kardeşim yol ayrımında ve sağır, kör ilerliyor!

Çok zor bir durumla karşı karşıyasınız anlıyorum sizi.Ama bu gruplar öyle güzel beyin yıkıyorlarki aklınız hayaliniz almaz.Vazgeçirmek imkansıza yakın ancak kendi isteği ile vazgeçebilir.Bazı şeyleri kendi görüp idrak etmesi gerek ama bu şekilde de hayatını karartacak..Bu tip gruplardan çıkmak öyle kolay olmuyor.Sizinde içinizi kararttım ama gerçekler böyle malesef.Umarım en kısa sürede aklını başına devşirip doğru yolu bulur.

Hiç birimiz ailemizin kötülüğünü istemeyiz. Ancak kendisi bunun bir yanlış veya hata olmadığını düşünüyorsa artık onu vazgeçirmek veya aklını başına getirmek için yapacağınız her hamle size daha çok yalan ve daha çok içe kapanma olarak dönecek.
Sanırım artık yapabileceğiz şey sadece izlemek. Bırakın madem hayatını mahvetmeye bu kadar gönüllü, etsin. Belki 1 yıl belki 10 yıl sonra yaptığının farkına varınca pişman olur. Yaşasın ve görsün.
Onu bu hatadan çevirmeye çalışmak size ve ailenize bir evlada, bir kardeşe mal olacak. Gözünü karartmış. Şahsen benim kardeşim aynı durumda olsaydı, baktım vazgeçmiyor bari bizden kopmasın yine elimiz üstünde olsun der, ne hali varsa görsün diye bırakırdım.
Annenizin gözyaşlarına karşı bu kadar gaddar davranması kararlılığını ortaya koymuş. Çok üzüldüm gerçekten.

Gündemde olan dini gurup mu yoksa islam dışı bir gurup mu

dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır.

dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır.
ama dini somuren diyor , demekkki dinin arkaisna saklanmis bi grup

aileler niye anlamak istemiyor çocuklarının başka bir inanca mensup olabileceğini kaç yaşında kişi kusura bakmayın ama ne size ne ailenize soracak değil. zoraki ite kaka buraya kadar getirseniz de burada patlak vermiş. belli baskı da görmüş umarım dediğiniz kadar kötü bir gurubun içinde değildir.

Kardesinizin gozune su anda perde inmis gibi. Ne deseniz fikrini degistiremezsiniz. Sizden uzaklastikca o tarafa daha cok yapisacaktir. Bu yuzden ondan kopmayin. Bu sureci maalesef kendi atlatmasi lazim. Bunu onun istemesi lazim yoksa sizin istemenizle olmaz. Siz birakmanizi istedikce daha cok o tarafa sarilir. Gercekleri kendisinin gormesi lazim. Uyanis bir anda olur. Uyanmasi lazim. Bu bir yil da surebilir cok daha uzun da surebilir. Cok uzuldum ama yapacak birsey yok. Sadece sevginizi eksik etmeyin uzerinden.

kardeşinizi çokmu başı boş bıraktınız kaç yıllık şeyi hiçmi anlamadınız çok geç kalmışsınız beyni yıkanmış aileden kimseyi saymazki böyle durumda anne bababnın bıle sözünü dinlemiyorlar malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…