- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Hizbullah miGüneydoğu taraflardaki ilginç gruplardan biri
Okunmus çorbasi olan adiyamandaki grup mu ?Güneydoğu taraflardaki ilginç gruplardan biri
Okummuş çorba mı? İlk defa duydumOkunmus çorbasi olan adiyamandaki grup mu ?
benim de aklıma o geldi, zor vazgeçirirsiniz belki psikolojik tedavi işe yarayabilir ama onu da zorla nasıl yapacaksınız? allah hayırlısını versin ya çok zor çoook.Okunmus çorbasi olan adiyamandaki grup mu ?
Lutfen suriyede faliyet gosteriyor bu grup deme.Güneydoğu taraflardaki ilginç gruplardan biri
illuminatis miler yoksa?
Güneydoğu ve dini diyor bence Hizbullah.
Kardeşin küçük de değildir aslında da onu oraya kim bulaştırdıysa diyip devamını size bırakıyorum.
Ne zamandır içindeymiş?yani üzülmeni istemem ama beyin yıkama konusunda tüm tarikatlar mükemmel şu an siz konuşsanız da o duymayacak.Onu ordan getiremez misiniz yanınıza?
Bizim bi tanıdığın oğlunun başına geldi ailesi apar topar ordan aldı şmdi diyor ben nasıl böyle bişey yaptm.Bence peşini bırakmayın ya insanın kendi kardeşini düşününce içim kötü oldu inan ki çok üzüldüm inşallah halledersiniz.
aileler niye anlamak istemiyor çocuklarının başka bir inanca mensup olabileceğini kaç yaşında kişi kusura bakmayın ama ne size ne ailenize soracak değil. zoraki ite kaka buraya kadar getirseniz de burada patlak vermiş. belli baskı da görmüş umarım dediğiniz kadar kötü bir gurubun içinde değildir.
kardeşinizi çokmu başı boş bıraktınız kaç yıllık şeyi hiçmi anlamadınız çok geç kalmışsınız beyni yıkanmış aileden kimseyi saymazki böyle durumda anne bababnın bıle sözünü dinlemiyorlar malasef
Bu grup yasadışı mı? Yani bilemedim napilir,zorla birşey yapılmaz o kesin de.allah yardımciniz olsun
Okunmus çorbasi olan adiyamandaki grup mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?