kardeşim instagram dmden birine baya küfür etmiş dava açıcam demiş

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
hanımlar merhaba terbıseyız kardesim fake hesabından instada birine küfürler etmiş dmden baya. karşı tarafta ss aldım mahkemede görüşürüz ablam avukat yazmış. kardeşim kullanıcı adını degistirdiginde karsı taraf gercek hesabından yine yazmış " boşuna kullanıcı adını degisme mahkemeye vericem ablam avukat hadi devam et küfret donuna kadar alıcaz senin." yazmış. ip adresini bulabilirlermi kardeşim hesabı silmiş bu arada. fake isimsiz fotosuz muş hesabı birşey olabilir mi dava açarlar mı? olay 2,5 ay önce oluyor kardeşim yeni anlattı bana.yardımcı olur musunuz lütfen kardşim 18 yaşında bıktım bu terbiyesizden ya of.

https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/494561080557017/?helpref=hc_fnav

burada dediğine göre mahkeme celbi varsa ip bilgisi paylaşılıyormuş. ama bişey çıkacağını sanmam yani adam mı öldürdü de donuna kadar alacaklar. en kötü savcı karşısına çıkar, ordan ertelenir vs. ama neden küfretmiş yani etmesin kardeşiniz de. bu da ona ders olsun.

Niye küfretmiş..çeksin cezasini o zaman..
ya Magazin sayfasında bi habere yorum yapmış kardeşim kızda sataşmış sonra dmden küfür etmiş kardeşim. çeksin cezasını demekle olmuyor çözüm arıyorum laf sokmayın lütfen. kardeşime hak vermiyorum ama kabak benim başıma patlıyor babamdan dolayı

Hayır mahkemeye verse de ip adresini bulamazlar.face instagram kurucusu amerikalı biri.ismini hatırlayamadim simdi.
Turkiyeye kolay kolay ip adresi vermiyo.hatta hic vermiyo diyebilirim.nice suçlar işlendi instagram face uzerinden ama vermiyorlar.içiniz rahat olsun.korkmasi icin tehdit etmistir.mahkemeye verse bile birsey cikmaz

Karışmayın,burnu sürtülsün.

haklısınız ya bıktım bundan cidden. ama 2,5 ay oldu mahkeme başlasa olmazmıydı

evet ama instagramdan şimdi gizlilik ilkesine baktım mahkeme celbi olunca ip paylasıyor tarzı yazılar var :/

IP adresi paylaşmıyor instagram diye biliyorum ama tabii hukuki boyut önemli.
Ha paylaştığını varsayalım,mahkemeye verilse dahi şartlı tahliye çıkıyor genelde.
Küfürden değil ama bir zat'a hakaretten benim de mahkemem olmuştu oradan biliyorum.

evet ama instagramdan şimdi gizlilik ilkesine baktım mahkeme celbi olunca ip paylasıyor tarzı yazılar var :/
Yok canim oyle yazsa dahi vermiyorlar icin rahat olsun gercekten bak.ufak bi arastirmayla bile ogrenebilirsin.cok daha büyük suclar var sanal ortamda islenen.onlara bile verilmemis.instagram kurucusu turkiyeye ip vermiyor

Facebook IP adresi vermiyor ama Insta yı bilmiyorum. Dava açsalar da bir şey olmaz başka suçu yoksa para cezası alır o da maddi durumuna göre belirlenir onu da 5 yıl aynı suçu işlemezse hükmün ertelenmesi olur. Bırakın korksun da akıllansın.

maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..

maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..
Korkmayın hiçbir şey olmaz ama fazla üstüne gitmeden(ergen sanırım napacagi belli olmaz,kendine zarar vermesin) gözünü korkutun.

Yok canim oyle yazsa dahi vermiyorlar icin rahat olsun gercekten bak.ufak bi arastirmayla bile ogrenebilirsin.cok daha büyük suclar var sanal ortamda islenen.onlara bile verilmemis.instagram kurucusu turkiyeye ip vermiyor
çok sağol canım. ya bakıyorum millet devlete siyasetçilere küfrediyor birşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…