- Konu Sahibi mirayeflal
-
ya Magazin sayfasında bi habere yorum yapmış kardeşim kızda sataşmış sonra dmden küfür etmiş kardeşim. çeksin cezasını demekle olmuyor çözüm arıyorum laf sokmayın lütfen. kardeşime hak vermiyorum ama kabak benim başıma patlıyor babamdan dolayıNiye küfretmiş..çeksin cezasini o zaman..
haklısınız ya bıktım bundan cidden. ama 2,5 ay oldu mahkeme başlasa olmazmıydıhttps://tr-tr.facebook.com/help/instagram/494561080557017/?helpref=hc_fnav
burada dediğine göre mahkeme celbi varsa ip bilgisi paylaşılıyormuş. ama bişey çıkacağını sanmam yani adam mı öldürdü de donuna kadar alacaklar. en kötü savcı karşısına çıkar, ordan ertelenir vs. ama neden küfretmiş yani etmesin kardeşiniz de. bu da ona ders olsun.
evet ama instagramdan şimdi gizlilik ilkesine baktım mahkeme celbi olunca ip paylasıyor tarzı yazılar var :/Hayır mahkemeye verse de ip adresini bulamazlar.face instagram kurucusu amerikalı biri.ismini hatırlayamadim simdi.
Turkiyeye kolay kolay ip adresi vermiyo.hatta hic vermiyo diyebilirim.nice suçlar işlendi instagram face uzerinden ama vermiyorlar.içiniz rahat olsun.korkmasi icin tehdit etmistir.mahkemeye verse bile birsey cikmaz
Yok canim oyle yazsa dahi vermiyorlar icin rahat olsun gercekten bak.ufak bi arastirmayla bile ogrenebilirsin.cok daha büyük suclar var sanal ortamda islenen.onlara bile verilmemis.instagram kurucusu turkiyeye ip vermiyorevet ama instagramdan şimdi gizlilik ilkesine baktım mahkeme celbi olunca ip paylasıyor tarzı yazılar var :/
haklısınız ya bıktım bundan cidden. ama 2,5 ay oldu mahkeme başlasa olmazmıydı
Facebook IP adresi vermiyor ama Insta yı bilmiyorum. Dava açsalar da bir şey olmaz başka suçu yoksa para cezası alır o da maddi durumuna göre belirlenir onu da 5 yıl aynı suçu işlemezse hükmün ertelenmesi olur. Bırakın korksun da akıllansın.hanımlar merhaba terbıseyız kardesim fake hesabından instada birine küfürler etmiş dmden baya. karşı tarafta ss aldım mahkemede görüşürüz ablam avukat yazmış. kardeşim kullanıcı adını degistirdiginde karsı taraf gercek hesabından yine yazmış " boşuna kullanıcı adını degisme mahkemeye vericem ablam avukat hadi devam et küfret donuna kadar alıcaz senin." yazmış. ip adresini bulabilirlermi kardeşim hesabı silmiş bu arada. fake isimsiz fotosuz muş hesabı birşey olabilir mi dava açarlar mı? olay 2,5 ay önce oluyor kardeşim yeni anlattı bana.yardımcı olur musunuz lütfen kardşim 18 yaşında bıktım bu terbiyesizden ya of.
maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..Facebook IP adresi vermiyor ama Insta yı bilmiyorum. Dava açsalar da bir şey olmaz başka suçu yoksa para cezası alır o da maddi durumuna göre belirlenir onu da 5 yıl aynı suçu işlemezse hükmün ertelenmesi olur. Bırakın korksun da akıllansın.
2,5 ay önce olmuş olay baktık e devlette açılmıs mahkeme gözükmüyore devletten baksın ara ara ama bişey çıkacağını sanmam
Korkmayın hiçbir şey olmaz ama fazla üstüne gitmeden(ergen sanırım napacagi belli olmaz,kendine zarar vermesin) gözünü korkutun.maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..
çok sağol canım. ya bakıyorum millet devlete siyasetçilere küfrediyor birşey olmuyorYok canim oyle yazsa dahi vermiyorlar icin rahat olsun gercekten bak.ufak bi arastirmayla bile ogrenebilirsin.cok daha büyük suclar var sanal ortamda islenen.onlara bile verilmemis.instagram kurucusu turkiyeye ip vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?