• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Kizlar kardeşim 5 ay önce evlendi eşi sadece 15 gün kaldi kardesimin eşinin annesi kizinin yaninda olmasini istiyormuş kardesimde daha yeni evli oldugu icin annesinin onu surekli rahatsiz etmesini istememis eside babasinin evine gitmis ve gelmek istemiyor sebebi ise kardeşim annesini istememis bu yuzden amnemi sevmiyen benide sevmesin demis

Acil demişsiniz ama mevzu zaten 4,5 aylık?

Karışmayın kimsenin işine, iyi olursa Allahtan,kötü olursa sizden bilirler.

Bir de "kardeşimin eşinin annesi" deyip zihinlere takla attırmak yerine kardeşimin kv derseniz de anlar insanlar.

Kardesimin uzulmesini istemiyorum ama bu evlilk uzun surmeyecek gibi 15 gun evde kaliyorsa bide daha yeni evliler kardesim bosanmayi dusunmuyor

Haksız olsa gelin kardeşiniz boşanmak isterdi erkekler böyle şeye gelemez size yansıtmadıkları şeyler olabilir özel durumlar o yüzden bencede karışmayın rest çekebiliyorsa kocasının onu bırakmayacağını biliyordur sonra siz kötü olmayın

Ya bide bizim gelin 4 aylık hamile
Hamile olunca iş değişir; hemen görümce pelerini giyinin ve tuttuğunuz gibi saçından eve getirin, kapıyı kilitleyin....Yahu bu daha kötü ya, hem hamile, hem yeni evli kadın! ne gezer annesinin evinde el insaf, var bir derdi belli ki, bırakın karışmayın......

Ya siz karismayin diyosunuz da o zaman da gelin acisindan bakarsak annemin evine dondum de hic aramadilar der. Az once boyle konu okumustum da. :) bence ara aralarini bulmaya calis madem ablasin goster ablaligini kiz hamileymis bir de. Al ikisini de karsina guzel ve adil bi sekilde coz. Kotu olan karismak degil kotu olan kotu niyetle karismak.

Back
X