• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim eşime aşık :(

Ne yapabilirsin ki canım kocanı mı boşayacaksın.Kocan tüm iyi niyetiyle durumu sana göstermiş.Kardeşini başından atmış olmuyorsun bence onun hayatına daha anlamlı daha mantıklı bir yön vermeye çalışıyorsun.Şuanda bunları idrak etmesi çok zor karmakarışık düşünceler içerisinde.Kardeşin kendine çeki düzen vermeli.Sosyal hayatı daha geniş olmalı.Kendini daha güzel alanlarda oyalamalı.Kocanla aynı ortama çok fazla sokmamaya çalış.Bir müddet sonra umarım yaptığının hata olduğunu anlar.

şimdi 13-14 yaşındaymış büyüyünce de bu davranışları devam eder ve karşılığını görürse çok kötü durumlar yaşanabilir

Inanmayacak bir konu degil bence. Bebekken babasini kaybetmis ve simdi ergen bir kizdan bahsediyoruz. Bu kiz baba sevgisinedir bilmemis ve su an ergenlik doneminde oldugundan sahiplenilmek sevilmek bir erkege baglanmak vs isteyebilir. Ama siz de acik anlatmiyorsunuz. Esiniz durumu nasil anlamis, herkes kucucuk kiz ayartamaz demis, belki kiz gunlugune yazdi, belki soyledi direk. Yurtta kalmask iyi olur ama bir anne gibi onunla ilgilenmesiniz. Zamanla alisacaktir. Zaten ben baldiz eniste ayni evde kalmasina karsiyim. Eger simdi kardesiniz guclenmezee yarin baska bir adamin pesine takilip gidebilir. Baba yoklugu kizlar icin.cok onemli.

Bence kardeşini yurda vermekle hata etmişsin. Uzağında olunca aklında olmicak mi sanki? Eşini de kardeşini de karşına alıp konuşman en doğrusu ona annelik babalık yapmanız doğruyu anlatmanız göstermeniz lazım. Başına Anne baba yok sizde yurda atarsanız nasıl aşacak bu deli dolu yıllarını??? Rabbim yardimcin olsun. Dua et bol bol. Umarım doğru olani yaparsın kardeşim!!!!

baba gibi sevıp hayran olmus olabilir sonucta kızlar da babasına aşık olup annesini kıskanırlar,
13 yas da pek kücükmüş birini bul dıyecektım ama genc kız bıle olmamıs yeni yeni ergendir henüz.

Çıkmaz sokağa girmiş gibiyim.ne tarafa gideceğimi bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar. Canım Annem babamızın eksikliğini hissetmeyelim diye elinden gelen herşeyi yaptı. Bende annemi çok severdim ama liseyide üniversiteyide dışarda okuduğum için Kardeşim kadar anneme düşkün değildim.üniversite son sınıfta nişanlandım mezun olduğum gibide evlenecektim.eşimle farklı şehirlerde oturuyoduk ben eşimin yaşadığı şehire Ankaraya taşıncaktım ev tuttuk eşyalarımızı filan aldık düzenlemek için annem ben teyzem ve eniştem ankaraya doğru yola çıktık.hayatımın en güzel günü benim için cehenneme döndü trafik kazası geçirdik. Kazada teyzemi ve annemi kaybettim :KK43: Bu hayatta kardeşimden başka kimsem kalmamıştı artık. Eşime kardeşimi bırakamıycağimi söyledim anlayışla karşıladı ve kardeşim bizimle yaşamaya başladı. Eşim hep bi abi gibi davrandı kardeşime. Kardeşimde eşimi çok severdi. Ama zamanla kardeşim eşimle gereksiz bi samimiyet içine girmeye çalıştı. Hoşuma gitmiyordu davranışları şüpheleniyodum ama kardeşimede yakıştırsmıyodum böyle bişeyi. Böyle kötü düşündüğüm için kendime kızıyıdum hatta. Taki eşim kardeşimin davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirene kadar. Kırmadan Konuşmayı denedim olmadı psikoloğa götürdüm olmadı. Götürdüğüm psikolog yakın bi arkadaşım bana annemin vefatından dolayi kardeşimin beni suçladığını benden intikam almak için böyle bişey yapmış olabilir dedi. Biraz ayrı kalmamızın ikimiz için iyi olcağını söyledi. Bende kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım burda derslerine daha iyi çalışırsın eniştenle nöbete kaldığımız günlerde tek başına evde kalıp korkmamış olursun filan dedim sırf kırılmasın diye ama o geçen gün bi kutu hap içip intihar etti. Eşim artık kardeşimle aynı evde yaşamak istemiyor. Ama bende annemin emanetini bırakamıyorum. Eşimide kaybetmek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. Kendimden de korkuyorum eşimi kardeşimden kıskanıyorum. Eşime bakışlarını hal ve hareketlerini sözlerini herşeyi çok kıskanıyorum. Çok zor durumdaym lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Kardeş değil kalleş. Ben asla acımazdım sal sokağa

Bence tamamen ergenliktendir, o yaştaki çocuğun aşkından ne olacak. Ama bu durumda sen arada kalıyorsun gerçekten zor.

13 yasinda cocuktan bahsediyoruz degil mi?
Baba yok ana yok bi ablasi var hayatta oda kocasina aşık olabilir diye yurda birakmis ne aci öyle degil mi?

Asik mi sorusundan evvel hic dusundunmu esinde baba sevgisi ariyor olabilir mi diye ?

Bunalimda olan cocugu bi basina birakarak hepten bunalima sokmussun o cocugun sevgiye sefkata ihtiyaci var

13 yasindaki cocugun askindan ne olur

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]

Ne yapiyor esinizin yatagina mi atliyor. Tecavüz girisiminde bulunuyor da kocaniz savunmasiz mi kaliyor? Banyo yaparken baskin mi yapiyor? Esinizi bu kadar korkutan ve bir an önce gitsin dedirten ne yapiyor merak ettim. Aksamdan aksama gelmiyor mu bu adam eve, kizkardesinizin kendi odasi yok mu? Esiniz kanepede otururken gidip kucagina mi cikiyor?? Kendine hakim olamamaktan mi korkuyor nedir Allah askina? Hos olmayan hareketlerini tavirlarini görünce uyarsin hatta yetmiyorsa sertce kizsin. Kendine gel ben senin abinim desin.

Anne yok baba yok, abla da yurda gönderiyor. Yazik kimsesizler gibi. Gönderin gitsin diyenlerin kendi evlatlari yok mu? Evlenince eski esinden olan kizini oglunu yurda verenlere kizmiyor muyuz? Konu sahibinin ikinci evliligi ve öz kiziyla üvey koca olayi olsaydi herkes yine gönderin gitsin mi diyecekti? Bu cocuk da evlat gibi olmus ablasi annelik yapmis. Ben olsam; bana iyi günde kötü günde diye söz veren, bu sorunu sabirla konusarak anlatarak cözmeme yardim etmektense gönder gitsin ya o gider ya ben diyen adama kapiyi gösterirdim. 13 yasinda intihara kalkisacak kadar kötü psikolojisi olan kardesim hayata nasil tutunur, sosyal hayati, arkadas cevresi nasil olur derdine düserdim. Annemin babamin bana emaneti kendi cocugum gibi nasil vazgecerim ondan derdim.

Hayranlik duyan, dünyadaki en mükemmel erkegin abisi olduguna inanan abisine asik kizlar da var bu yaslarda. Kendi kardesini de postalarmiydi yurda falan? Oturun abi abla gibi konusun. Gecici bir sorun yasadigini, yaptiginin düsündüklerinin yanlis oldugunu, bu hayatta abla kardes baska kimse kalmadiklarini, kendisine abi gözüyle baktigini, bu davranislarina devam ederse evde devamli sogukluk tartisma cikacagini, hatta evden gidecegini falan söylesin. O gözle bakmasinin imkansiz oldugunu belirtsin. Konusa konusa sabir göstere göstere bir cocuga dogru yol gösterilir. Böyle evden uzaklastirip yurda atarsaniz da intihara kalkisir. Bu sefer kurtulmus bir dahakinde basarirsa esinizi pek sanmam ama siz ömür boyu vicdan azabi cekersiniz. Duyanda 18-20 yaslarda sulu götüren susuz getiren fettan bir kiz sanar.

Arkadasiniz olmayan bir psikologa götürün lütfen. Öyle olabilir böyle olabilir demeyen birine. Bu yasta yasanan travmayi ömür boyu hatirlar. Belki kendiliginden yaptiginin farkina varacak ve cok utanacak. 13 yasindaki kiz bugün x'e asik olur yarin y'ye. [/COLOR]

Neden biri üye olup işi gücü yokmuş gibi on paragraf yazı uydursun sonra da başlığı takip etsin ki? Ödül mi veriyorlar kk'de dikkat çekince?

benim anlamadığım eşiniz evden gönderecek kadar neden rahatsız?
açıkcası aklıma kendine hakim olamamaktan korktuğu için göndermek istediği geldi

Tatlım senaryoyu okudum,ciddi boşluklar var ama.
ölümün ardından dünyada yapayalnızlık klişesi çok sırıtıyor üstelik düğün-cenaze organizasyonları ile ciddi anlamda çelişiyor burayı tekrar düzenlemelisin.
Ajitasyon sosunu hikayeye düzgün yedirememişsin, seyirci 80'lerdeki gibi değil artık.hemen farkediyor boşlukları hikayenin içine giremiyor.Kızın yaşı 13, ne yurdu ayol bu?tasvirler, betimlemeler çok eksik.
Olmamış bu.

Şimdiki nesilde 13 yaş herşeyi biliyor algılıyor maalesef , masumca yaklaşmayın .Herkes 18 de 20 de olgunlaşmıyor idrakı daha erken olanlarda var. Kötü kalpli olanlar acıyı yaşatmak isteyenelrde var , günümüzde aşikar malesef.
Ama çok zor birşey.. Herşey kardeşinde bitiyor onunla çok iyi oturup konuşman lazım. Ne bilim erkekler bazen çok sorudan sıkılır deyip eniştende öyle tiplerden diyebilirsin blöf yapıp niyet öğrenmek adına o zaman sorunun kimde olduğunu belki anlayabilirsin

Neden biri üye olup işi gücü yokmuş gibi on paragraf yazı uydursun sonra da başlığı takip etsin ki? Ödül mi veriyorlar kk'de dikkat çekince?

Uzun zamandır bu sitedeyim, eskiler bilir değil 10 paragraf yazı, aylarca bizi yurtdışında yaşıyorum diye kandıran onlarca konu açan, çoğumuzun yardımcı olmaya çalıştığı, lauretta21 rumuzlu birinin tamamen bir hayal ürünü olduğunu gördük. Ne veriyorlar bilmiyoruz ama yapıyorlar ki böyle konuşuyoruz, hatta aralarına erkek olup diş hekimi olanın ip aresinden bulup siye yöneticisi deşifre etmişti. Faceden bakmıştım baya kelli felli bir adam kapattı sonra facesini var yani oluyor çok oldu.

Uzun zamandır bu sitedeyim, eskiler bilir değil 10 paragraf yazı, aylarca bizi yurtdışında yaşıyorum diye kandıran onlarca konu açan, çoğumuzun yardımcı olmaya çalıştığı, lauretta21 rumuzlu birinin tamamen bir hayal ürünü olduğunu gördük. Ne veriyorlar bilmiyoruz ama yapıyorlar ki böyle konuşuyoruz, hatta aralarına erkek olup diş hekimi olanın ip aresinden bulup siye yöneticisi deşifre etmişti. Faceden bakmıştım baya kelli felli bir adam kapattı sonra facesini var yani oluyor çok oldu.
Hadi ya oo neler varmıy laurettanın derdi neymis. Milletin işu gücü yok vakit oldurüyo galiba

Back
X