- Konu Sahibi mirayeflal
-
sizin fake hesapmıydı mahkemeden nasıl haberiniz oldu ne kadar süre yaniIP adresi paylaşmıyor instagram diye biliyorum ama tabii hukuki boyut önemli.
Ha paylaştığını varsayalım,mahkemeye verilse dahi şartlı tahliye çıkıyor genelde.
Küfürden değil ama bir zat'a hakaretten benim de mahkemem olmuştu oradan biliyorum.
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin , hapse girmez , para da ödemezsiniz sonuçta ama bırakın korksun...maddi durumumuz iyi değilişte babamın kulagına giderse gebertir banada sataşır ablalık yapamıyorsun diye yoksa banane sürtülsün burnu ama işte..
teşekkürler 2 aydır aglayıp zırlıyor işte kızında fake hesapmış ama sonra kız kendi reel hesabından ciddi yazınca banada dava edermiş gibi geldi ama savcıda bunlarla ugrasırmı tecavüzcüsü sapıgı siyasetçilerede küfür ediliyor bişey olmuyor sonuctaHiç bir şey olmaz merak etmeyin , hapse girmez , para da ödemezsiniz sonuçta ama bırakın korksun...
fake hesap ama telefonun mobil internetten baglanarak yazmıs numarasını degistirdi aman bilemedmAçabilir, instagram hesaplarından dolayı dava açan avukatlar biliyorum. Yapacak bir şey yok, donuna kadar alırız demesi abartı sadece. Mahkeme yüzü görmesi ders olur umarım. Kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok, yaptıklarının sorumluluğunu böyle alması gerekiyorsa da alsın.
fake hesap ama telefonun mobil internetten baglanarak yazmıs numarasını degistirdi aman bilemedm
Hayır mahkemeye verse de ip adresini bulamazlar.face instagram kurucusu amerikalı biri.ismini hatırlayamadim simdi.
Turkiyeye kolay kolay ip adresi vermiyo.hatta hic vermiyo diyebilirim.nice suçlar işlendi instagram face uzerinden ama vermiyorlar.içiniz rahat olsun.korkmasi icin tehdit etmistir.mahkemeye verse bile birsey cikmaz
haklısınız ya bıktım bundan cidden. ama 2,5 ay oldu mahkeme başlasa olmazmıydı
baktık e devletten bişey yok ama fake hesap nasıl bulunuyorki isim yok resim yok savcı okdr ciddi olayların arasında bunla uğraşırmıkiBal gibi de çıkar. Arkadaşımın oğlu aynı şekilde biriyle böyle kapışmış. Adam dava edeceğim seni demiş. Biz de bir şey çıkmaz dedi. Sonrası mahkeme celbi geldi. Adam davasını açmış IP adresinden her şeyini bulmuşlar. 3 oturum duruşması oldu. Olmaz demeyin yargı isterse her bilgiyi vermek zorundalar.
Mahkeme işleri öyle günü gününe işlemiyor ki. 2,5 ay kısa bir süre. Eğer davayı açtıysa bu sürede size bir şey gelmemiş olması normaldir. E-devletten bakarsanız dava açılıp açılmadığını görebilirsiniz.
Yok ben sözlük yazarıydım.sizin fake hesapmıydı mahkemeden nasıl haberiniz oldu ne kadar süre yani
Yok canim oyle yazsa dahi vermiyorlar icin rahat olsun gercekten bak.ufak bi arastirmayla bile ogrenebilirsin.cok daha büyük suclar var sanal ortamda islenen.onlara bile verilmemis.instagram kurucusu turkiyeye ip vermiyor
teşekkürler umarım bişey olmaz para cezasıda mı ödemedinizYok ben sözlük yazarıydım.
Sözlükler IP paylaşıyor .
O dönem ben gibi pek çok kişi mahkemelik oldu.
Ne kadar sonra celp geldi bilmiyorum o zamanlar e devlet bu kadar aktif kullanılmıyordu.
5 yıl suça karışmama şartıyla tahliye kararı cıktı.
Ama dikkat suçtan kastettikleri trafik cezası dahil.
umarım ya edevletten kontrol etik bişi çıkmadıBu zamana kadar açılmamışsa içiniz rahat olsun.
Kimse bunlarla uğraşmaz hele ki maddi boyuta hiç girmez
umarım ya edevletten kontrol etik bişi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?