kardeşim yol ayrımında ve sağır, kör ilerliyor!

yaaa konu sahibi lütfeeen söyleyin tarikatın ismini

bır tandıgımız cemaatten bırılerıyle evlendı
bursada bır dergahta nıkah oldu
bız gayet cok cok cok acık ınsanlarız
ınancımız bıze kalsın yazmayı bıle gereksız goruyorum suanda.
ben gıtmedım sahsen ne ısım olur gıbılerınden ama gıden kuzenım anlattı
hepsı o kadar kotu olmuslarkı cıkınca kızın annesı agladıkca bızımkılerde aglamıs
kadınlarla erkekler kesınlıkle ayrı
kesınlıkle ayrı yanı bır araya gelmesınler kapı aralıgından gozukmesın dıye carsaflar gerılıymıs heryere
buarada bu kızımızda gayet acıkken once turbana sonra çarşafa gırmıs ama ılesınden uzakta okudugu ıcın anlayıp dınleyene kadar o grup dahılınde bırıyle evlendı ıst
evlendıgı kısıyıde kendı secmıyormus onların basındakı adamlar secıyormus ıstemeye geldıklerı gun sadece gormus kız cocugu ve o nıkah gunu

Esaretten başka birşey değil..

Maalesef bazı şeylerden yaşamadan ders alınmıyor şu an beyni yıkanmış durumda ne yapsanız da ikna edemezsiniz inatlaşmak reddetmek yerine duygularına hitap edecek şekilde konuşsanız belki işe yarar Allah yardımcınız olsun...

Bu grubun alt gruplarından birine girmiş. Şiş olaylarını yapıyor mu tam bilemiyorum, söylemiyor.

Çok üzüldüm. Benim kardeşim de ferace giyiyor sık sık ve kara çarşafı çok mantıklı bulduğunu söylüyor her defasında. Her kes özgür istediğini giyer ama başkasının emriyle, bir kişinin giyerse bunu kabul edemem...

benım bahsettıgım kısı evlendıgı kısıyle hıc bır ıletısıme gecmemıs cep telefonu olsun hıc bır sekılde oyle soylıyım
sımdılerde nasıllar bılmıyorum ama gıden herkes o ortamdan ıgretı olmus kendılerı cok kotu hıssetmıstı
uzmeyın kendınızı kucuk degıl ne yapacaksınız secımını yapacak engel olamayacaksınız gıbı duruyor

Bu grubun alt gruplarından birine girmiş. Şiş olaylarını yapıyor mu tam bilemiyorum, söylemiyor.

ciddi misin canım vucunda falan iz yok mu kaç yaşında kardeşin annen baban bişey yapsalar

epruz sen bende katıldım demişssin bir kere...nerden buldunuz katıldınız siz de doğuda mı yaşıyorsunuz canım ?

şiş olayımı kaldı bu devırde,hem belki senın kokrtuğun kadar değildir,ama kardeşin mutlu,sonuç o mutlu,ve onu itmek yerıne bu konulara gırmeden ilişkinizi devam ettrın,ne yapsanız vazgeçmeyecek,ret edın yıne vazgeçmeyecek,bu gıbı oluşumlar hep böle,kısmen karşıyım,ama kısmen,ama şunu çok iyi biliyorum ailemdede var,çok defa tartıştık,ama baktık kardeşimii kayop edeceğiz,gerek yok deyip eyvallah dedik,hiç konusu geçmez,arada bı laf atarız,tansıyon yukselır,ama o bıze cevap vermez,susar,ben ağbim kaynatırız fılan fılan,vazgeçmeyecek sanın unutma,ve kardeşinden olma,hayat kısa

off en korktuğum şeylerden biri. çok çok dikkatli olmalısınız. hatırlarsanız oktar babuna ve kardeşi gibi okumuş yazmış insanlar bile annelerini babalarını silip attılar adnan hoca denen sapık için. yani bu işler biraz karışık. beyinleri yıkanıyor. benim çok çok yakınımda birisi iki üni mezunu idi ve lise mezunu bir adamla sırf böle tarikat marikat ayağına evlendi. bir yıl dolmadan kucağında yavrusu ile kaldı sonra öğrendik ki o minik yavruya neler etmiş neler, öz babasından neler görmüş o çocuk.

biraz kötümser yazdım ama mutlaka profesyonel yardım almalısınız bu işler tavsiye ile filan olmaz. Allah yardımcınız olsun.

ismini bilsek daha net bir yorum yapabiliriz sanki çok üzüldüm sizin adınıza... evlenceği çocukla görüşseniz bi istemdiğiniz belirtseniz
Ya canım ismini bilsen napıcan, kaç tane böyle grubu yakından tanıyabilirsinki?
Kız 26 yaşındaymış. Babasının sözünü bile dinlemiyorsa kim ne yapabilir?

Rızası olmadan birisiyle evlilik yapsaydım mesela, babam beni evlatlıktan silerdi.
Bu kızcağız bu grubu ve evleneceği adamı ailenesine tercih ediyorsa, kendi yaşayıp görecek artık. Yalnız yarın bir gün 2-3 çocukla baba evine dönemeyeceğini de iyi bilmeli

kardeşine sorsak oda sneın gıymediğin için sana üzülüyordur,açık olduğun için emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…