- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
Arkadaşlar kızkardeşim 38 yaşında idrar testi pozitif ama doktora gitmekten imtina ediyor. Adeti 15 gün gecikti. Gidip anca idrar testi alıyor. 5 test falan yaptı. İçinden bir tanesi hafif silik oldu son testlerden üstüne bir daha yaptı test. Daha belirgin . Böyle böyle dış gebelik olabilir diyor. Git kontrole diyorum korkuyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Alttan muayne korkusu sanırım. Anlattım o kadar korktuğu gibi olmadığını falan filan 9 ay kaçsan bile sonunda çatı muayenesi ile alttan kontrol yapacak zaten dedim. İçinde tutmaya kararlı. Korkum birşey olsa gecikecek şuan. En azından ona göre önlem alınır. Belki progestan başlar. En azından kan testini ver diyorum. Sanki zorla ultrasana götürecekler miş gibi yok dio. Belki alttan bakılmaz ne biliom diyorum ona da yok diyor. Ne yapabilirim sizce. Ve ailede ikiz var, yaş da geç ilk gebeliği sizce ikiz olabilir mi? Hani böyle belli olmaz biliyorum ama içinizden geçeni merak ettim(düzeltme) İlk gebelik 1 yıllık evli. Bebek istiyordu. Normalde biraz kaygılı. Güncelleme HCG 2139 maşşallah da diyelim işte çıktı sonuç
Vajinal muayene korkusu kendinin ve bebeğinin sağlığından daha önemli olmamalı. İkna edin. Zaten önce kan verilir pozitifse kese vs için ultrasonla muayene yapılır