kardeşim instagram dmden birine baya küfür etmiş dava açıcam demiş

Tamamen korkutmak için yapılmış. Bu 2,5 ay içinde eve tebligat geldi mi hiç? Dava açılsa gelirdi.

Kimse böyle birşeyle uğraşmaz emin olun.
 
baktık e devletten bişey yok ama fake hesap nasıl bulunuyorki isim yok resim yok savcı okdr ciddi olayların arasında bunla uğraşırmıki
Buluyorlar. Seyma Subasina hakaret eden instagram hesaplarinin sahiplerini polis bulmustu. Bir sey olacagini sanmiyorum ama ona buna kufur etmesin öyle, ters birine gelir ugrastirirlar.
 
Bulurlar sip diye. Once ceza davasi acar kazanırlar. Sonra manevi tazminat davasi acarlar yine kazanırlar donuna kadar degil ama 15 20 bine kadar alirlar.
Hayır kesinlikle savcı takipsizlik verir.
Çevremde bu vb davalardan mahkemesi olan 20-30 kişi var hiçbiri tek kuruş dahi ödemedi.
Tabii daha öncesinde suç kaydı varsa o ayrı.
 
Hatirliyo musun cilgin sedatin ogluna hakaret edilmisti.o donem medyada baya konu olmustu cumhurbaskanina dahi iletilmisti.avukatlar katildigi programlarda bu konuyu ele alip Instagram face kurucusunun ip adresi bilgilerini kesinlikle vermedigini soylemislerdi. Bu yuzden cumhurbaskanina gitmisti cilgin sedat.o adami hala bulamamislar.son zamanlarda yine bi programa cikmisti.calismalar devam ediyor vs falan demisti.

Bi kac olay daha var bu sekilde hakaret edip bulunamayan ama hatirlayamadim simdi.ben ip verilmiyor diye biliyorum ama sucun buyuklugune gore sekillenebilir belki bilemedim
 
bende böyle düşünüyorum sosyal medyada twitterda cumhurbaskanına filan siyasetcilere ana bacı kötü küfürler ediyorlarda birşey olmuyor şu fuatavni bile bulunamamıştı
 
Hayır kesinlikle savcı takipsizlik verir.
Çevremde bu vb davalardan mahkemesi olan 20-30 kişi var hiçbiri tek kuruş dahi ödemedi.
Tabii daha öncesinde suç kaydı varsa o ayrı.
Benzeri dava acip gayette guzel para almis insanlar tanıyorum . Bu tarz davalara bakip tazminattan pay alarak odeme alan avukat arkadaslarim var.
 

Veriliyor şu an ya öyle olsa dava açabilen olmazdı gayet de dava açıp tazminat alanlar var. Ünlü bir şarkıcımız hatta davayı açıp çocuğu korkuttuktan sonra ailenin rica minneti üzerine davayı geri çekmişti. Kaldı ki konu sahibinin kardeşi reşitmiş. Ben burada ayy kesin bir şey olmaz diyemem, rehavet çöker sonra dava celbi bir gelir şaşırırlar. Yani karşı tarafın insafına kalmışlar biraz, umarım başları ağrımaz.
 
belki suan veriliyordur canim bilemiyorum ama o donem kesinlikle verilmedigini ve bunun icin bi care aradiklarini falan konusuyorlardi programlarda.son zamanlarda sanal ortamda suclar fazlalastigi icin belki vermeye baslamislardir emin degilim ama dedigin gibi insallah baslari agrimaz
 
İp adresi sabitse bir ihtimal ama degised ip adresiyse bayağı uğraş verici olur. Çünku neti kapatıp yeniden acinca ip değişiyor sürekli değiştiği için de o adresi zor bulurlar
 
İp adresi sabitse bir ihtimal ama degised ip adresiyse bayağı uğraş verici olur. Çünku neti kapatıp yeniden acinca ip değişiyor sürekli değiştiği için de o adresi zor bulurlar
telefonda mobil internetını kullanarak yazmış instada numarasını degisti simdi
 
telefonda mobil internetını kullanarak yazmış instada numarasını degisti simdi
Canım valla öğrendiğim kadarıyla bulamiyorlar. Kuzenimin hesabini calip onun üzerinden dolandırıcılık yaptılar. Polise verildi ama bulunamadi.
 
maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..
Önce kendi babalık yapsın sonra sana sataşsın. O çocuktan sen gram sorumlu değilsin seni bakıcısı mi tayin etmiş bakmayacağı sorumluluğunu alamadığı kontrol edemediği çocuğu niye yapmış sana mı güvenmiş.
 
Daha önce başımıza geldi eltime yapılmıştı 1 hafta içinde bulundu bence şimdiye ses cikmadiysa verilmemiştir yoksa bulunurdu yada önemsiz görülmüştür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…