Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Herkes konu sahibini ne kadar da çok yargılamış ..
Konu sahibi ben seni anlıyorum, benimde kardeşim var. Ve kardeşimin toy mu olgun mu olduğunu anlayabilirim .
Sende anlamışsın, toy diyorsan toydur, 30 yaşına da gelde bu durum değişmez .
Sitedeki özgür ruhlu insanlar kafalarına göre konuşup ders vermeye çalışıyor, oysa Bi empati yapabilseler !!
Kardeşin hususunda da Allah yardımcınız olsun, kardeşinin üzerine gittikçe o kıza daha da çok bağlanabilir, alttan alttan mesaj vermeye bak, dua et :KK43: inşallah doğru seçimi kendisi yapacaktır ..

Şu zihniyete ne desek az. 27 yaşında birine demediği kalmadı, oturup 'ben seni anladım' diyor. Ya Allah aşkına sen anlama, sen bir şey anlama mümkünse.

sanki aralarında 30 yaş var.
kızı nerdeyse sübyancı ilan ediceksiniz.
siz kardeşinizi minnoş bi yavrucak olarak görüyo olabilirsiniz ama 22 yaşında erkekler 4 çocuk yapıp ev geçindiriyolar anadoluda ve doğuda.fazla uçmuşsunuz.kimse de sizin rızanızı istemek zorunda değil zaten.

Birine aşık oluyorsun deliler gibi seviyorsun hersey mükemmel ama adam 5 yas 10 yas küçük. Günahın ne önce dünyaya gelmek mi?
Yanında mutlu musun,zor gününde YANINDA mi,huzurun onda mi ona bakacaksin kardeşim. Aile kardes vs kim ya yaşı büyük diye bir kadına çamur atan aile ne ya. Ne oluyor adamkendinden küçük kadın bulunca..
Bu yazdıklarımı okuyan kendisinden küçük sevgilileri olan bayanlar nolur çok mutlu olun vazgeçmeyin çok daha çok Sevin kalbim sizlerle...

Konu nedir bilemiyorum, yeni girdim siteye ama bu konuda adım çok etiketlenmiş, topikte sorun neyse umarım KiB yapılmıştır, bana 52 sayfayı okutarak gözlerimin pert olmasını, banlanmaların acısını çıkarmayı düşünerek KiB yapılmamışsa gözlerime zeval gelmesin diye dua isterim:)
Mune abla ben masumum :) azcık sinirlenmiş olabiliriz

SON GÖNDERİM

haftalardır günlerdir aile içinde kavgalardan ve sinir krizlerinden sıkıldığım için burayı bir nebze çıkış yolu gördüm ve hemen üye oldum. ama konu birden asıl amacından sapıp başka yerlere gitti ne yazıkki. ben kardeşime yardımcı olmak istedim. cünkü o çocuk anlamıyor yardımcı olayım istedim. yaptığı çok yanlış çünkü
ablamın eski hesabıyla alakalı link paylaşıldı, yaşını değiştirip yazmış o konu oldu.

ben sadece kardeşimi korumak ve yardım etmek amaçlı fikirler bulmaya gelmiştim buraya. dediğim
gibi kimseyi yargılamıyorum herkes istediği gibi yaşasın ama benim aileme gelecek kız farklı işte benim gözümde
yardım ararken neye uğradığımı şaşırdım. hoşçakalın.

Mune Mune @Kazen konunun kapanmasını rica ediyorum.

Back
X