Kardeşim dedigim insanın yaptığı :( içimi dökmek istedim

"tek başına yolladı eşini. Eşi benim evimde kaldı, beraber yemek yedik ve sohbet ettik."

yazdıklarında haklılık payı olabilir ama kusura bakmada bu kısım çok fazla. hatta oha cinsinden. herşeyin bir sınırı var.

Bi ezikten vatana millete ne hayir gelir ki sana gelsin. Napican ki dugune cagrilmayi. Altinin cebinde kaldi bosver. Ceyregi gectim gram altın etmezmis.

Eşini yeni tanımadım ki. Bir 12 senedir tanıyorum ve gelip beraber bende çok kaldılar. O da arkadaşım. Yeni tanınan biri ya da bir arkadaşlık gelişmemiş biri için anlattıklarım belki garip, gereksiz ve dediğiniz gibi ama ben durumda kendi adıma gariplik görmüyorum.

Hiç sevmem kıskanç kadınları. Her konudakıskanmış senı. O benden herkonusa aşağıda diyince millet bi taraflariyla gulmustur merak etme.Şahsen ben böyle insanların yalan konuştuğunu bilir gülerim Hatta kıskanç insanoldugunu söylerim.
Boşver gereksiz insanmış üzülme. Allah korusun bu kadın kocama göz koydu der basın agrir

Hiç takma kafana belki nişanlısı seni görüp güzel kızaten falan dedi ve o da kıskandı engelledi birde böyle bak bencevap başının belaya girmesinden se böyle olması çok daha hayirlixnolmus kafanı dinlersin az insan çok huzur boşver sana değer vermeyene sen hiç değer verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…