aman boşverin, o hiç dostunuz olmamış ki.
Tesadüf olmuş böyle kıskanç insanlarla ileride daha zor durumlarda kalırdınız.
Allah muhafaza arkadaşınıza giderdiniz napıyosun felan derdiniz, adam bişey söyler gülerdiniz felan eyvaa eyvaaaa
Hiç üzülmeyin, önünüze bakın.
Kadın veta erkek hastalıklı kıskanç insanlardan uzak durmak lazım

Onu düşündüm ilerde evinden d kovardı kesin

baska arkadasin yok mu neden taktin bu kadar silmisse silmis gorusmezsin olur biter. insanlari fazla ciddiye aliyorsun alma. bi de ustune gidip aglamissin get a job lutfen.

Yahu evli çiftle arkadaşlık maalesef bekar bi kız için olmuyor istersen 20 yıllık arkadaşın olsun
Birde konu açmıştı canciğer arkadaşım boşadığım kocamla evlendi diye canı yanmıştı kadının tatile bile onlarla gitmişti öyle yazıyordu
Olmuyor o artık tek kişi değil çift anca kendi akrabaları kendine yeter arayıp sormana gerek yoktu sen düşünüp çekseydin kendini
Evlilik insan hayatın ikinci dönüm noktası dostluklar bile o zaman şekilleniyor
Birde arkadaşınızın kocası evdeyken gidilmemeli
Aileden büyük dost olmaz geçiniz, geçiniz....

Hiç umursamayın.
Bulduncuk birine denk gelmişsiniz. Sanki ingiliz kraliyet ailesinden biriyle nişanlanmış. Muhtemelen tipik yurdum erkeği.
Size güvenmeyen insanla işiniz olmasın üstüne de düşmeyin. O koca onu evlendiğine pişman ettiğinde arar sizi ay arkadaşım diye.
Üzüldüğünüze değmez
Bazı mesajları da ciddiye almayın. Arkadaşınızın emsalleri buralarda da var ne yazık ki.

Neden üzüldügünü anlamadım yat kalk dua et kurtulmuşsun öyle arkadaş olmasada olur.

Eğer olayın temelinde gerçekten sizi engellemesi için bir sebep yoksa, o insan sizin bırakın dostu arkadaşınız dahi olmamış.
Atanamadım diye küsmek, nişanlıdan engellemek, düğüne davet etmemek, ve 7-8 senelik dostluk(!)...
Bir şey kaybetmekten ziyade kurtulmak olmuş sizin durumunuz.
Bugün bunlar olmasa, yarın bambaşka can sıkıcı olaylara sebebiyet verebilirdi kendisi.
Dediğim gibi, eğer ki bunu yapmış olmasının altında bir şey yoksa.

Bekar bir kadın, nişanlı bir erkeği niye takip eder ki..gereksiz..yada neden numarası sizde var bu da ayrı gereksizlik.

14 yıllık arkadaşım sevgililerkende,nişanlılarkende,evliler hala adamın nosu bende yok.luzum görmedim hiç görmemde.

Arkadaşınızın yaptığı belki kabaca ama öyle yapmak istemiş denecek birşey yok.

Sizde arkadaşlarınızla iletişimi sürdürün partnerlerini takip etmeyin,nosunu eklemeyin.

Hiiç üzülme derim .. Benim de vardı böyle çok eski bi arkadaşım .. Aynı bunun gibi kıskancti.. Benden fazlası vardı yine de herşeyimi kıskanıyordu .. Çıkardım gitti hayatımdan .. KİSKANC İNSANLARDAN KORKARİM .. HELE BİRDE KADİNSA ..

Acaba arkadaşınızin nişanlısı sürekli sizin profilinize girip baktığını mı gördü ki, kıskançlık yaptı engelledi?benim aklima bu geldi

Keşke bende hayatımdaki gereksiz insanlardan böyle kurtulsam bence hiç üzülmeye değmez

Arkadasim nisanlansa nisanlisini sosyal hesabima eklemem. Gerek de duymam. Takip de etmem.
Nisanlimi arkadasim sosyal hesabina eklemesini de istemezdim. Arkadas arkadastir, nisanli nisanlidir. Herkesin yeri ayridir. Hayatlar o kadar da ic ice gecmemeli ne kadar iyi arkadas da olsa, sInIrlar asilmamali.

Böyle insanları sırtınızda taşımayın yokluğunu bile sırtınızda taşıyorsunuz şu an kaldırıp atın bir köşeye.

Benim en yakın arkadaşımın eşinin telefon numarasi veya sosyal hesapları bende yoktur. Ne gerek var ? Hadi diyelim en yakın arkadaslarinizin numarasi var oda Allah korusun bi durum olur aciliyet olur Vs Vs. Onda bile mecbur kalmadıkça ne aranır ne mesaj atılır...
Stalklamak meraktan olabilir hesabı açıksa bende cok Stalklarim ünlülere kadar
Ancak birbirinizde kayıtlı olmak saçma geldi bana.
Ayrıca sizin yerinizde olsam üzülmem.
Atanmisiniz OH mis bir güzel hayatı yasayın söyle gereksiz şeylere üzülmeyin .

Herkesten alıntı yapamayacağım ama neler yaşadınız da en yakın arkadaşlarınızın eşlerine öcü muamelesi yapıyorsunuz? Özellikle de bekar olanın evli olanla görüşmemesi de ne demek oluyor? O kadar mı kötü gerçekten insanlar? Çok yakın arkadaşım var. Tek kaldığım zamanlarda korktuğum geceler oldu, evinde çok kaldım. Yine çok yakın bir arkadaşım var eşinin yaşadığım şehirde sınavı vardı, tek başına yolladı eşini. Eşi benim evimde kaldı, beraber yemek yedik ve sohbet ettik.İnanmazsınız ama!!! Koca denilen şeyde bir insan sonuçta iletişim kurulabiliyor değil mi? Evli değilim bilmiyorum kusura bakmayın evlenince tapusu da mı alınıyor yoksa? Gerçekten çok değişik yaklaşımlar vardı yukarıda. Şaka olduğunuza inanmak isterim. Keşke insan sıfatıyla baksanız ilk başta. Karşınızdaki bir insan. O zaman daha kolay olur belki hayat.

Konu sahibi kusura bakma ama o senin dostun değilmiş, kendi içinde biriktirdiği hırsı senden çıkarmış.

gerçekten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…