- Konu Sahibi beyazperde
arkadaslar bu arada merak edenler olursa diye yazayım. yıne ses seda yok, benım sadece bıraz basım agrıyor, bıkac gunlugune esımle sehırdısına gıdıyoruz, yazamazsam kusuruma bakmayın, donüşümün muhteşem olacagını umuyorum.
selamlar, saygılar efenim

selamlar, saygılar efenim

Yatın kalkın, sonra bi da yatın kalkın şükredin Allaha eşiniz bir melek
Yatın kalkın, sonra bi da yatın kalkın şükredin Allaha eşiniz bir melek  Ben eşinize üzüldüm valla, yazık adama neyin içine düşmüş.
Ben eşinize üzüldüm valla, yazık adama neyin içine düşmüş.  ayrıca kardeşinize evet kötülük yapmışsınız resmen adamı sorumsuzluğa tembelliğe alıştırmışsınız. Kardeşinizin sürekli arkasını topladığınız için artık sorumluluk almıyor. hem ne demek ya işe girerseniz çalışırsanız düğün yaparım demek. Birinin çalışın demesi karşılığında ödüllendirmesi mi lazım evli adamın çalışması için. Saftı diyorsunuz da ben çok uyanık gördüm kardeşinizi ve karısını.Evlenmeyi biliyor da çalışıp para kazanamaya gelince mi saf bence saf biri varsa bu olayda o da sizsiniz
 ayrıca kardeşinize evet kötülük yapmışsınız resmen adamı sorumsuzluğa tembelliğe alıştırmışsınız. Kardeşinizin sürekli arkasını topladığınız için artık sorumluluk almıyor. hem ne demek ya işe girerseniz çalışırsanız düğün yaparım demek. Birinin çalışın demesi karşılığında ödüllendirmesi mi lazım evli adamın çalışması için. Saftı diyorsunuz da ben çok uyanık gördüm kardeşinizi ve karısını.Evlenmeyi biliyor da çalışıp para kazanamaya gelince mi saf bence saf biri varsa bu olayda o da sizsiniz biraz  sert oldu ama k.bakmayın eşinize çok üzüldüm ve acıdım
 biraz  sert oldu ama k.bakmayın eşinize çok üzüldüm ve acıdım