kardeşinle iyi niyetle konuşmayı denedinmi peki eğer ciddiyse sende çocukla tanış
Annemi iyi tanıyorum, bağırıp çağıracağından dolayı bu konuyu hiç anneme taşımıcam biraz önce kardeşimle düzgünce konuştum ama onu sevdiğini sölüyor aslında çocuğun niyetide kötü değil ama sizce 14 yaşındaki bi çocukla 12 yaşındaki bir çocuğun ilişkisi uygunmudur yanii:bbo:
Yok çocuğu tanıyorum aslında gerçekten 14 yaşında ve kötü bi niyetide yok aslında bende masumane bir duygusallıktan bir sıkıntı doğmayacağına inanıyorum ama daha açık konuşmak gerekirse türkiye ortalamasına bakarsak 13 yaşın altındaki çocuklar bile cinsel ilişkiye giriyor hele 14-15 yaş civarındakilerin çoğu daha ilişki yaşamış bende bundan korkuyorum kardeşim daha 12 yaşında çocuk ise 14 yaşında birde kardeşimle konuştuğumda kardeşim diyorki; önemli olan sevgi yaş değil falan gibi şeyler sölüyor ne yapıcam yaa(
bu konuda nasıl bir ciddiyet arıyorsunuz? Allah aşkına tekrar okuyun isterseniz bunlar daha çocuk, sadece 12 yaşında.kardeşinle iyi niyetle konuşmayı denedinmi peki eğer ciddiyse sende çocukla tanış
hay ağzına sağlık zaten bu yaşta ki aşk bundan ibaret değil midir? Eşimin kuzeninin kızı var 2. sınıfa gidiyor ve aşık olmuş .Canım endişelenmene kesinlikle gerek yok artık duygusal ilişkiler televizyonların da etkisi ile anaokuluna indi seviyesini belli ettiğin müddetçe endişelenmene gerek yok ki çocuğun yaşıda kardeşinin yaşına yakın masumane bir duygusallıktan bir sıkıntı doğmayacaktır.Korkmana gerek yoktur emin ol.O yaşta sinema ve hamurger ısmarlama zaten arkadaşlıklarda da oluyor.
Duygusal ilişkiler sadece duyguda kaldığı müddetçe insanı olgunlaştırır.
Sevgiler...
annenize söylemenin bir manası yok bence belki yanlış düşünüyorum amaAnnemi iyi tanıyorum, bağırıp çağıracağından dolayı bu konuyu hiç anneme taşımıcam biraz önce kardeşimle düzgünce konuştum ama onu sevdiğini sölüyor aslında çocuğun niyetide kötü değil ama sizce 14 yaşındaki bi çocukla 12 yaşındaki bir çocuğun ilişkisi uygunmudur yanii:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?