Bu olaylardan sonra eşimin kıymetini inanın daha bi anladım zaten. Doğumda ve doğumdan sonra tek yardımcım oydu inanın. demekki benim şansım da böyleymiş.
arkadaşlar benim sorunum kardeşim daha doğrusu kardeşimin sorunu eşim ve benle. eşimle severek evlendik.daha 5 yıl önce çıkarken dalgageçiyordu ilyas salman çok çirkin şu tipsizle nasıl el ele tutuşuyon falan diye. Evlenmeye karar verdiğimizde de benim salak olduğumu düşünüyordu.düğünde sorunlar çıkardı. evlendik ve şehir dışına taşındık. Ne zaman ailemin yanına kalmaya gittik burnumuzdan getirdi eşime laf sokmalar odaya kapanmalar biz evdeyiz diye çıkıp gitmeler falan. İnannırmısınız ben en çok kardeşimi özlüyorum her zaman. 2-3 ay arayla 1 haftalığına ailemin yanına gidiyoruz eve geri dönerken bi daha gitmiycem diyordum ama yine gidiyordum. En son ağustosta gittik. kız kardeşim yine 1 hadta içinde eşime arı gibi laflar sokmaya başladı. Eşim hiçbir zaman karşılık vermez salağa yatardı. Bu sefer yeter ne olur bi kapa çeneni artık dedi ilk defa. Kız kardeşim kalktı sen erkekmisin kimsin lan falan diye ailemin önünde bağırmaya başladı. Eşim yine alttan alıyo tabi. Sürekli çemkirdi babam susturamayınca kardeşimin üzerine yürüdü. Ben 8.5 aylık hamile halimle babam tutmayı başardım bu sırada kardeşim kanepede oturan eşime tekme tokat girişti sinirinden. O kalktı ama vurmadı kardeşime. Kardeşim odaya kaçtı gitti. Akşam oldu bunlar kalkıp gidecektik babam bırakmadı sabah erkenden evimize döndük ama. sabah kardeşim odasına gittim öptüm onu gidiyoruz diye. Eve döndükten sonra ertsi gün beni faceden silmiş onu gördüm. Mesaj yazdım gülüm benim ne suçum vardı da benide sildin yeğenini özlemiyecekmisin beni falan diye sallamadı beni. Doğum yaptım annem zorla geldi yanıma çünkü o da kardeşimi destekliyo kafaları aynı çünkü. O evde bi babam saygı duyuyo kocama zaten. Annem 1 gün kaldı hastanede yanımda gitti sonra. Az önce kardeşimin bi arkadaşı ekli benim facede resimlerini gördüm şehir dışına arkadaşının doğum gününe gitmiş içim burkuldu ağlamaktan gözlerim şişti. Doğum yaptığımda beni aramadı annem aradı koridorda bişey konuşup telefonu elime tutmuştu kardeşin seninle görüşcek diye ağzının ucuyla geçmiş olsun dedi kapattıydı. Hala ağlıyorum arkadaşlar ya bizi evden kovmuştu annem bişey dememmişti. Bütün arkadaşlarının düğününe nişanına doğum gününe nerelere gitmedi ki. Ben hep değersizdim o evde hep hep hepAllah kimseyi benim durumuma düşürmesn inşallah. Sevgiye çok ihtiyacım var ya ailemi kardeşimi çok seviyorum ben ne kadar seversem o kadar itiliyorum
arkadaşlar benim sorunum kardeşim daha doğrusu kardeşimin sorunu eşim ve benle. eşimle severek evlendik.daha 5 yıl önce çıkarken dalgageçiyordu ilyas salman çok çirkin şu tipsizle nasıl el ele tutuşuyon falan diye. Evlenmeye karar verdiğimizde de benim salak olduğumu düşünüyordu.düğünde sorunlar çıkardı. evlendik ve şehir dışına taşındık. Ne zaman ailemin yanına kalmaya gittik burnumuzdan getirdi eşime laf sokmalar odaya kapanmalar biz evdeyiz diye çıkıp gitmeler falan. İnannırmısınız ben en çok kardeşimi özlüyorum her zaman. 2-3 ay arayla 1 haftalığına ailemin yanına gidiyoruz eve geri dönerken bi daha gitmiycem diyordum ama yine gidiyordum. En son ağustosta gittik. kız kardeşim yine 1 hadta içinde eşime arı gibi laflar sokmaya başladı. Eşim hiçbir zaman karşılık vermez salağa yatardı. Bu sefer yeter ne olur bi kapa çeneni artık dedi ilk defa. Kız kardeşim kalktı sen erkekmisin kimsin lan falan diye ailemin önünde bağırmaya başladı. Eşim yine alttan alıyo tabi. Sürekli çemkirdi babam susturamayınca kardeşimin üzerine yürüdü. Ben 8.5 aylık hamile halimle babam tutmayı başardım bu sırada kardeşim kanepede oturan eşime tekme tokat girişti sinirinden. O kalktı ama vurmadı kardeşime. Kardeşim odaya kaçtı gitti. Akşam oldu bunlar kalkıp gidecektik babam bırakmadı sabah erkenden evimize döndük ama. sabah kardeşim odasına gittim öptüm onu gidiyoruz diye. Eve döndükten sonra ertsi gün beni faceden silmiş onu gördüm. Mesaj yazdım gülüm benim ne suçum vardı da benide sildin yeğenini özlemiyecekmisin beni falan diye sallamadı beni. Doğum yaptım annem zorla geldi yanıma çünkü o da kardeşimi destekliyo kafaları aynı çünkü. O evde bi babam saygı duyuyo kocama zaten. Annem 1 gün kaldı hastanede yanımda gitti sonra. Az önce kardeşimin bi arkadaşı ekli benim facede resimlerini gördüm şehir dışına arkadaşının doğum gününe gitmiş içim burkuldu ağlamaktan gözlerim şişti. Doğum yaptığımda beni aramadı annem aradı koridorda bişey konuşup telefonu elime tutmuştu kardeşin seninle görüşcek diye ağzının ucuyla geçmiş olsun dedi kapattıydı. Hala ağlıyorum arkadaşlar ya bizi evden kovmuştu annem bişey dememmişti. Bütün arkadaşlarının düğününe nişanına doğum gününe nerelere gitmedi ki. Ben hep değersizdim o evde hep hep hepAllah kimseyi benim durumuma düşürmesn inşallah. Sevgiye çok ihtiyacım var ya ailemi kardeşimi çok seviyorum ben ne kadar seversem o kadar itiliyorum
öyle iyi anlyorum ki sizi, aynı şeyleri yaşıyoruz. benim de tek sorunum kardeşimleydi; annemi doldurup doldurup üzerime salardı. annemle sizin anneniz gibi benim kardeşimi destekler. kardeşim eşime affedersiniz ama "hayvan" demiş biri. 24 yaşımda evlendim ben; kardeşim sürekli bana evde kaldın diyordu. alay ederdi abla şu diziye baksana orda bi kız var senin gib evde kalmış derdi. evde kaldığımı düşnmedim hiç bir zaman ben, üniversiteyi bitirdim iki yıl sonra evlendim bilmem çok mu geç. ama psikolojimi bozar olmuştu artık. annem ve o; ikisi zehir ettiler bana hayatımı.
en iyisi uzak durmak. siz şanslısınız ki ayrı şehirlerdesiniz. ben aynı şehirdeyim ve ev huzurumu bozmak için sürekli çabalarlar annemle. her gün arar "e naptın nasılsın. şey sen boşanmayı düşünmüyor musun hala aranız iyi mi" derler.
ben de özlüyorum ailemi; çok ağlıyorum. keşke dertleşebileceğim bir annem ve kardeşim olsaydı birbirimize severek gelip gitseydik diye. ama eşim hadi annenlere gidelim bu hafta gitmedik der ben hastayım derim geçiştiririm. eşiniz de hep böyle devam etsin inşallah, Allah başkalarının huzurunuzu bozmasına izin vermesin. Bebeğinizle, eşinizle mutlu bir ömür dilerim size
Beni anlayan biri çıktı en sonunda. Sorup duruyosunuz ya arkadaşlar ortada bi sorun olmadığına eminmisin diye? gerçekten hiçbi sorun olmadı aralarında. Tamamen kardeşimden kaynaklanan sorunlar. Beni sonuçta tanımıyorsunuz böyle bi ortamda neden yalan söyleyip eşimi kayırayım ki. Tek niyetim sizlerin fikrini alıp bi çözüm olu bulmak. Sonuçta olayları kendi açımdan anlatsam sadece bana ne faydası olacakki değilmi. Benimde psikolojimi bozacaklar yakında zaten ama onlara fırsat vermiycem inşallah. Allah bize sabır anne ve kardeşlerimize insaf ve vicdan versin inşallah arkadaşım. Sizede mutluluklar dilerim ve teşekkür ederim yorumunuz için
arkadaşlar son durum; 1 hafta önce gittim ailemin yanına 1 hafta kaldım geldim. Kardeşim kendi halinde takılıyo elinde telefon falan. konuşmaya çalışsakta başaramıyoruz pek. İçten değil artık hiçbişey. Sanırım bu yaz sonu evlencek. Evlenince anlayacak beni biliyorum. Allahım hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah. 2 çocukla evin işine yetişemez oldum valla. Artık takılıp kalmıyorum bu meseleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?