kardeşim yol ayrımında ve sağır, kör ilerliyor!

Benim de aklima gelen ISiD oldu.

Insanlar bu kadar mi aklini ekmek peynirle yer ya? Kendi dusene aglanir mi emin degilim de, Allah sabir versin onu bu yasa getiren ana babaya.

fenaymış, sizin yapabileceğiniz fazla bir şey yok gibi sanki. onun görmesi gerekiyor o görmediği sürece sizi dinlemez.
keşke evlenmeye bari en azından ona engel olun. çocuk falan olursa mağdur olur.

Acikcasi herhangi bi efektif mudahele yapamazsiniz, kocaman eriskin insan, hapis altinda tutamayacaginiza gore her turlu istedigini yapacak. Kabullenseniz iyi olur. Aci ama gercek bu

bir defa sırf aynı gruptayım diye evlilik olmaz. saçmaladığı oradan belli.

Güneydoğu ve dini diyor bence Hizbullah.
Kardeşin küçük de değildir aslında da onu oraya kim bulaştırdıysa diyip devamını size bırakıyorum.
Ne zamandır içindeymiş?yani üzülmeni istemem ama beyin yıkama konusunda tüm tarikatlar mükemmel şu an siz konuşsanız da o duymayacak.Onu ordan getiremez misiniz yanınıza?
Bizim bi tanıdığın oğlunun başına geldi ailesi apar topar ordan aldı şmdi diyor ben nasıl böyle bişey yaptm.Bence peşini bırakmayın ya insanın kendi kardeşini düşününce içim kötü oldu inan ki çok üzüldüm inşallah halledersiniz.

Ben çocuk değilim ki benim bir hayatım var diyor ki hak veriyorum ama gözü kulağı bağlanmış. Aklını satın almışlar...

Ailemiz ortalamanın üzerinde özgür bir aile oldu hep. Sorun buysa hatalıyız.

Bu grup yasadışı mı? Yani bilemedim napilir,zorla birşey yapılmaz o kesin de.allah yardımciniz olsun

Ailemiz özgür bir aile, inanca da etnik farklılıklarada da.. Bu kadar hoşgörü ortamı varken, kendini katı bir gruba bu kadar sıkı bağlaması şok ediyor beni. Yapı olarak sessiz ve içine kapanıktır kardeşim. O yüzden anlayamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…