Kardeşim dedigim insanın yaptığı :( içimi dökmek istedim

ceylanxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
25
14
1
iyi günler herkese.. nerden başlanır bilmiyorum dostum dediğim bi insan vardı hayatımda yaklaşık 7 yıldır arkadaştık dün düğünü oldu ve ben öylece instagramdan baktım neden biliyor musunuz? Bundan 7-8 ay önce baktım ki hiç bi sorum yokken aramızda nişanlısından beni engellemiş direk kendisine sordum neden böylr bsey yaptın sana bu konuda açıklama yapmayacağım dedi. Aradım açmadı defalarca bana bi cevap ver neyle itham ediliyorum naptım ben dedim.. bunun peşine düşme seninle alakalı değil vs kaçamak cvplar verdi..sonra artık kıskançlıktan ne kadar gözü dönmüşse beni nişanlısından sebepsiz yere kıskanan birisiyle devam edemem dedim ve çıkardım hayatımdan. Ondan sonra beni aşırı kıskandıgını devamlı benimle kıyasladıgını (asla ama asla benden eksiği yok fazlası vardır ) duydum.. ayni okulu bitirdik ben erken atandım o geç atandı atandığımda bile bana tavır aldı aylarca konuşmadı sonra özür dilemek ıcın yanıma kadar geldi ama en son yaptığnı yediremedm kendime sebepsiz yere kıskanması iftiraya uğramıs gibi hissettim dun hep agladım yaptıklarım karsısında bu muydu degerim düğününe bile cagırmayacak kadarmı diye

Burda herşeyi yaşamadım tabi bu sürede .. haytta en dikkat ettiğim şey hemcinslerimin partnerleriyle olan ilişkim eşlerinin adını ağzıma bile alırkrn tedirgin olurum aman yanlıs anlarmi vs diye bu kadar gelip beni buldu bu zoruma giden bu sürede benımde nişanım oldu vs ama o kadar zoruma gittiki yillarca hayal kurduk ama nasip olmadı hiç ugruna uzak düştük

Hic bisey gozukmuyordu instagramda o sekilde sonra kendisi itiraf etti zaten sebep olmadıgı icin açıklama yapmadı

Birden ne oldu acaba seni nişanlısından uzak tutmak istedi

Birden ne oldu acaba seni nişanlısından uzak tutmak istedi
Bilmiyorum kotu bı kaza gecirdi yogun bakımda kaldi benim bacilarından farkım yoktu ne hayaller vardı yok olup gitti insan suçsuz olunca yediremiyı kendine kazadan sonra yuzunde cizikler olustu o yüzden nisanlısına hep beni beğenmiyosum artık diye baskı yaptığını duydum fln

Kendiniz cevap vermişssiniz zaten boşverin üzülmeyin zaten kıskanç bir yapısı varmış.
Belki nişanlısı sizin fotolara bakıyordu ya da sizle ilgili iyi yorum yaptı kıskandı çünkü senle alakası yok demiş sonuçta.
Size göre bir şey yok
Ona göre vardır emin olun sizlik bir şey yokmuş zaten.

niye ağladın ki. göz yaşlarınızı ne kadar gereksiz şeyler için harcıyorsunuz ya....

Onu çözemedim bi ara nisanlısının arkadaşını ayarlamaya çalıştılar bana arkadaşım ds cok istedi filn konuştuk olmadı cocukla uyuşmadık

Her şer gördüğümüzde hayır var Allah kalbi kara insanlardan korusun ailecek görüşuyoruk hadi ben neyse

Besbelli çekemiyor ve kendini sizden eksik görüyormuş. Burada beni en rahatsız eden nokta siz atanınca tavır alması. Bence orada bitmesi gerekirdi bu arkadaşlığın, siz çok bile şans vermişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…