Kardeşim ayrı bir şehirde çalışıyor yani aile evinde değilKardeşiniz ailenizle mi yaşıyor. Belkide derdi evlilik değilde budur. Çünkü insan evlenip kendi evi kendi düzeni olunca buna alışıyo ve sonra aile evi insanı boğuyo. Eğer işi falan güzelse durumu müsaitse ayrı bir eve çıksın belki bir kız arkadaş bulup masraflarıda paylaşabilir. Şahsen şu an boşanma gibi bir düşünce içinde olduğumdan ailemde melek gibi insanlar olmasına rağmen ben o evde yaşamak istemiyorum. 1+0 bir evim dahi olsa bana cennet olur orası. Bu konuyu bir konuşun bence. Eğer sebep böyle bir şeyse en azından yanlış bir evlilik yapmamış olur aceleyle
Evliliği bu kadar kafaya taktıysa zaten evlenemez, ya da yine yanlış bir evlilik yapar. Siz de bu durumda hiç bir şey yapamazsınız, kendisinin aşması gerek bu durumu.Merhaba kardeşim daha önce bir evlilik yaptı ayrıldı çocuk yok. Güzel de bir kız mesleği de var. Ayrıldıktan sonra hayatına kimse girmedi. Evlenmek istiyor bu duruma kafayı takmış durumda yani işte ben artık evlenemeyeceğim diye düşünüyor. Bu onu artık gün içinde de mutsuz ediyor. Sadece uyumak istiyor... Bizimle de artık çok oturup konuşmuyor.. Ne yapılır bilmiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor.. Diyorum işin gücün var sağlığın yerinde evlilikte olur illa şartlama kendini diyorum.. Ama sanırım onun duygularını anlayamıyorum ne yapabilirim nasıl kardeşimi duygusal olarak daha mutlu hale getirebilirim bilmiyorum... Her şey nasip kısmet ama ona bunu anlatamıyorum
ilk eşinden travmalar mı kaldı neden bu kadar umutsuz biraz daha konuyu açar mısınızMerhaba kardeşim daha önce bir evlilik yaptı ayrıldı çocuk yok. Güzel de bir kız mesleği de var. Ayrıldıktan sonra hayatına kimse girmedi. Evlenmek istiyor bu duruma kafayı takmış durumda yani işte ben artık evlenemeyeceğim diye düşünüyor. Bu onu artık gün içinde de mutsuz ediyor. Sadece uyumak istiyor... Bizimle de artık çok oturup konuşmuyor.. Ne yapılır bilmiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor.. Diyorum işin gücün var sağlığın yerinde evlilikte olur illa şartlama kendini diyorum.. Ama sanırım onun duygularını anlayamıyorum ne yapabilirim nasıl kardeşimi duygusal olarak daha mutlu hale getirebilirim bilmiyorum... Her şey nasip kısmet ama ona bunu anlatamıyorum
29 yaşındaKardeşiniz kaç yaşında ?
ilk eşinden travmalar mı kaldı neden bu kadar umutsuz biraz daha konuyu açar mısınız
Benzer bir durumu arkadaşım yaşıyor. 32 yaşında hiç evlenmedi ama evlenmeyi çok istiyor. Başarısız bir kaç tanışma yaşadı. Artık birilerinin aracılığıyla kimseyle görüşmem diyor. Babası rahmetli anne demans hastası sürekli bakıma ihtiyacı var. Son zamanlarda iyice psikolojisi bozuldu bizimle de görüşmek istemiyor. Onun yanında asla eşlerden çocuklardan bahsetmiyoruz. Sanki yarasını kanatmak istercesine o soruyor konu açıyor. Çok üzülüyoruz defalarca daha çok gençsin dedik, geç evlenenleri örnek verdik., evlenip mutsuz olanları söyledik yok yok anlamıyor. Yardım almayı da kabul etmiyor. Vallahi zor bir durum ne yapsak ona yardımcı olamıyoruzMerhaba kardeşim daha önce bir evlilik yaptı ayrıldı çocuk yok. Güzel de bir kız mesleği de var. Ayrıldıktan sonra hayatına kimse girmedi. Evlenmek istiyor bu duruma kafayı takmış durumda yani işte ben artık evlenemeyeceğim diye düşünüyor. Bu onu artık gün içinde de mutsuz ediyor. Sadece uyumak istiyor... Bizimle de artık çok oturup konuşmuyor.. Ne yapılır bilmiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor.. Diyorum işin gücün var sağlığın yerinde evlilikte olur illa şartlama kendini diyorum.. Ama sanırım onun duygularını anlayamıyorum ne yapabilirim nasıl kardeşimi duygusal olarak daha mutlu hale getirebilirim bilmiyorum... Her şey nasip kısmet ama ona bunu anlatamıyorum
Kardeşinizi doktora götürün. Zira bu gidişle sizi yiyip bitirecek. Onun derdiyle fazla meşgul olmayın. Ben okurken ona değil sana üzüldüm. Kardeşiniz önce kendimi toplasın depresyondan çıkıp kiminle evlenebilirim diye etrafına bakınsın.Merhaba kardeşim daha önce bir evlilik yaptı ayrıldı çocuk yok. Güzel de bir kız mesleği de var. Ayrıldıktan sonra hayatına kimse girmedi. Evlenmek istiyor bu duruma kafayı takmış durumda yani işte ben artık evlenemeyeceğim diye düşünüyor. Bu onu artık gün içinde de mutsuz ediyor. Sadece uyumak istiyor... Bizimle de artık çok oturup konuşmuyor.. Ne yapılır bilmiyorum elimden hiçbir şey gelmiyor.. Diyorum işin gücün var sağlığın yerinde evlilikte olur illa şartlama kendini diyorum.. Ama sanırım onun duygularını anlayamıyorum ne yapabilirim nasıl kardeşimi duygusal olarak daha mutlu hale getirebilirim bilmiyorum... Her şey nasip kısmet ama ona bunu anlatamıyorum
Bence konu sahibi elinden geldiğince yanında olduğunu belirtiyordur. Yoksa konu başlığı açmazdı gayet ilgili bir kardeş.Ben de evlenip ayrıldım. Bu gibi durumlarda insanı yaralayan şey yalnızlık hissi oluyor genelde. Sanki herkesin birileri var kendi yalnız ve öyle de kalacak gibi geliyordur. Yalnız olmadığını siz olduğunu hatırlatın
Daha ilk evliliğini yapmayan insanlar var bu yaşında kardeşiniz neden ikinci evliliği düşünüyor ?29 yaşında
Tabiki belirtiyordur fakat insan öyle bir dönemde ne denirse geri plana atıyor ve kabullenmiyor. O yüzden sık sık hatırlatılması gerekiyorBence konu sahibi elinden geldiğince yanında olduğunu belirtiyordur. Yoksa konu başlığı açmazdı gayet ilgili bir kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?